Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Rezsicsökkentés, családt…

#655228 macika

Rezsicsökkentés, családtámogatás és devizahiteles-mentés is szerepel a menün a kormánypártok kihelyezett frakcióülésén, de az is kiderül, hogy mitől nőtt végre a második negyedben a magyar GDP, és végre emelkedik-e a kiskerforgalom. Az amerikai pénzpumpa visszafogása szempontjából kulcsfontosságú adat jön a tengerentúlon. Ez várható a héten a gazdaságban.

http://www.origo.hu/gazdasag/20130902-ez-varhato-a-gazdasagban-a-szeptember-2-ai-heten.html

Re: nincs cím

#655223 Fornit Előzmény: #655211

Csak az SP short volt az eszemben, amikor ránéztem a futuresekre. Azzal csak kedd du tudok foglalkozni.

#655211 Borska Előzmény: #655197

és milyen jól tetted azt a longot

elindult a hurrá menet a háború elmaradása miatt, akár komoly emelkedés is jöhet

Most jutott eszembe, hog…

#655197 Fornit

Most jutott eszembe, hogy van egy kis longom :)

#654846 Borska Előzmény: #654836

:) könnyen lehet hogy a belső konok düh íratta velem :) mert az bizos hogy belepiszkált a lelkivilágomba pár édesgyökér bróker :) a hüle ökör-borjú tömegbutításukkal , hogy az újságba szerepelhessen hogy az eladói nyomásnak egy börze tudott csak ellenállni , a bikaerős BÉT :) és a havi egyenlegük az elszámolószámlán feljebb kerüljön, áhhhhh sok f.a.sz :)

#654843 Ibiza Előzmény: #654840

néha a kanárik nagy szinészek..halottnak tetetik magukat kiszabaduljanak a bányából..

#654836 Fornit Előzmény: #654828

Én szeretek mindenfajta ilyen zárómanipulációt, kivéve ha a nyitott pozicióim ellen megy :))

érdemes ránézni a könyvr…

#654828 Borska

érdemes ránézni a könyvre záró után az indiaktív cuccból sok tanulság levonható

az eladói oldalak tömve, ez a záró nem volt más mint árbeállítás, én nem is engedném ,hisz semmire se jó a manipuláción kívül, hétfőn ennek a zárófelhúzásnak a visszaadásával kezdhetünk rv szintjén

#654782 BudFox Előzmény: #654776

megint kozmetikázzák a részvényárakat hónap végére :-)))

aztán majd hétfőn lehet esni, akkor meg USA nem lesz nyitva...szóval jövő héten megint előveszik ezt a Szíriai ügyet, és mehetünk le a mélybe. .-))