Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Hali79 Előzmény: #668418

Sziasztok!

1.A nevem is mutatja,Haladás szurkoló vagyok (nem divat Fradista,vagy Újpesti,stb),akkor is nekik drukkolok ,ha a körzeti bajnokságban játszanak,vagy,ha az nb1-ben)

(írtam egy nagy regényt,de eltűnt az éterben..,most rövidebb leszek)

2.Szerintem se válogatott szintű játékos Devecseri(a tegnapi meccs előtt is azt mondtam..)

3.Nem szándékosan rúgott öngólt,mint ahogy mások se úgy szoktak..ilyen előfordul mindenkivel,de úgy írja itt mindenki,mintha ezen múlott volna..akkor,már 5-1 volt...

4.A másik Haladás játékos (Guzmics),szerintem a sok rossz közül,mg a jobbak között volt!

5.Mi van a nagy "sztárjainkkal"?

Semmit nem csinálnak sem tegnap se a románok ellen...egy kapura lövés egész meccsen a románok ellen..

(mit is csinált Böde,Dzsudzsák,Szalai(a románok ellen),Koman(pedig Haladás játékos volt),Hajnal,stb...

Szerintem semmit...

6.Hibázott Guzmics a Románok ellen(hatalmasat),de utána a legjobb volt a többi rossz között,és kétszer is a gólba tartó román lövést blokkolta...persze ez nem számít...hibázott,de a többi sztárunk,miért nem rúgott ennek a gyenge(utóbbi évek leggyengébb) román válogatottnak mondjuk három gólt...?

ja mert egy kapura lövésből nehéz...,de persze,ha nem hibázik Guzmics akkor nyerünk...

7....és ezt a gondolat menetet folytatva:akkor,ha tegnap a mindenki által védett Bogdán nem hibázik az első gólnál hatalmasat(szerintem a Szűcs Lajos-pedig enyhén szólva nem a kedvencem-becsukott szemmel kivédte volna),a másodiknál a Korcsmárral közösen meg közepeset,akkor lehet nem is kapunk ki...?

(utána mondjuk párat még védett,de volt jelentősége?..,nem,mint a Guzmics románok elleni hibája utásn se volt ,annak,hogy kétszer is góltól mentett meg minket..)

8.akár ki lesz a szövetségi kapitány sok jót ne várjunk(az agyon sztárolt fiataljaink itthon simán kapnak ki a "szürke" osztrákoktól)

9.A mi játékosaink max nb1-es szinten jók,külföldön senki nem halott róluk,max Dzsudzsák(Gera,Király) aki valamit bizonyított már,bár Balázs pár éve megrekedt a fejlődésbe..

(aki meg mondjuk most is jó-Huszti-az nem válogatott..)

10.A legjobban idegesítő,mindezek mellett,meg az,ha nem kapunk a 91.-ik percben itthon egy komédiába illő gólt a románoktól(pedig,akkor nem voltak még Haladás játékosok...),akkor ilyen vereségek mellett is megvan a pótselejtező -ahol valószínű úgy jártunk volna ,mint anno a jugók ellen...

11.Ezek után továbbra is szidja nyugodtan mindenki a színmagyar csapattal( Pedrag Bosnajk is magyar állampolgár már mivel édesanya vajdasági magyar) jelenleg hatodik Haladást(továbbá a 16 csapatos nb 1 egyik legkisebb költségvetésű egyesülete...),mert miattuk nem jutottunk ki a Vb-re..

Üdv:hali