inkább usa lett sebezhetőbb.. főleg gazdaságilag..katonailag sincsenek nagy sikereik...oroszoknak mérhetetlen ásványkincseik vannak..
inkább usa lett sebezhetőbb.. főleg gazdaságilag..katonailag sincsenek nagy sikereik...oroszoknak mérhetetlen ásványkincseik vannak..
http://www.portfolio.hu/gazdasag/putyin_szembeszallna_obamaval.3.188812.html
Putyin szembeszállna az USA -val.
azthiszem ez egy új korszak kezdete.
eddig senki sem mert szembeszállni az USA -val a hidegháború vége óta, az oroszok akkor már túl gyengék voltak, de mostanra ezek szerint megerősödtek.
jééézusom szabadesésben zuhan az SP, már 0.8 % -ot esett 20 perc alatt.
:) én meg 18k fölé beálltam longot nyitni, aztán jöhet a felpattanás :)
na most már aztán végleg letörhetne ez a 18.000 hogy a fene vinné el...17.000 -es célárról beszélt Egon....ott akarom annak a közelében zárni a shortjaimat....
aztán onnan jöhet akkora felpattanás amekkorát csak elbír a grafikon, csak előbb keressünk még a shorttal :_)
szvsz így próbálják meg lent tartani, míg össze nem gyűlt a kellő mennyiség, majd utána emelkedni fog
Na ugye hogy a fórumosok csinálnak forgalmat?!
Nekem 8 ki mit mond..
Lényeg hogy kis papírjaim menjenek fel most, amiben vagyok..
én abban láttam lehetőséget, arra tettem fel lét.
Reggel én is megszórtam egy kevéske short-al a piacot.
Bízom a BUX 18e végleges törésében.
Azért majd az USA fél 3-as NFP adat remélem jó irányt mutat.
bux 17976 rohad megint a forgalom
nem csoda, mert viktor meg üzenget rendesen az uzsonnásoknak
lassan meghatározó piaci tényezők leszünk :-))
úgy kezdődnek majd az elemzések : " A Stocklandyard határidős fórumosai már tűkön ülnek....ma nagy mozgások várhatóak.... " :DD
én azt várom hogy essen tovább, egyelőre megtorpant az esés.. 18.000 alá kéne mennie ma a Bux -nak hogy legyen értelme tovább tartogatni a shortokat, mert ha nem bír esni, akkor innen megint csak fel fog pattanni.