Visszavéve 18380 körül
Eddig is esett 5000 ről 4000-re, és nem vitte a többit.
Persze necces a szitu, de elméletileg a MOL és a Ricsi még a támaszok felett vannak.
Igaz, ha OTP beszakadna 4e alá vinné ezeket is magával, vagy mégse?
Hirtelen volt egy 10%-os esés. Szerintem illene az egyharmadát legalább visszakorrigálnia.
Teljesen függetlenek vagyunk külföldiától már hónapok óta,gondoltam szólok! :D
Sanyibá azért nem hinném hogy véletlen adott el minden Otiját,ő azért közelebb van vityához mint mi...
Véleményem szerint nem fogják olyan forrón enni a kását. Szóval, ha csak nem államosítják az OTP-t akkor ez már akár occsó is lehet.
No meg a nemzetközi bull azért támogatja az emelkedést.
S&P előrejelzés Goldman-tól 1800-as célár.
A kötvényguru szerint pedig a FED 2016-ig fenn fogja tartani a monetáris programot.
Publikusak hozzá az indokok? :D
Tovább bővítettem a Long pakkomat 18330-as átlagú vételekkel
Ekkora zakó után nem szívesen állnék be már shortba,bár Hernádi miatt kaphat még Molly...
Gyorsan változik a széljárás.
Nehogy szerdán szűk legyen az ajtó...
Hogy szakadna össze ez a szájbatekert,mocsok Magyar piac:
Múlt hét elején jó kis shortban voltam 19600 felettről,napokon keresztül ment a felfelé hősködés,tartottam is,de mivel csütörtök reggeltől nem voltam és nem akartam ezzel a trágyadombbal foglalkozni így lezártam inkább 0-ban,vasárnap este ránéztem,mit látok,estünk vagy 1500 pontot a bajszonak köszönhetően,én meg szépen kimaradtam belőle....a kiruccanásom kényelmesen kijött volna így még plusszban is.
Hogy azt a @#&Đ[]gnn !!!!
Mákom volt, véletlenül vételt raktam be nyitóban eladás helyett, de gyorsan vissza tudtam vonni, és még ráadhattam arra az 1 db os 577-es vevőre :)
lehet hogy ezzel az emelkedéssel neked lesz igazad...
én két dolog miatt várok, de nagyon nehéz lesz :
USA a mindenkori magasságokban van,
szerdán devizahiteles bejelentés.
S&P meg hihetetlen. Menetel az 1700 felé.
Azért furcsa a szitu.
...ha nincs ez a bezugás az OTP-ben, akkor már régen shortban volnék és biztosra venném, hogy a jó oldalon állok és csak idő kérdése mikor szakad be az S&P:-)
Megint izgalmas a vége. Vajon pluszba zárunk -e ma?
Mert az azért megnyugtató volna.
310-20 nál vettem 530nál eladva..nem nagy pukk de ez van.. nem tudom egész nap nézni..
Lezárva a többi is 478-on.
442-es átlaggal lettek visszavéve.
18300-as átlaggal bővítettem én is a Long pakkomat.
Majd kiderül, hogy korai volt-e.
Nagy rángások vannak benne.
A legjobb az, hogy legalább megjött a pörgés benne. Igaz már sohasem lesz a régi:(