Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

44 percig nem volt kötés…

#634093 Fornit

44 percig nem volt kötés:

BUX1312 18 845,0 HUF 1 11:43:34

BUX1312 18 810,0 HUF 1 10:59:48

Ez az a fajta ésszel fel…

#633911 Borska

Ez az a fajta ésszel fel nem fogható hatalom amit a FED nagyon ügyesen használ, nem hülék az amerikaiak..... bejelentik a visszavonulót, ami jogos is, elmondják hogy nem akarnak eszköz lufikat ami szintúgy jogos, majd jön 2-3 tanácstag aki ugyanazt elmondja úgy hogy olyat hatást keltsen hogy minden marad a frankó régi kerékvágásba,kína kidumálja magát, olaszokkal nem foglalkoznak és már adott is a zene a tánchoz

TA alapon is markáns fordító gyertya, holnap hatinál veszélybe kerülhet a profit védő stoppom

Re: nincs cím

#633906 Fornit Előzmény: #633903

Hát igen, kint 2óra+2 full ker nap + 2 óra volt a nagy esés. Azt hittem kitartanak vagy 1-2 hétig és 1450-80 ig... Néhány rv épp kezdett volna belépni az érdekes zónába, de rögtön fordítottak.

#633903 Borska Előzmény: #633810

na azt hiszem lassan borítékolható, hogy az elképzelésem a mai usa menetet illetően totál helytelen volt és sokkal inkább a bikafuttatást választották mintsem a szívemnek oly kedves nulla alá ereszkedést, kíváncsian várom holnap a ma összenyomorgatott hati alakítását

a mai eurusd előrejelzés…

#633810 Borska

a mai eurusd előrejelzése alapján usát minuszba várom zárásra, hatit pedig 650 alá holnap

ha tovább tart az örömködés , és átragad ázsiára is akkor újabb fel körök jöhetnek

....akkor STOP a hatira

Re: ds

#633705 Borska Előzmény: #633690

van ám azért jogosultsága a longnak is , benne lehet egy rántás, de a kormányuk garancia a bizonytalanságra, ezért fő az óvatosság, ha én most speki jelleggel longolnék , jó a valagába húznám a stoppot ,egyből beállítva egy fordulást is, valahol a lokális minimum alatt

...de jelen pillanatban nálam massziv a short trend , így minden nyitott short pozi tartva

#633690 BudFox Előzmény: #633686

egy részét de igen :D

mos' meg má' megin' melléfogás volt affene....már be is dobták a hírt hogy mégse jó ez az OTP -nek..

:DDD itt 10 percenként változik az aktuális helyzet...affene...igy nem lehet tervezni előre :-)

#633683 BudFox Előzmény: #633673

meggondoltam magam..most hogy igy lejött 700 közelébe elkezdtem lezárni a shortokat....

igy is szép nyerő, a nagy hullámvasút után...el kellett rakni...

még zárogatok.... nemtudom vegyek -e longot...lehet veszek..ha megy feljebb

#633678 BudFox Előzmény: #633656

én továbbra is csak Stop -ot fogok betenni athiszem...18.900 körülre...

OTP most kezd visszaesni...bár még gondolom megtépik azért ma fölfele..

de a nemzetközi helyzet fokozódik...pl. déli államok, Kína, USA is eléggé ingatag..a jó hírek ellenére,.....

ez az egész FED program szerintem az összes többinél nagyobb hír...hogyha majd leállnak a vásárlásokkal...mert annyi pénzt kinyomtattak, hogy azzal vitték fel a tőzsdéket az egekbe..ha ez eltűnik akkor süllyedő hajó.

#633656 Fornit Előzmény: #633654

Úgy néz ki a mai igen. Titokban pedig 700 alatti hati tartományban reménykedtem. A tegnapi záró kecsegtető volt hozzá.

#633655 BudFox Előzmény: #633654

oké már van online rendszerem...felinstalláltam gyorsan...

őrület hgoy az OTP -t meg hogy tépik ma..

sosem elég olcsó ..