Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#635824 Borska Előzmény: #635819

így igaz, igen okos politikai fogás ,aminek én speciel a gyakorlati hasznát nem látom,sőt...

egy példa az útdíjra, elkezdett építkezés kivitelezése közben az útdíjjak miatti anyagdrágulás több mint 10%os áremelkedést okozott a produktum végszámlájában, érdemes a tűzépeken rákérdezni a múltheti és az eheti árakra....

#635819 Euroman Előzmény: #635815

én 11 éve szolgáltatónként, havi bontásban vezetem a rezsiklts-et....ugyanaz az ingtalan, ugyanazokkal a lakókkal, fogy szokásokkal....2002-3003 táján az egész ingatlan összes klts-e kijött annyiból, amennyi most csak a gázszámla....rezsicsökkentés hatása nálunk NULLA....ellenben fix jövedelmeink 75 %-a kiesett (elvették)...."érdekes" módon mindegyiket 2010 után

#635815 Borska Előzmény: #635794

van igazság a dologban, de én szkeptikusan kezelem a "várakozás" kifejezést , leginkább a gdp növekedést illetően

infla ügyileg egy ügyes húzás a rezsi csökkentés, illetve a kosárba lévő összetevők hallgatólagos árstoppja, de a valós infláció bizony nem ezt mutatja.... minden különadó a lakosságot súlytja, legyen az bank,gyógyszer , útdíj okosítás lecsapódik a lakosságon, vagyis ezek miatti lakossági vagyonvesztés szinte ugyanaz mintha az infláció miatt csökkenne a vásárlói paritás (némi gabaly ez így közgazdaságtanilag de a logikáját nézd )

és a legveszélyesebb szerintem az hogy ezen gazdasági magatartás a forint árfolyamán és az állampappír piacon keresztül még némi pozitív megerősítést is kap.... vagyis kormányzati szinten eszük ágában sincs változtatni a hozzáálláson, így amikor a pofon jön az drasztikus ,pusztitó és igen gyors lesz, a baj hogy olyan rángások lesznek ,hogy zsigereiben remegteti meg a longost és shortost is, de a hosszabb táv nálam a le......

Szerintem a bux szépen l…

#635807 Frontin

Szerintem a bux szépen lassan ma/holnap lecsordogál a korábbi lokális minimumig (kb. 300 közelébe), a probléma csak az, hogy nem tudom a hati mennyire fogja ezt lekövetni, lévén a hatinál ez az érték kb. 700-nál van, emiatt nem vagyok benne biztos, hogy teljes egészében követni fogja a promtot, jöhet talán megint a kt kitágítása játék. Meglátjuk.

#635784 Aptiti Előzmény: #635734

a chartok alapján is szépen látszik, hogy a magyar a többivel ellentétben egy emelkedő trendben van. ami még nem tört meg szvsz

#635731 Frontin Előzmény: #635633

Én is erősen gondolkodtam 19K fölött, de ilyen kt-ra nem mertem nyitni. Most is nézegetem a lehetőségeket, de azt hiszem inkább megvárom, hogy kivegyük a legutóbbi lokális minimumot. Még ez esetben is lenne talán rajta 400-500 pont.

Hígitottam a longjaimat.…

#635718 Aptiti

Hígitottam a longjaimat.

Kell nyárra egy kis izgalom.:)

Egyébként meg amúgy is agyon van csapva a magyar tőzsde.

Se le se fel nincs momentum.

A HUF meg jól tartja magát.

#635633 Borska Előzmény: #635614

én is fordultam nyitóba , longok zárva 19090-18870 -220pont, short indult terv a fokozatos bővítés

#635612 BudFox Előzmény: #635437

én kökeményen tartom a shortjaimat....

remélem szépen hoz még ez a széria. 18.900 tól van...

#635437 Borska Előzmény: #635422

jól csináltad!!!

TA alapon próbáltam egy esetleges fellpattanásra ráülni, majd valahonnan fentről jelre fordulni , de ez eddig nem jött össze....

ez a kiszámíthatatlan magyar virtus odaver minden rv longnak .....

apró örömöm hogy a rendes pakk felével léptem be, amit felfelé bővítettem volna, de ez eddig így is úgy is rossz trédnek tűnik

#635422 Fornit Előzmény: #635420

Nekem elment a játéklongom tegnap reggel (+169 pont-38), most ugyanannyit ráadtam.

Semmi komoly...

ez beza egy jó nagy pics…

#635420 Borska

ez beza egy jó nagy picsóresz nap volt.....

olyan gyönge ez a bét, mint a lepke fing, minek kellett ezt longolnom.........

higítás kizárt, próbálok a szerencse esetleges segítségével egy "jó" kiszállót találni

#635004 Euroman Előzmény: #634998

ez nem lehet igaz:) a shortolás apostola longba keveredett?...remélem szerencsét hozol