Re: lezartak
rbbj11 Előzmény: #617780nézd, én nem viselem el és nem fogadom el, ha vki piedesztálról fölényeskedve téves következtetéseket von le, és arra alapozva engem kritizál. Ha pedig sérteget vagy csak felmerül ilyen, akkor szavak szintjén agresszívvá válok. Elküldök én sok mindenkit a ...ba, ha veszi a merszet, és sérteget. Kritikát is csak attól fogadok el, akinek kikérem a véleményét vagy már bizonyított annyit nekem, hogy érdemes adnom a véleményére.
Ha vkit tisztelek, akkor is szkeptikusan fogadom a kritikát, és ha netán becsmérel, akkor rá is besértődök (sztem jogosan), de elnézem neki.
De egy számomra nulla hitelességű idegen a netről elkezd sértegetni, na akkor ott ért véget az értelmes kommunikáció. AT-nél még vissza is fogtam magam, épp azért, mert nem volt közönséges.
És ez rád is érvényes volt, teljesen függetlenül AT-től te is téves gondolatment révén vontál logikailag inkoherens pontatlan következtetést, és úgy illettél kritikával, tehát te is beleestél ott abba a kategóriába, amit nem viselek el. Plussz megsértettél egy másik szabályomat is (amit persze nem tudhattál eddig), mégpedig hogy azt sem viselem el, ha vki védelmére kell annak, akivel épp ordibálás szintjén vagyok. Mert vitába be lehet kapcsolódni, azzal semmi gond nincs, de mikor személyes sértegetés a téma, akkor ha abba bekapcsolódik egy harmadik, és védve azt, aki engem megsértett, akkor logikailag is egyértelmű, hogy ez egyenértékű azzal, mintha ő is megsértene. Hisz ha védi, akkor egyetért az álláspontjával.
Semmiféle fásultság nincs, neked is tévesek sajnos az interpretációid, ahogy AT-nek is. Inkább kérdezz konkrétumra, mi a gondod velem pl, de ne környezetemre, fásultságra akármire következtess, ami mind téves.
Visszatérve a korábbi jó fórumviszony kérdésére, én továbbra is úgy gondolom, hogy jó a "fórumviszonyunk". ;)