Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#680658 birkanyiiroo Előzmény: #680634

annyiszor elbaxtam korábban ilyen helyzetekben... (most is el fogom)... úgy döntöttem hogy tartom 319-ig (legmagasabb pakkom 317-en van), oszt meglátjuk mi sül ki belőle (valószínű megint bukta) :)

Egy picit dobtam 296-on,…

#680643 Nyeretlen_Keteves

Egy picit dobtam 296-on, hiányzott már a telkóban a nyerő íze.. (de többet most nem adok).

#680584 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680427

"qrvára szeretnék már megszabadulni a dögtől"

Oszt hová tennéd az itt felszabaduló pénzecskét?? Na ugye!! :-) A guruk(és az optimista bányalovak) azt szokták erre a tökölésre mondani, hogy gyüjtögetik! Mi mást csnálnának!? :-)

#680438 rbbj11 Előzmény: #680427

én kiszálltam a speka pakkból, nem kell nekem a feszkó...akarom mondani a telkó

#680427 birkanyiiroo Előzmény: #680408

Itt tartunk most: http://puu.sh/5A0YU.png

Föncsi korábban azt írta erről "az izéről", hogy MA50 fetisiszta... mármint azon felül, hogy országos cafka. A fenti chart alapján láthatóan van benne valami, bár én most valahogy mégis úgy sejtem, hogy kisebb totojázás után legyőzi végre ezt a mumust... (megérzésem kikezdhetetlen tudományos alapokon nyugszik: qrvára szeretnék már megszabadulni a dögtől) :)

#680411 birkanyiiroo Előzmény: #680405

hát ja... azért a zárószakasz boxmeccse közben kis időre 286-ig is lerántották az indit... addig valszeg még le fog nézni a közeljövőben.

#680396 birkanyiiroo Előzmény: #680058

Tádámm... ma kis időre koszorús guruvá lettem... :) bekerem fölé ment néhány percre (és meg tudtam állni, hogy ne dobjam!) :-)