Re: lezartak
rbbj11 Előzmény: #615198szót ejtek itt is AT-ról, és a hasonló emberekröl.
Igen kellemetlen, háttérbe szorítandó ember az ilyen típus. Rájöttem, hogy semmi más célja nincs, mint a fórumtagokból így vagy úgy kiprovokálni az "állatot". Vannak ilyen emberek, abból élnek és úgy jutnak elöre, hogy provokálják a társaikat, egészen addig, míg el nem veszti türelmét, aztán lejárató hadjáratot indítanak, hogy az illetö milyen vulgáris. Mondjuk ilyet még sose tapasztaltam vállalati vezetök szintjén, hanem tipikusan közalkalmazottak közt, munkahelyi viszony szokott ilyen lenni, vagy olyan cégeknél az alkalmazottak közt, akiknél nagy a verseny és leépítés várható.
Akárhogy is, de ez a típus közösségromboló és hangulatromboló. A környeztére kifejezetten káros.
Ez a fórum túl jól reprezentálja a társadalmi devianciákat. Kaptam már a fejemre trolloktól, kezdö de irtó magabiztos kisbüfiktöl, akik aztán szétbukták magukat. Kaptam nagyon tapasztalt, hatalmas arcú tözsdéstöl is, aki az arroganciájával természetesen meghatározta végzetét, és úgyszint elbukott mindent. Nem csak anyagiakban....
Aztán itt van ez az AT-típus, vagyis a provokatív ****, és nem fogok cizelláltan beszélni róla soha többet, mert 1. nem érdemel tiszteletet, 2. csak szavakkal van módom nyomatékosítani vmit a fórumon, nem tehetem pl. megfelelö mimikával.
Alábbi emberekhez volt még szerencsém a fórumról: csaló, akivel azóta is jogi eljárásban vagyok, becsületsértö, hazug, depressziós.
Ami még külön pikantéria itt, az utóbbi években egyre jobbrább tolodó nacionalisták csoportja.
Durva az egész. Hál Istennek nem ilyen emberekkel vagyok körülvéve az életben, Bp-en tapasztaltam hasonló társadalmi keresztmetszetet. Egy biztos: eddig a fórum mérlegem nem túl hasznos, még akkor sem, ha kaptam ennek köszönhetöen olcsóbban egy Buffett könyvet, megismertem egy-két jó fej embert és megoszotottak velem egy-két jó gondolatot értékpapírpiacok kapcsán.