Hamarabb lejátszódna a dolog, a brokik játéka sem lenne olyan sima :)
Hamarabb lejátszódna a dolog, a brokik játéka sem lenne olyan sima :)
Én azt nem értem, hogy miért nem szélesítenek sávot? :)
A mostani hír indok lehetne, ahogy lefelé is volt indok.
Ha meg lesz az 50 milliós kibocsájtás és ugye kikerül cs.a.-ból az bűnszövetkezet, akkor ebből még akármi is lehet.
Ha eddig kihúzták fejreállás nélkül (Hathor ezt szokta tévesen "nincs csődben"-nek mondani), akkor azért van ebben a cégben valami spiritusz, normál körülmények között már régen eldobtak volna egy ilyen céget a tulajok. Ha letisztul a szerkezet, megszűnnek az adósságok, akkor a maradék rész akár termelőképes is lehet ELMÉLETILEG. Aztán, hogy a termelés elég lesz-e adókra, költségekre, az egy más kérdés, szvsz erre most senki sem tudna választ adni.
te nem figyelsz...
május 22 és aug 1 között kb 240k volt a forgalom, ezt is beírtam, aug 1-től péntekig, meg majdnem 480k...
de tudod mit...
6.21-én volt 118 ft. onnan kezdve aug 1-ig a forgalom 126k, és addig nem volt 104 ft alatt az árfolyam...
további jó szenvedést, nem tudom miért csinálod ezt.... papír nélkül vagyok én is, de egyáltalán nem azért drukkolok, hogy innen beszakadjon. Fog még zuhanni napi limittel is nyugi, de nem most lenne itt annak az ideje, ezt kéne felismerni.
olyas valaki lehet mint aki 14:00:00-kor kötött pénteken
Szép forgalmak voltak, adhatnának el abból a sokból legalább pár ezret ma.. csak hogy meglássam benne vagyok-e az első 30k vevőbe, amiből már 20k majdnem megkapta, az egy ember, jól elvettet a lehetőséget másoktól.
200-ra erőlködték fel mielőtt megszavaztatták a csődegyezséget
azóta lánycégek kikerültek
Drága Ex!
Még te másoltad be a listát május 22-től...
én aug. 1-től néztem a forgalmat, mert ott volt utoljára 124 ft.
aznap 30k volt a forgalom, és 110-en zárt.
másnap leöntötték 89-re, 70k-s forgalom, és 104-es záró lett.
után 93-as nyitó 111-es max, és 100-as záró mellett 100k-s forgalom szeptember 2-án.
aug 7 és 12-e között 97-es nyitó és 100-as záró közt (86-os min, és 107-es max mellett) volt durván 115k-s forgalom...
rakd össze, aztán elmélkedj, miért lesz ebből most visszaöntés és miért nem felhúzás...
szerintem ezt nem most fogják borítani, még nagyon korai.
Mehet minél magasabbra most, amíg a brokik bírnak vele játszadozni, lejátszanak benne most egy kört, míg nincsenek piacon az új részvények. De mire közeleg a bevezetés, én nem gondolnék túl magas árfolyamot.
másrészt bizonyos szinten a sorbaállók száma csőkken és a puffereket kiveszik
Addig fel tudják húzni, ameddig nincs nagyobb közkezes pakk beborítás, tehát kiderül, hogy volt-e gyűjtés, milyen szintről gyűjtötte valaki, illetve milyen szinttől vannak a kicsik kitömve.
kb 120-on a sokak szerint a váratlan bírósági döntés előtt volt
így van, ráadásul vannak szállítók is köztük, akiknek lehet sürgős is, nem olyan mint kötvényes, aki eleve 2014 és azutáni lejáratra vett kötvényt
eddig a percig, 50k-val húzták vissza 117-re... 124-ről 80-ig meg ki lett öntve bő 400k... miért ne mehetne fel minél magasabbra??
befektetők??? akik ide akarnak betársulni a másik 50m papíros kényszerbefektető mellé?
ha lenne olyan aki befektetni akarna majd a lezúzás után elég ha összesöpri az elértéktelenedett papírokat
Szerintem kizárt, hogy bármely kötvényes még plusz pénzt áldozzon erre, hogy részvényt vegyen, mikor kap a nyakába épp eleget.
Másrészt azt is kizártnak tartom, hogy egyezséget kössenek egymással, hogy ne tapossák agyon egymást, amint csak lehet. Ahol 4-5 apportos van egyszerre, még azok is igyekeznek egymás előtt borogatni, nem ahol több száz kötvényes..
Szóval persze, hogy érdekükben állna a magasabb árfolyam, de nem fogják tudni megvalósítani egy bizonyos határon túl...