undorító beültető vagy
szóval új ATH-n van a papír?((((((((
undorító beültető vagy
szóval új ATH-n van a papír?((((((((
ez a rally pénteken nem spekivel indult, egyből kiakasztották, kevés darabbal, és ma sem kellett sok hozzá... amíg nem megy el nyitóban több 10k, addig vszínű nincs gond.
A gyémánt alakzat, mint göncöl szekér forduló meghozta a tőle várt fordulatot.
Aki lemaradt, az kimaradt.
Nincs ezzel baj.
Csődös trollok azt mondták csőd lesz, így arra tették fel a tétet az emberek.. kimaradtak, lemaradtak.
Aki meg eladta csődösök felszólítására, azok meg így jártak, gondolhatják a csődösök, most mit tehetnek.. nem jött be nekik, aztán ennyi.
Nincs ebben semmi érdekesség.
Koszto papa is megírta már, mint azt ahogy belinkeltem emelkedést megelőzően tőle.
Most be lehet zárni a bazárt..
Így lesz ez máshol is.
Aki nem vesz előre az nem kap később. Hiába számolgatják a 10%os mínuszt előre, ha utána duplázunk a papírral.
Mondtam 15év alatt sem tanultak semmit.
Az állandó 16órás csődvárásmunkával nem lehet előre lépni. CSak ha külső emberek ezt megfizetik nekik, hogy ezen külső emberek olcsón be tudjanak vásárolni azoktól, akik életük munkáját veszítik el a csőd felszólításra.
vszínű, de nem itt fogják elkezdeni, mikor jön 50 millió új papír... eladó nincs így értelemszerűen mehet fel, első körben akár 366-ig, az az ismert szám. kiderül így lesz-e, est-nél is volt bő 1 hétig tartó rally, itt sem kizárt.
lesz..., de addig töredék papír van kint, emiatt aki itt tudott venni 80-100 között, az nagyon is jól járhat... mert töredék papírt feltéphetik jó magasra, hogy mire itt lesznek az újak legyen tér önteni. utána mehet 20 ft-ra is, nem kizárt, de szerintem most nem ez a cél.
itt rohadt sokan gondoltak 50-80K-ra majd 13K fölé, majd 5-6K-ra meg 366-ra eddig is
azt helyette új ATL lett, korántsem 80 az utolsó
a cég töredéke az eredetinek, a rv-esek meg a sokszorosa lesz
Téged jól megszívattak ezzel, hogy nem lett f.a., mert most tovább nyomhatod a showdert... :))
milyen havernak????
a volt EETEKnek, amelyet Sapphirenak hívnak manapság pl?????
amint a reszt is???
aha te is ha kapsz előbb és bezuhan
bristoli nézz utána hol is dobta tavaly nyáron
Ilyen lesz az Opimus is ! :-)
Visszatérve az E-Starra. Kívánok nekik minden jót.
Talán egy havernak,mert biztosítani kell scs többségét nyomtatás utánra is? Köszvényesek keresztbe tehetnek az 1 millárdjának,gondolom ez lehet a dolog mögött(bár nem tudom,mekkora belső adósságot/részvénypakettet örökölt a cég)
nekem mindegy mi lesz, csak leírtam mire gondolok a hír után. szerinted nem éri meg nekik 0 ellenállással szemben felhúzni addig, amíg csak lehet?? ahogy beshorltoták a cégüket, simán össze is szedhették az eldobált papírokat, bristoli csövesek mögé bújva.
Az tény, hogy a pénteki nyitó után kisbüfi otthonról nem tudott venni, akár mit írnak, az egyértelmű bróker-mutyi vétel volt, mind a nyitás, mind az 5 perc felfügg. után.
viszont, ha 366 és netán fölé megy, viseld nyugalommal, ne menjen fel a vérnyomásod miatta... főleg, ha netán Hathor majd beírja mennyit is nyert vele :))
ebben ma sem tud venni kisbüfi, mert rögtön első tételnek 20k állt be egyben, amivel már megvolt a 117...
Opimus ????? :-)
Egyébként úgy legyen. Szurkolok az E-Star rézvényeseknek.