Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#636174 Ricsi Előzmény: #636172

És még rosszabb lesz a tobin adó miatt, nem is lesz ennyi dt. Nem tudom, mi lesz itt, talán majd a xetra

#636101 Tapasz Előzmény: #635925

Tudom, hogy van realod, de azt gondoltam, hát ha megint rosszalkodik, mint múltkor :-)

#635925 Ricsi Előzmény: #635865

Én nem kértem realt, mert általában van, csak 20 percig ugyanannyit mutatott, azt hittem, lefagyott .))

#635865 Csusza Előzmény: #635858

Ő csak neked akar segggíteni, te kértél realt. :-)

Amúgy szépen feléledt a kis ringyó, tetszik.

#635779 Euroman Előzmény: #635778

orbán semmilyen munkahelyet nem teremt, kamu hazugság a legtöbb dolog, amit mond...családi viszonyaimhoz szerencsére egyelőre még nincs köze, azzal kapcsolatban nem is írtam soha semmit róla

#635778 Parmerozpazepan Előzmény: #635764

Hát, nagy átlagban munkalehetőség akkor sem lesz több, ha nem Orbi lesz a minelnök. Ne arra várj, hogy majd egy kedves vezető személyesen megtalál téged vmi ideális munkahellyel. Az, hogy nincs családod, az meg a te döntésed volt.

#635770 Ricsi Előzmény: #635768

Hogy pont akkorra érett meg, amikor szétesett az MDF. Se előtte, se utána. Hihetetlen :D:D

Na, ez oti topic, fejezzétek be, mert a gazda mérges lesz, én meg csípem őt, így nem akarom hergelni...

van annyi politika topicotok, folytassátok ott...

#635768 Előzmény: #635762

OFF

És ez pontosan így a normális. Erre szoktam példának írni Javier Solana-t, aki ugye kezdetben a legbőszebb NATO ellenes volt, majd később a főtitkára. És mindkét szerepben kiváló volt és mindkettőben teljesen őszinte volt.

A fiatalok meg szeretnék váltani a világot, az idősebbek pedig azt szeretnék, hogy majd csak amikor már ők nem lesznek a világon. És amióta a világ a világ, azóta ez a rend, persze azzal kiegészülve, hogy mekkora erkölcsi züllésben van a fiatalság az idősebb generációhoz képest :)

ON

Én folyamatosan 570-en l…

#635767 Ricsi

Én folyamatosan 570-en látom a papírt. Tényleg annyi, vagy lefagyott a rendszerem?