Re: nincs cím
Spade Előzmény: #628501"De a trafikok lenyúlása, és a trafikosok ellehetetlenítése az oké, mert nem szocik loptak, és mert nem lett senki öngyilkos."
.
tozsdenyul,
te azt hol olvastad tőlem h a trafik mutyi rendben van ???? jobban elitélem mint te.
.
A különbség köztünk h egyrészt nem érted h a 245 milliárd dollár 2010-ig kilopott összeg akkora h tönkeretette teljesen az országot, az elmúlt 20 évet, és egy egész generációt és ezen nem lehet csak úgy túllépnii.
.
A másik h te ezt mondod h te elloptál 20 mlliárd HUF-t meg én is elloptam egy rúd téliszalámit a tecsóból, loptál te is meg én is tehát kvittek vagyunk. Hát nem vagyunk kvittek az ilyen relativizáláshoz én nem tudok partner lenni.
.
A harmadik h azért itt a kilopott 245 milliárd dolláron túl arról is beszélünk h egy kormány minisztere az aktuális miniszterelnök legjobb spanja iratok szerint a maffiával tárgyal h az ellenzéket lejárassa (h egyéb lehetőségeket ne is vessünk fel mert 98-ban még robbantgattak is valakik politikusoknál) , és asszem ez már a legalja....