Nem tudom, te mit és mennyire ítélsz el, mert soha nem olvastam tőled ilyesmit.
Azt olvastam tőled, amikor én vetettem fel ilyen ügyeket, hogy de ez eltörpül és 245 milliárd.
Arra emlékszem, hogy Bajnai ügyben már többször vitatkoztunk, te mindig ugrasz rá, és én mindig azt vitattam, hogy ez egyoldalú, ha más esetet hozok fel, akkor az teljesen más, és a 245 milliárdon nem lehet túllépni.
Én soha nem beszéltem arról, hogy lépjünk túl a 245 milliárdon, azt szeretném, ha senki nem lépne túl a mostani 50 milliárdon, meg a következő 4 év 50 milliárdján, mert úgy hamar megint ellopnak 245 milliárdot.
Akkor meg cseszhetjük a szalámidat, Spade.
Te relativizálsz, mert ha én azt mondom, nem szép szalámit lopni, arra te azt mondod ne próbáljam már kvittre hozni a 245 milliárddal.
Ki relativizál kettőnk közül?
Hol próbáltam a szalámit 245 milliárddal egy szintre hozni?
A trafikmutyi meg majd akkor fáj neked, ha öngyilkos lesz egy trafikos, addig nálad rendben van - emlékszem az első vitánkra Bajnairól, neked ez a választóvonal, hogy öngyilkos lesz valaki vagy nem, én meg mondtam, hogy esetleges hogy valaki öngyilkos lesz, vagy nem.
Egy csomó kisembert semmiznek ki, a tőzsdén is vannak átverések, tudjuk. Valaki öngyilkos lesz, valaki nem. Ettől még, aki átveri, nálam ugyanolyan gané, függetlenül hogy mi lesz a sorsa a kisembernek. De ezt már lefolytattuk, azóta többször szóltál Bajnai témában, egyszer sem találtam tőled mondanivalót más témában, illetve mindenre amit én mondtam - pedig hoztam egy párat, nem egyet - vagy azt mondod, hogy de az tök más, vagy azt mondod, hogy de az nem 245 milliárd.
Én relativizálok, mi?
Hát lopják csak a szalámit tőled, ha téged nem zavar, majd akkor szóljál, ha már elérte a 245 milliárdot a sok szalámi, addig meg beszéljél erkölcsi érzékről, annak aki felveti, hogy talán nem szép.
Egyébként pedig általánosságban a problémáról is én írtam, nem te - mi kell ahhoz hogy a korrupció visszaszoruljon. Spade is, és prosperó is nagyon boldog mert nagyon jó irányba mennek a dolgok, nyilvánosság, következmények stb...
Én relativizálok?, lehet hogy neked nem így jön le, de marha egyoldalú vagy, és bocs hogy hozok fel ügyeket nem csak a szoci oldalról...
Az úgy nem megy, hogy a szocikat utáljuk, mert sokat loptak, és ezért a másik oldallal nem foglalkozunk, mert az egyiken nem tudunk túllépni.
Lépjünk túl rajta és tanuljunk belőle, Spade.
Lett következménye annak, hogy elloptak 245 milliárdot?
Megelőztük, hogy megint ne fordulhasson elő?
A trafikbotránynak lett következménye?
Megelőztük, hogy hasonló ne fordulhasson elő?
Mit akarok én relativizálni?
Bármit mondok, korrupció témában a jelen kormányról, soha, semmikor egyetértőleg nem írtál, de a szocik 245 milliárdjáról beszélsz.