Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#657273 Ferenc86 Előzmény: #657268

Anno amikor emelkedő pályán volt 1000-ről, 6000-nél már megkérdeztem hogy mire fel van ez 6ezernél? Mikor 10Ft a névérték, hova emelkedik már? Senki nem tudta megmagyarázni, csak annyit hogy a névértéknek semmi köze a piaci árhoz.. meg mekkora sztori, s ehhez képest még a 6ezerről is megduplázta magát mert felment 12ezerig.. Sőt Exmnbs-s elvileg ott adott el, én meg csak végig néztem az egész emelkedést, mert nem tetszett. Aztán visszafele jövetnél 8ezer óta skalpolom max 1-2 napra beleülve, ennyi az egész.

#657268 Zotya32 Előzmény: #657267

szerintem őt nem a sztori érdekli, hanem hogy tudjon kereskedni vele napon belül, és lehetőleg 10-20%-os nyerővel, és ahhoz ilyen hírek kellenek...

#657267 exmnbs1 Előzmény: #657260

gondolom neked az egész story tetszik

-12mrd "eredményestől", kamurallistól, fizetett felbeszélőstől

#657265 Zotya32 Előzmény: #657260

úgy látszik 13:00-tól sem lesz kereskedés.. nem értem mire vár a bét, hisz a hír 2 órája kijött már. más esetekben 1 óra után jön a visszaállítási közlemény...

#657260 Ferenc86 Előzmény: #657243

Igen, írta hogy vett, felvállalta a pozícióját, ebben az egyben tiszteletre méltó, merte vállalni, ha bukik ha nem, s elvileg ez most jó lesz neki. Exmnbs-től meg egyszer megkérdezte azt hiszem Monk hogy akkor ugyan írja már be ő is mit vesz és hol, s azt válaszolta rá neki hogy mi közöd van hozzá:D De más vételeit,kötéseit árgus szemekkel követik, s azonnal ugranak rá. S jól mondtad, ha ma a felszámolás hír jött volna, itt ugrálnának örömükben. Pedig azzal a forgatókönyvel járt volna mindenki rosszul (részvényes, kötvényes, stb). Érdekes mentalitás tehát. Én annak örülök, ha jól járnának a hitelezők, visszakapnák a pénzüket, az ár pedig emelkedne akkor a részvényesek is jól járnának.

#657244 exmnbs1 Előzmény: #657239

gondold meg mekkora buli manapság az ESCO

meg hogy mekkora lé ugrál a tolvajokba manapság

pláne hússzoros hígítás előtt

#657243 Zotya32 Előzmény: #657237

nem tegnap írta, hogy vett.. már 100 ft óta veszi, úgy rémlik. az is baj, ha vki beírja? ha meg most f.a. lenne, mindenki rajta röhögne, és örülne, hogy bukik.. most meg sírás van, hogy nyerhet? megvolt a lehetőség venni, én sem tettem, mert úgy ítéltem meg, nekem nem éri meg másból kiszállni emiatt.

#657239 Grizzly Géza Előzmény: #657232

Majd a szokásos kamu dizájn hírek,amik jól mutatnak a sajtóban,a számok nem érdekesek...

Ezt még felhúzzák és ki is szórják addig,amíg jönnek az új papírok vsz. De az is lehet,hogy most már tényleg mint "normális" cég fog működni,a nagy buli már megvolt

#657236 Hathor Előzmény: #657231

jönni fog az is..

közgyűlés után..

még ráérek itt is..

időm kevés most fórumra

bocsi.

#657232 exmnbs1 Előzmény: #657227

mitől jönnének?

egyelőre az auditor ellenvéleményezett

mondjuk hogy Soós távozik a cégből, olyasmi???

#657227 Grizzly Géza Előzmény: #657221

Csak azért bátorkodtam megjegyezni,mert valaki nagyon jól járt ezzel az f.a. paráztatással,a végére sokaktól elvették a bennfentesek a papírt,figyeld meg,jönnek majd a jó hírek,mint a régi szép időkben ;) Menni fog 4-500-ig