annyiszor elbaxtam korábban ilyen helyzetekben... (most is el fogom)... úgy döntöttem hogy tartom 319-ig (legmagasabb pakkom 317-en van), oszt meglátjuk mi sül ki belőle (valószínű megint bukta) :)
annyiszor elbaxtam korábban ilyen helyzetekben... (most is el fogom)... úgy döntöttem hogy tartom 319-ig (legmagasabb pakkom 317-en van), oszt meglátjuk mi sül ki belőle (valószínű megint bukta) :)
Egy picit dobtam 296-on, hiányzott már a telkóban a nyerő íze.. (de többet most nem adok).
Eljött a Te időd, lehet(ne) menekülni!
Ez már csak természetes... de csak 300 felett lenne igazán fickós (hol van az még)
Innen már sinen vagyunk.
Osztalékfizetésig nincs megállás.
csak a telekom a legény a gáton
"qrvára szeretnék már megszabadulni a dögtől"
Oszt hová tennéd az itt felszabaduló pénzecskét?? Na ugye!! :-) A guruk(és az optimista bányalovak) azt szokták erre a tökölésre mondani, hogy gyüjtögetik! Mi mást csnálnának!? :-)
én kiszálltam a speka pakkból, nem kell nekem a feszkó...akarom mondani a telkó
Itt tartunk most: http://puu.sh/5A0YU.png
Föncsi korábban azt írta erről "az izéről", hogy MA50 fetisiszta... mármint azon felül, hogy országos cafka. A fenti chart alapján láthatóan van benne valami, bár én most valahogy mégis úgy sejtem, hogy kisebb totojázás után legyőzi végre ezt a mumust... (megérzésem kikezdhetetlen tudományos alapokon nyugszik: qrvára szeretnék már megszabadulni a dögtől) :)
hát ja... azért a zárószakasz boxmeccse közben kis időre 286-ig is lerántották az indit... addig valszeg még le fog nézni a közeljövőben.
Figyelembe véve a forint és ennek az izének a remeklését, mire jönnek a "xetrásak" már vihetik is 90 centért.
Elég szép forgalommal, majdnem emelkedtünk!! :-)
Beálltam 287-re .... a forgácsokért, csak nehogy fejen bas... egy mamutfenyővel. (meg 288-ra:-)
:) kispakkos csipegetés lefelé 291-től kezdve, amíg csak hagyja magát
Nagyot hibáztál! :-) de majd meglátjuk...Ma különösen j(l)óképű vagy!
Tádámm... ma kis időre koszorús guruvá lettem... :) bekerem fölé ment néhány percre (és meg tudtam állni, hogy ne dobjam!) :-)
karcsúsítás=long (alapesetben)
http://www.vg.hu/gazdasag/hatezer-alkalmazottat-bocsat-el-a-t-systems-417062
A T-Systems kivonul számos piacról, így valószínűleg felszámolja spanyolországi érdekeltségét és jelentős mértékben csökkenti franciaországi leányvállalatának tevékenységét - írja a Handlesblatt online kiadása