Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#685468 Boby. Előzmény: #685465

Nincsen ebben semmi kivetnivaló, csak csupán csodálkoztam, hogy amikor negatív hír jött arra beírtad hogy lesznek következmények, amikor néhány nappal v. héttel ez előtt pozitív hír jött, arra akkor nem emléxem, hogy reagáltál volna. Véleményem szerint most nem ezek a kis fajsúlyú funda hírek az igazi mozgatórugók.

#685465 Janicroft Előzmény: #685451

Igen, én úgy gondolom hogy ezeknek a híreknek lesz következménye a telekomra illetve annak árfolyamára nézve, nem tudom ebben mi kivetnivalót találsz.

#685451 Boby. Előzmény: #685448

Ezt te állítod, hogy ezeknek a híreknek következményei kell hogy legyenek.

#685448 Janicroft Előzmény: #685444

Annak sem ismerem a részleteit de jó lenne látni hogy pozitívan hat a Telekomra az a dolog.

" A Magyar Telekom tehát…

#685445 Boby.

" A Magyar Telekom tehát a következő 2 évben "kiszorul" erről a piacról, az ebből származó árbevétel (4,5 milliárd forint+Áfa szemben a Magyar Telekom közel 600 milliárd forintos éves árbevételével) és a profittartam (valószínűleg igen alacsony marzs mellett nyújtanak a mobilcégek szolgáltatásokat az állami intézményeknek) elhanyagolható."

#685444 Boby. Előzmény: #685442

Miért amikor a pénztárgépek szolgáltatójának a telkót jelölték ki annak voltak következményei?!

#685442 Janicroft Előzmény: #685438

Én ezt láttam a cikkben de vannak kétségeim a választható opciókkal kapcsolatban. Mert ha kötelezően választható (amit nem írnak) akkor annak lesznek következményei a Telekomra nézve.

#685441 Boby. Előzmény: #685438

Ugyanakkor azt is megjegyezném, hogy egy papír árfolyamát sohasem csak és kizárólag a fundamentumok befolyásolják.

#685438 Boby. Előzmény: #685432

"Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy keretszerződésről van szó, a Vodafone-ra való átállás nem feltétlenül lesz mindenhol automatikus, sokkal inkább egy választható opció."

Ne felületesen olvassuk a híreket!

#685386 Ibiza Előzmény: #685382

általában ha fel akar menni egy papír akkor előtte lemennek a stopokért..

400alatt sok stop lehet.. 395-390es leütésre sokat el lehet szippantani..

#685381 birkanyiiroo Előzmény: #685377

Szóltam tegnap hogy add el míg nem késő... nem hallgattál rám (tegnap sem) :) Ha rám hallgatsz, már 325 körül járnánk és újra vehetnéd... :-)

ezt jól beszórták..legna…

#685378 Ibiza

ezt jól beszórták..legnagyobb forgalma lett.