Re: nincs cím
Ricsi Előzmény: #668424ajajajjjjj...
Én ugyan (szerinted divat) fradista vagyok, de azért kicsit másképp látom a dolgokat, és ekkora levelekre szívesen válaszolok :))
Évek óta járok külföldi meccsekre. Általában bl, de volt uefa is, és mindenütt megnézek mellette 1-2 bajnokit is. Azóta, amióta láttam élőben ilyen meccseket, én a magyarokat nem focistának, hanem labdarúgónak hívom. Ha jön a labda belerúg, egyébként meg semmi. Ezt látom hosszú évek óta, és én ebben semmi változást nem látok.
Én spec szeretem a mostani haladást, mert tényleg szép és tetszetős játékot játszanak. De...
Ez a játék ebben a bohócligában is csak a 6. helyre elég. Nem néztem utána, neked elhiszem. És olyan csapatok előzik meg, amelyek a nemzetközi kupákban még az őszt sem érték meg. Esélyük nem volt táblára kerülni. És ezek mögött a kutyaütők mögött ácsorog szeretett csapatod.
Ezzel nem cseszegetni akarlak, ne értsd félre, csak rámutatni arra, hogy azok a labdarúgók is hitványak mind egy szálig. Egyik sem különb a másiknál, tetszik, nem tetszik. Ez csapattól független. És nem azért, mert fradista vagyok, de én egy olyan focistát látok most itthon, aki érhet valamit, és az pont Böde. Ő sem labdazsonglőr, de piszok ereje van. Nekem már a paksban is nagyon tetszett, és egy rakkolós csapatban elférne erőcsatárnak.
Pontosabban, még két fradistáról van jó véleményem, az egyik Hollman, a másik meg Besic. Hollman az egyetlen, akitől azt látom, úgy kezeli le a labdát, hogy nem pattan el tőle. Besic pedig tényleg kimagasló, de nem is magyar, és nem is lesz itt sokáig, ha így játszik. De őket sem látom topcsapatos focistának, és igencsak meglepne, ha a közelébe kerülnének egy olyannak.
Az itt játszó külföldiek - Besicen kívül - teljesen jelentéktelen figurák. Akárhol játszanak, semmik, hiszen ha nem így lenne, nem ebben a bohócligában ugrabugrálnának. Én így látom, és minél több kinti meccset nézek meg, annál inkább így is fogom.
Még annyit, nem véletlen ám, hogy amikor nemzetközi meccset nézel, mindig kiírják, hogy mennyit futott 1-1 játékos, és mennyit futott a csapat. Ilyen adatot még magyar meccsen - nemzetközi ellenfél ellen - soha nem láttam. Gondolom, ez sem véletlen.