Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#655893 BudFox Előzmény: #655891

egyelőre nem kereskedem külföldi részvényekkel...majd most keresek Forex -es céget. de a Questornak a rendszerét már kipróbáltam az elég jó.

Van ez az Alfatréder, amit a portfolio reklámoz...állítólag az is jó.

#655891 wnprt Előzmény: #655855

Melyik brókercégen keresztül kereskedsz külföldi eszközökkel?

Jómagam CFD-ben gondolkozom a RandomFX-en keresztül?

#655855 BudFox Előzmény: #655808

nem csak T+3 nap után fizethetik ki a számláról ? :-))

egyébként akkor volt az OTP 1400, vagy 1700...kiszámoltam..ha vettem volna belőle OTP -t. nagyonhamar igen sok pénzt kereshettem volna belőle, mert akkor ment fel limittel 1800-1900 felé.

#655808 Fornit Előzmény: #655804

Még délelőtt be kellett volna futnod a céghez kp ben felvenni a pénzt és elhúzni :))

#655804 BudFox Előzmény: #655717

látjátok hogy zuhan az SP futures ? (ES.F)

nem lesz itt semmiféle feltámadás remélem..a tegnapi megint csak egy napos öröm volt, short kiugratós nap...

én tartom a shortokat.

ERste :

Ez a Pro program a gáz..ahogy kinéz....tele van pakolva ilyen automatikus ablakrendezési xarságokkal amitől megőrül az ember...ez egy pfos :DD

az elszámolással nekem még nem volt problémám...

egyszer a nagy válság közepette, egy szép napon 63 millió forint landolt az égből, az én számlámon ?_:DDD délre már visszavették...kár :-))

A portfólió milyen árfol…

#655738 Copfos

A portfólió milyen árfolyamot mutat. Ez nagyon gáz!

#655726 Borska Előzmény: #655721

helyre hozták, de elkeserítő a helyzet.....

volt olyan nap hogy a hati elszámolást se csinálta jól, pedig 2szorzás az egész :) felhívtam őket és azt mondták minden a legnagyobb rendben.... meg kellett mosolyognom a dolgot, a másnapi egyenlegközlő már helyes eredményt mutatott, de azéééért áljon meg a menet, egy banki szolgáltatásnál ??? ilyen???

röhej

Bud , nálad is gáz az er…

#655717 Borska

Bud , nálad is gáz az erste? komolyan kérdem, egy fizetős szolgáltatás hogy lehet ilyen fos ?

.....ezer sebből vérzik

bosszantó!!!!!

#655571 Hathor Előzmény: #655494

ha esik az arfolyam elmegy a kozonseg, ha emelkedik az arfolyam elenkul a kozonseg.

Mondana Kosto papa.

Long elpasszolva, és egy…

#655564 Fornit

Long elpasszolva, és egy kis short is nyílt.

kérdés hogy csak a remeg…

#655494 Borska

kérdés hogy csak a remegő kezű shortosokat rázták-e ki a pozijukból és indulhatunk ujabb aljak felé, avagy valóban forduló van kialakulóban...

Re: ds

#655451 BudFox Előzmény: #655349

szép ez a grafikon. bár most a Kamattartalom megugrott...szerintem le fog majd esni, kérdés hogy mennyire.

Re: ds

#655360 Fornit Előzmény: #655322

Hát azt bizos nem, hogy mára eddig kb ott a tető :))

Longom nem vitték el betettem 600 köré.