Stimmel:-(
MAGYAR SZALAGCÍMEK:
[ORIGO]: 101 éve kaptunk utoljára ekkorát tétmeccsen
SPORTGÉZA: Ilyen verést még nem kaptunk selejtezőn
NEMZETI SPORT: Itt a vég!
NÉPSZABADSÁG: Gólzáportól nem véd a tető
BLIKK: Brazília! Viszlát, Egervári!
BORSONLINE: 8-1: gyalázatos történelmet írtak Dzsudzsákék
HOLLAND SZALAGCÍMEK:
VOETBAL INTERNATIONAL: A csillogó Oranje darabokra lőtte a magyarok vb-álmait
DE TELEGRAAF: Narancsszínű góleső
NRC: Gólgazdag gálaelőadás Magyarország ellen
BLIK OP NIEUWS: Monstre-eredmény a magyarok ellen
TROUW: Van Persie vezette az Oranjét győzelemre Magyarország felett
1-5-ig osztályozva.....siralmas...
Bogdán Ádám (1,5): "Az első gólban benne volt, de a többi hét találatnál nem sokat tehetett, a védelem kapitulált előtte. A végén több bravúrt is bemutatott."
Guzmics Richárd (1,5): "Szerencséje volt, hogy egyáltalán a pályán maradhatott az elkésett belépői után. Lens és Robben mellett volt, hogy Blind is lefutotta."
Vanczák Vilmos (1,5): "Nem tudott olyan közel kerülni Robbenhez, mint ahogy szeretett volna és rajta pattant meg az a lövés, amely a hetedik gólt eredményezte."
Kádár Tamás (1,5): "Sok helyet kapott mellett a holland jobbszél, miután többször is behúzódott Robbennel középre. Támadásban nem tudta Dzsudzsákot segíteni."
Korcsmár Zsolt (1,5): "Szörnyű estéje volt, gyatra felszabadításokkal, amelyek miatt Bogdán magára maradt a második és harmadik gólnál. Van der Vaart gólja előtt ő szabálytalankodott."
Dzsudzsák Balázs (2): "A magyar válogatott legjobbja volt, elfutásainak köszönhetően csapata néha el tudta hagyni a saját térfelét. Tizenegyest harcolt ki és elküldte a lövésnél Vormot a rossz irányba."
Varga József (1,5): "Egyszer tudott igazából előretörni, de több ízben is eladta a labdát a holland védők szorításában. Nem nyújtott egy nagy teljesítményt."
Koman Vladimir (1): "Nem igazán tudta eljuttatni a labdákat az előtte játszó Némethhez, csak potyautas volt a pályán."
Böde Dániel (1,5): "Magára maradt, jobbra kihúzódva, a magyarok inkább Dzsudzsák oldalát erőltették."
Hajnal Tamás (1): "Nem tudta felvenni a versenyt Strootmannal, miközben a holland középpályás szervezte az akciókat. Jogosan cserélték le."
Németh Krisztián (1,5): "Keményen dolgozott, de nem igazán tudott megszabadulni Vlaartól, annyit azonban megtett, amit kértek tőle."
Devecseri Szilárd (0,5): "A meccs buktázója. Korán sárgát kapott a második félidőben, majd egy röhejes öngólt szerzett. Látszott, hogy ez nem az ő szintje."
Elek Ákos (1,5): "Nem sok vizet zavart, miután pályára lépett, de jobban őrizte Strootmant, mint Hajnal."
"Akkor 6-1 lett a vége, nem gondoltam volna, hogy lesz rosszabb is, soha többé nem akarok ebben a stadionban játszani."-Elek Ákos
Akkor mit akar,de tényleg mit akar a buzzija????ez a szakmája-ott játszon ahol kell-nem akar,igy mondja.....
Nem is akar...a tetű...kész
Spanyolországból is jöhet az új magyar szövetségi kapitány
http://www.csakfoci.hu/node/150122
"Akárki jöhet, én megelőlegezem neki a bizalmat, de elvárom a bizonyítást. Nem vagyok a hirtelen, drasztikus váltások híve, a takarításhoz viszont erre van szükség. Minden téren. Az új kapitány kapjon olyan jogköröket, mint az uruguayi Oscar Washington Tabárez: a felnőttől az U15-ig minden csapat szakmai munkájának meghatározásában és megítélésében tejhatalma van, viszont névről ismeri az összes játékost, akit számításba vehet. A Penarol utolsó ifistájától Luís Suárezig mindenkit."
"Akinek túl nagy az egója, és azt hiszi, mindent tud a fociról, ne menjen edzőnek, mert sosem lesz belőle jó szakember"
Sir Alex Ferguson, a Manchester United visszavonult edzőikonja Budapesten tartott előadást a magyar szakembernek. (mlsz.hu)
"Dzsudzsi csinált egy szép elhúzást az egész meccs alatt (a 11-es előtt az nem szép volt, csak rohant -ez egy másik volt, még az első félidőben), de mivel az ég világon nem követte bent senki az akciót, ezért beívelte a kapu mögé..."
erre a szitura emléxem,balszélen volt fent,első félidő...szép volt,még reménykedtem is,hogy Dzsudzsinak megy ma akkor legalább...utána egyedül maradt valóban...
talán Magyar szempontból a legszebb mozdulat volt 93perc alatt.
Kemények az interjúk... Balsors,akit régen tép... Facebook felrobbant,lelkes mindenki :(
Azért még egy szóra visszatérve a tegnapra...
Respect Nikolicsnak, akit a 79. percben beküld Egervári 6-1-es égésnél, hogy no fiam, debütálj a válogatottban..! Valószínűleg én inkább kirohantam volna a helyében a stadionból!
Milyen volt Böde és Németh?
pl. a hollandoknak is megvolt a maga Guzmicsa a 3. percben. Ott termett talán Németh, rémülten hátranézett, hogy most mit csináljon, elkezdjen futni a labdával vagy mi?? Aztán félig belebotolva a labdába megvárta míg elveszti a tempóelőnyét és a holland védők könnyen leszerelik.
Aztán volt még talán az első 20 percben egy olyan lehetőségünk, hogy három a kettőben vihettük az ellenfélre a félpályáról. A magyar csatár már futásban volt, tőle jobbra kicsit a társ üresen, tőle balra okosan végig a holland védő takarásában futva a másik társ.
Aztán a labdával lassított egy kicsit, amíg már majdnem beérte 2 holland őket és kitette a labdát jobbra, de úgy, hogy a jobb oldali társat szerintem direkt csak szop@atni akarta. Az meg ha már ott volt, kirohant a labdához (mert "jól" kipasszolta a szélre, nehogy helyzetbe kerüljünk), fordult kettőt, hogy a teljes holland védelem visszaérjen, majd derékmagasságban történő beívelését (szokásos magyar helyről a 16-os csücskétől kicsit a felezővonal felé, ahonnan soha nem lehet normális csapatnak gólt lőni, csak magyaroknak) telibetalálta az egyik holland védőt...
Dzsudzsi csinált egy szép elhúzást az egész meccs alatt (a 11-es előtt az nem szép volt, csak rohant -ez egy másik volt, még az első félidőben), de mivel az ég világon nem követte bent senki az akciót, ezért beívelte a kapu mögé...
Németh és Koeman fizikálisan ott vannak, mint ifi korukban 5 évvel ezelőtt.
Ezt nem igazán értem, hogy leheteséges.
Szalai feljődött, ezért van jó állása.
Viszont a labda tőle is elpattan.
Hogy a kapitány miért ragaszkodott a szombathelyi védőkhöz, ezt megint csak nem értem.
Azt már értem, miért nem hallani semmilyen szakmai vitáról (régebben ez a foci szerves része volt), alighanem ez is annyira felülről vezérelt, hogy senki nem meri elmondani a véleményét, vagy már ki sem alakitja.
Tudtommal már neves edzők sincsenek a magyar fociban, új Verebesek vagy pláne Seres Rudolfok, hol vagytok?
Ennek is egyenes következménye a semmi kupaszereplés.
A tavalyi évhez képest is tapasztalható megzuhanás azonban megint csak rejtély számomra.
Koncentráljunk az Alba Volán erstebank ligában elért sikerére:
4:2 a Linz ellen!
Hurráááá!
végignéztem a 9 percet, fájdalom...
részvétem mindegy kinek
Nagy volt a csönd,már már gyanús!Egyébként magával a stadion építési program nem rossz dolog!De most már azt kell,hogy mondjam,ennyi erővel építhetnénk vakoknak csúcs 3d-s mozikat,süketeknek nyitható fedelű hangverseny termeket stb.........................!!!:( nyocat kapni!
epic fail http://444.hu/assets/devecseri.jpg
Régóta nem nézek magyar focit, de leginkább semmilyet se, de a történelmi jelzők okán megnéztem a gyors összefoglalót.
Kérdés, nem pattant meg Persie fejese? Nekem úgy tűnt mintha le akarná fejelni, és a válláról/felkarjáról kapott gellert és kiflit, ez magyarázná Bogdán lemaradását a dologról... de nekem nincs szemem hozzá, a hokit követni sem tudom hol a korong...
akkor a szokásos rutin.. :S
jajjj gyerekek, alján a video interjúk http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/hollandia-magyarorszag-2286947
szívmelengető
Végignéztem, kb úgy nézett ki , hogy alig volt nálunk a labda, ha nálunk volt akkor is max előrevágtuk általában, épkézláb passzjáték nem nagyon volt. Az elején volt 1-2 olyan akciónk, hogy kapu közelben jártunk. De már első 10-20 percben, kb 3-4 holland ziccer volt amiket még megúsztunk vhogy gólvonalról kifejelt labda, 16-osan belülről szabadon áll de fölé vágja stb.
Aztán később csatáraink nem is nagyon találkoztak a labdával.
Én nem láttam a meccset és meg se nézem, de a Böde-Németh elit alakulat csinált valamit?
Most nézem Robben 182 centi magas? Olyan 170 körülinek gondoltam. Olyan alacsonynak nézett ki lehet azért mert nem az a díjbirkozó alkat.
Akkor visszavonom a fejelés témát. Bár nem az az alkat aki belső védőket lebirkóz fejeléseknél. Max szökőévente ilyen sztárcsapatok ellen.
:-)
Igen, akkor ennél rosszabb már talán nem is lehet?
Egyébként én is úgy látom, ezen a szinten egészen sokáig elidőzhetünk majd, szöv.kap jön-megy, a stadion épül, a TVnéző marad.
A legrosszabb az egészben az, hogy nem is lehet érezni, hogy a hollandok megharcoltak volna a gólokért.
Tálcán kapták mindet.
Koman Vladimir nekem tényleg a kedvencem volt - időzőjel nélkül, még az U20 idején.
Ő adott tartást a csapatnak, nehéz helyzetben ő rúgott szabadrugásból gólokat, harcosságával előre vitte az egész társaságot.
Azt mondtam, pont egy ilyen játékos hiányzik a válogatottból.
Mostanra úgy látszik szocializálódott.