Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: lezartak

#617846 lagwagoner Előzmény: #617814

"inkoherens pontatlan következtetést, és úgy illettél kritikával, tehát te is beleestél ott abba a kategóriába, amit nem viselek el."

Ezt be tudod idézni? Csak a hitelesség kedvéért.

"Plussz megsértettél egy másik szabályomat is (amit persze nem tudhattál eddig), mégpedig hogy azt sem viselem el, ha vki védelmére kell annak, akivel épp ordibálás szintjén vagyok."

nem tudom, h konkrétan miről van szó, de a forumszabályokat nem te írod, és abban a topicban annak az érvnek kelek védelmére akiére csak akarok (nem tudom kié volt), mert ezzel senkit és semmit nem sértek meg (az önérdekű érzelmi szabályok nem tartoznak ide). Te kiakadtál a semmin, ennyi történt. Ki sértegetett? Én nem védtem senkit. Tőzsdenyúl belinkelte a napi vakmajom idézetet, főként arra reagáltam. Hogy ti 3 napja marakodtok az EU-s pénzeken vagy mit tudom én min, azzal nem is foglalkoztam.

"Visszatérve a korábbi jó fórumviszony kérdésére, én továbbra is úgy gondolom, hogy jó a "fórumviszonyunk". ;)"

Látom, pláne hogy idézőjelben van.

#617827 taresz Előzmény: #617815

"hogy leléptek a fórumról is, ahogy former kitiltásra került"

Volt olyan aki lenullázódott. Teljesen....

Voltak klónjai és van aki itt maradt más néven. Gump1 "nagyúr" vsz. Soós maga. Vele volt is csörtéd szépen ahogy emlékszem. No, de a múlt az már történelem......

#617823 Ricsi Előzmény: #617815

Azért azt ne felejtsd el, Formernek volt papírja dögivel, ő minden eszközt igénybe vett, hogy felhúzza az árfolyamot. Sok fórumra írt, gondolta, ha mindenki vesz vagy alááll, akkor neki sem lesz nagy vesztesége. AT-nál még ilyen indokok sincsenek...

#617815 rbbj11 Előzmény: #617814

ja igen, az hogy AT kedvelt vagy nem, elején és most is hidegen hagy, ugyanis a legkevésbé sem ismer, és amilyen következtetéseket levont szinte akármi kapcsán személyemről, azok hajmeresztőek, és ebből látszik, hogy olyan távolról sem sikerült behatárolnia a személyiségemet és gondolkodásmódomat, mintha 15 percet beszéltem volna személyesen egy idegennel. Vagy nagyon rossz emberismerő vagy szándékosan jellemez félre állandóan, hogy sértegethessen, gőzöm nincs, de már nem is érdekel.

Szóval ha kedvelt, az se a személyemnek szólt, hanem vmi téves emberképnek, és ha most nem kedvel, az is ugyanúgy egy téves képre vonatkozik (én inkább fantazmagóriának nevezném)

Ja igen, és hogy miért olvastam, ha egyszer nem kedvelem. Elsősorban ellenőrzés céljából. Nem szeretem, ha hátam mögött vki téves képet terjeszt. Ez az egyik ok.

Másik ok az volt, hogy szeretném, ha ezen a fórumos közösségen azok hangja is hallatszódik, akik az én világképemhez állnak közelebb. Az arrogáns embereknek rövid idejük van ellenpólusuk. Ezért én igyekeztem az lenni. De ahogy törvényszerű, előbb-utóbb a nem arrogáns ember besokall. Remélem, majd most más átveszi tőlem az ellenpólus szerepét, és nem AT dominálja a fórumot, mert akkor én nem akarok itt lenni.

Tőzsdei szempontból ilyen volt formerplayer, nem tudom, azt mennyire követted. Ha ott is én is páran nem vállaljuk fel, hogy ellenpólusok legyünk, akkor az E-star kapcsán az egész fórum és vele együtt minden résztvevője hiteltelenné vált volna, hisz egy csőd cég kapcsán egy éven át itt semmi mást nem lehetett volna olvasni, csak hogy venni kell, venni kell, nincs kockázat.

Egyébként ha már itt tartunk, Kherceggel sem értek egyet, hogy ennyire nem figyel vmiféle egyensúlyra. Én már többször jeleztem és ki is fejtettem számos dolog kapcsán a nem egyetértésem, de tudom, neki is nehéz dolga van és egyébként is ő fóruma. Én mondjuk elsődleges célnak a szakmaiságot tartanám,, és az arrogáns trollokat száműzném, mielőtt eszkalálódik a helyzet. De itt évek óta az megy, hogy mikor bizonyos emberek teljesen elviselhetetlenné válnak, akkor van nagy cirkusz és tiltás a fórumról. Hogy ezt miért kell mindig kivárni, azt nem egészen értem.

Egyébként formernek is egész holdudvara volt, tucatnyi fórumozó olyannyira kiállt mellette, hogy leléptek a fórumról is, ahogy former kitiltásra került. Olyan emberhez voltak lojálisak, akinek a fórumos tevékenysége utólag egyértelműen kártékonynak bizonyult.

Ehhez képest AT sehol nincs, alig van néhány ember, aki a holdudvarában van, és messze nem olyan mélyen elkötelezettek. Tehát hiába minden erőlködése, még annyi figyelmet és tiszteletet sem ébreszt, mint former a téves meglátásaival.

#617814 rbbj11 Előzmény: #617780

nézd, én nem viselem el és nem fogadom el, ha vki piedesztálról fölényeskedve téves következtetéseket von le, és arra alapozva engem kritizál. Ha pedig sérteget vagy csak felmerül ilyen, akkor szavak szintjén agresszívvá válok. Elküldök én sok mindenkit a ...ba, ha veszi a merszet, és sérteget. Kritikát is csak attól fogadok el, akinek kikérem a véleményét vagy már bizonyított annyit nekem, hogy érdemes adnom a véleményére.

Ha vkit tisztelek, akkor is szkeptikusan fogadom a kritikát, és ha netán becsmérel, akkor rá is besértődök (sztem jogosan), de elnézem neki.

De egy számomra nulla hitelességű idegen a netről elkezd sértegetni, na akkor ott ért véget az értelmes kommunikáció. AT-nél még vissza is fogtam magam, épp azért, mert nem volt közönséges.

És ez rád is érvényes volt, teljesen függetlenül AT-től te is téves gondolatment révén vontál logikailag inkoherens pontatlan következtetést, és úgy illettél kritikával, tehát te is beleestél ott abba a kategóriába, amit nem viselek el. Plussz megsértettél egy másik szabályomat is (amit persze nem tudhattál eddig), mégpedig hogy azt sem viselem el, ha vki védelmére kell annak, akivel épp ordibálás szintjén vagyok. Mert vitába be lehet kapcsolódni, azzal semmi gond nincs, de mikor személyes sértegetés a téma, akkor ha abba bekapcsolódik egy harmadik, és védve azt, aki engem megsértett, akkor logikailag is egyértelmű, hogy ez egyenértékű azzal, mintha ő is megsértene. Hisz ha védi, akkor egyetért az álláspontjával.

Semmiféle fásultság nincs, neked is tévesek sajnos az interpretációid, ahogy AT-nek is. Inkább kérdezz konkrétumra, mi a gondod velem pl, de ne környezetemre, fásultságra akármire következtess, ami mind téves.

Visszatérve a korábbi jó fórumviszony kérdésére, én továbbra is úgy gondolom, hogy jó a "fórumviszonyunk". ;)

#617780 lagwagoner Előzmény: #617752

"Tudod jól, hogy AT-vel kezdetőktől csak vitám volt, az más kérdés, hogy próbáltam benne is a jót meglátni és sokáig türelmesen kezeltem."

Tudom, pedig nagyon szerettem olvasni az ÉRTELMES okfejtéseteket, de rajtad most negatívan csodálkoztam. Azt tudod, hogy kifordultál önmagadból és nem csak _AT_-ra förmedtél?

De nem csesztetlek ezzel. Azt tudod-e, hogy _AT_ nagyon bírt téged, szimpatikus voltál neki, és nem célja a provokáció, csak az, hogy hogy reagálsz rá. Tudod, én ugyanígy voltam vele mint te, nagyon is. És rájöttem, hogy sok olyan dolgot mond ami segített nekem, konkrétan. Most annál a pontnál, amikor úgy látja, hogy őszinte vagy (lehet addig is az vagy, de amikor ő ugy érzi) teljesen más lesz. Szerintem ő az az ember aki elsőre sprődnek tűnik, a valóságban meg a legmegbízhatóbb, legsegítőkészebb ember, de nem mindenkinek. De cseles. Amúgy látom azt is, hogy idegesít még mindig, tehát valahol számít neked a véleménye, csak kettős érzésed van vele kapcsolatban. Ő vele nem türelmesnek kell lenni, hanem nyitottnak, pontosabban nem is kell, csak ha érdekel a véleménye, és a VALÓS álláspontja, amit sokan TÉVESEN ráerőltetésnek éreznek. Pedig egyáltalán. Ami olyan tőle, hogy kiborítana (pontosabban nem borít ki,mert értem, hogy azt milyen okfejtés miatt írja), azt most is átgörgetem.

Amúgy bármi is legyen az oka, remélem ez a fásultság elmúlik.

#617752 rbbj11 Előzmény: #617749

több éves történet, semmi köze az aktuális hangulatomhoz ;)

És mint írtam lejjebb, jogi eljárás van jelenleg is, tehát természetesen megtettem a lépéseket

de tényleg nem szükséges környezetembe keresni az okot, egyszerűen irritál a hülyeség. Bizonyos ideig tolerálom, telik a pohár, aztán túlcsordul. Tudod jól, hogy AT-vel kezdetőktől csak vitám volt, az más kérdés, hogy próbáltam benne is a jót meglátni és sokáig türelmesen kezeltem. Valszeg túl sokáig is, mert hasonlóan türelmes hozzáállás vezetett egy másik fórumtaggal a jogi eljárásig...nem mindig jó a türelmes, kedves hozzáállás, ahogy a fekélyt is hamar kezelni kell.

#617749 lagwagoner Előzmény: #617747

de ugye megtetted a szükséges jogi lépéseket...

Sejtettem, hogy ezért is vagy mostanában negatív.

#617747 rbbj11 Előzmény: #617746

az más kérdés, hogy nem kellett volna magánszeméllyel üzletet kötnöm. Ettől még igaz, hogy jogi értelemben is sikkasztás és csalás történt.

Bővebben nem szeretnék róla beszélni, neten semmiképp.

#617745 rbbj11 Előzmény: #617744

te nem jutottál eszembe :D

De viccet félretéve, ha eszembe jutottál volna, akkor se tudtalak volna besorolni e kategóriákba ;)

Re: nincs cím

#617743 rbbj11 Előzmény: #617739

utóbbi hetekben rubel és török líra volt a kamatozó. De forintot is folyamatosan figyelem.

#617742 rbbj11 Előzmény: #617740

erről. Nem túloztam, mindegyikre tudnék konkrét személynevet mondani. Nem csak nicket. Tehát nem feltételezés részemről.

Mondjuk net egyébként is egy nagy kukásládája a társadalomnak. Akkor is, ha akad benne arany is.

#617740 lagwagoner Előzmény: #617574

"Alábbi emberekhez volt még szerencsém a fórumról: csaló, akivel azóta is jogi eljárásban vagyok, becsületsértö, hazug, depressziós."

Erről a forumról?

#617739 Ricsi Előzmény: #617738

Arra gondoltam, csak elfelejtettem a nevét, de ügyi vagy, hogy kitaláltad :)

#617738 rbbj11 Előzmény: #617676

egyébként kösz, megvagyok, sok munka, most több projektem is van, nem is a munka sok, inkább a stressz. A carry-swapos stratégia tökéletesen megy, amiről személyesen meséltem neked, és tényleg a várt hozamra képes.