Re: nincs cím
matgab Előzmény: #668392Azért még egy szóra visszatérve a tegnapra...
Respect Nikolicsnak, akit a 79. percben beküld Egervári 6-1-es égésnél, hogy no fiam, debütálj a válogatottban..! Valószínűleg én inkább kirohantam volna a helyében a stadionból!
Milyen volt Böde és Németh?
pl. a hollandoknak is megvolt a maga Guzmicsa a 3. percben. Ott termett talán Németh, rémülten hátranézett, hogy most mit csináljon, elkezdjen futni a labdával vagy mi?? Aztán félig belebotolva a labdába megvárta míg elveszti a tempóelőnyét és a holland védők könnyen leszerelik.
Aztán volt még talán az első 20 percben egy olyan lehetőségünk, hogy három a kettőben vihettük az ellenfélre a félpályáról. A magyar csatár már futásban volt, tőle jobbra kicsit a társ üresen, tőle balra okosan végig a holland védő takarásában futva a másik társ.
Aztán a labdával lassított egy kicsit, amíg már majdnem beérte 2 holland őket és kitette a labdát jobbra, de úgy, hogy a jobb oldali társat szerintem direkt csak szop@atni akarta. Az meg ha már ott volt, kirohant a labdához (mert "jól" kipasszolta a szélre, nehogy helyzetbe kerüljünk), fordult kettőt, hogy a teljes holland védelem visszaérjen, majd derékmagasságban történő beívelését (szokásos magyar helyről a 16-os csücskétől kicsit a felezővonal felé, ahonnan soha nem lehet normális csapatnak gólt lőni, csak magyaroknak) telibetalálta az egyik holland védőt...
Dzsudzsi csinált egy szép elhúzást az egész meccs alatt (a 11-es előtt az nem szép volt, csak rohant -ez egy másik volt, még az első félidőben), de mivel az ég világon nem követte bent senki az akciót, ezért beívelte a kapu mögé...