Igen, én úgy gondolom hogy ezeknek a híreknek lesz következménye a telekomra illetve annak árfolyamára nézve, nem tudom ebben mi kivetnivalót találsz.
Igen, én úgy gondolom hogy ezeknek a híreknek lesz következménye a telekomra illetve annak árfolyamára nézve, nem tudom ebben mi kivetnivalót találsz.
Ezt te állítod, hogy ezeknek a híreknek következményei kell hogy legyenek.
Annak sem ismerem a részleteit de jó lenne látni hogy pozitívan hat a Telekomra az a dolog.
az opció csak kommunikáció... a 4,5 kicsit több, a profittartalom meg sok...
" A Magyar Telekom tehát a következő 2 évben "kiszorul" erről a piacról, az ebből származó árbevétel (4,5 milliárd forint+Áfa szemben a Magyar Telekom közel 600 milliárd forintos éves árbevételével) és a profittartam (valószínűleg igen alacsony marzs mellett nyújtanak a mobilcégek szolgáltatásokat az állami intézményeknek) elhanyagolható."
Miért amikor a pénztárgépek szolgáltatójának a telkót jelölték ki annak voltak következményei?!
Én ezt láttam a cikkben de vannak kétségeim a választható opciókkal kapcsolatban. Mert ha kötelezően választható (amit nem írnak) akkor annak lesznek következményei a Telekomra nézve.
Ugyanakkor azt is megjegyezném, hogy egy papír árfolyamát sohasem csak és kizárólag a fundamentumok befolyásolják.
"Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy keretszerződésről van szó, a Vodafone-ra való átállás nem feltétlenül lesz mindenhol automatikus, sokkal inkább egy választható opció."
Ne felületesen olvassuk a híreket!
derék történet..
A Vodafone lesz az állam mobilszolgáltatója
Mtelekomnak cumi van itt is..... :S
Látom te már 1 évvel előrébb jársz az időben... :-)
218on!!! :)
Ez a beszéd,én is a 318-on eladottakat akarom visszavenni !!
általában ha fel akar menni egy papír akkor előtte lemennek a stopokért..
400alatt sok stop lehet.. 395-390es leütésre sokat el lehet szippantani..
Szóltam tegnap hogy add el míg nem késő... nem hallgattál rám (tegnap sem) :) Ha rám hallgatsz, már 325 körül járnánk és újra vehetnéd... :-)
De jó, hogy vettem a minap, elindult lefelé, természetesen Te hoztad rá a rontást, hogy elkezdted venni 316 környékén megint! :-) Szóval ideje lenne valami rontás levétellel próbálkoznod!