gyanús, mert most ez zajlik mindenfele
gyanús, mert most ez zajlik mindenfele
Napi max közeli bluek nem annyira támogatják a shortot...főleg ha Mollyt még megrántják 17,7e ig.
rutinos piaci szereplő
Elgondolkodtat az, hogy zárni szeretnéd a shortjaidat.
Mivel lassan én is zárni szeretném a longjaimat.
Hihetetlen ez az emelkedés, de mégis igaz. Főként a lengyeleket ma is ütik.
OTP-t meg újra 5 kiló felé küldik (Credit Suisse 6e célár)- mikor máskor:)
Lehet az S&P-t új csúcsra akarják küldeni?-aztán ősszel beejteni...
Oti leáll,Molly feláll....
Az euróövezeti pénzügyminiszterek hétfő esti megállapodása értelmében Athén két részletben kapja meg a mentőhitel újabb, 6,8 milliárd eurós részletét. Így Görögország elkerülheti, hogy már augusztusban államcsődöt jelentsen, de megfelelő alkuerőt ad a brüsszeli testületnek, hogy ha a görög hatóságok késlekednek a vállalt reformok végrehajtásával, akkor a hitel egy részét visszatartsa. A hétfő esti alku értelmében Görögország júliusban 2,5 milliárd eurónyi hitelt kap az euróövezeti országoktól, míg 1,5 milliárd eurót az euróövezeti jegybankoktól. A jegybankok a görög államkötvények másodpiaci felvásárlásával a görög állam kárára szerzett nyereséget forgatják vissza Athénnak.
....főként az utolsó mondat szemlélteti igazán lényeget .....
hati pedig bivaly, short záráshoz keresek alkalmat, ez bizony bukta volt
jön a jelentési időszak..sztem jobb lesz mint várták..elszállnak a piacok.
Vhogyan én sem akarok hinni a szememnek,olyan "hülyegyerek"emelkedés volt,amennyire agyon voltunk csapva így húzgálják most a mézesmadzagot,venni nem nagyon szeretnék itt,shortolni még kár lenne még,csak nízek ki a fejemből! :D
http://stooq.com/q/?s=^bux&c=3y&t=c&a=lg&b=1
Bár ez a kép azért elgondolkodtató...
Igazad van. Csak egy bibi van. Az időtáv.
Azt nem tudhatjuk, hogy ősszel jön el vagy csak jövő tavasszal.
Mivel mindenki erre játszik, pont ezért van töltet a piacban felfelé.
Ismered a mondást: A legjobb vevő mindig a shortos.
Sajnos már sokszor megtapasztaltam én is.
így igaz!
... de én még mindig szkeptikus és kétkedő vagyok a magyar álommal kapcsolatban
a nemzetközi légkörre és folyamatokra pedig egy érdekes párhuzam, persze ez semmit nem jelent csupán egy eshetőség,kisebb nagyobb bekövetkezési eséllyel :
Különösen érdekes volt ez a nap annak fényében, hogy régiós szinten a lengyeleket megütötték.
Mi +1,4% ők pont minuszba mentek annyit.
Arról hallani, hogy alondoni szakik kezdik átértékelni a fundamentális eredményeinket.
Stabil költségvetés GDP növekedési 6 év reci után.
ez nem egy shortos nap volt, az tuti, lassan veszélybe kerülnek a stoppjaim is, hm ,hm
A reggeli negatív ázsiai nyitás után nem hittem volna, hogy ilyen szépen fognak termelni a Longjaim.
Habár titkon bíztam abban, hogy a pénteki +1%-os S&P-t lereagálja Európa is.
Lehet, hogy még csak most kezdődik a buli?- és irány a BUX20-as....
hamarosan stop áradat
nem hittem volna hogy ma keresni fogok a shortjaimmal :D
lehet zárni kellett volna tegnap 18.800 körül, és itt a magasban ma újranyitni.. de hát ez van..innen kell nyerni