ja igen, az hogy AT kedvelt vagy nem, elején és most is hidegen hagy, ugyanis a legkevésbé sem ismer, és amilyen következtetéseket levont szinte akármi kapcsán személyemről, azok hajmeresztőek, és ebből látszik, hogy olyan távolról sem sikerült behatárolnia a személyiségemet és gondolkodásmódomat, mintha 15 percet beszéltem volna személyesen egy idegennel. Vagy nagyon rossz emberismerő vagy szándékosan jellemez félre állandóan, hogy sértegethessen, gőzöm nincs, de már nem is érdekel.
Szóval ha kedvelt, az se a személyemnek szólt, hanem vmi téves emberképnek, és ha most nem kedvel, az is ugyanúgy egy téves képre vonatkozik (én inkább fantazmagóriának nevezném)
Ja igen, és hogy miért olvastam, ha egyszer nem kedvelem. Elsősorban ellenőrzés céljából. Nem szeretem, ha hátam mögött vki téves képet terjeszt. Ez az egyik ok.
Másik ok az volt, hogy szeretném, ha ezen a fórumos közösségen azok hangja is hallatszódik, akik az én világképemhez állnak közelebb. Az arrogáns embereknek rövid idejük van ellenpólusuk. Ezért én igyekeztem az lenni. De ahogy törvényszerű, előbb-utóbb a nem arrogáns ember besokall. Remélem, majd most más átveszi tőlem az ellenpólus szerepét, és nem AT dominálja a fórumot, mert akkor én nem akarok itt lenni.
Tőzsdei szempontból ilyen volt formerplayer, nem tudom, azt mennyire követted. Ha ott is én is páran nem vállaljuk fel, hogy ellenpólusok legyünk, akkor az E-star kapcsán az egész fórum és vele együtt minden résztvevője hiteltelenné vált volna, hisz egy csőd cég kapcsán egy éven át itt semmi mást nem lehetett volna olvasni, csak hogy venni kell, venni kell, nincs kockázat.
Egyébként ha már itt tartunk, Kherceggel sem értek egyet, hogy ennyire nem figyel vmiféle egyensúlyra. Én már többször jeleztem és ki is fejtettem számos dolog kapcsán a nem egyetértésem, de tudom, neki is nehéz dolga van és egyébként is ő fóruma. Én mondjuk elsődleges célnak a szakmaiságot tartanám,, és az arrogáns trollokat száműzném, mielőtt eszkalálódik a helyzet. De itt évek óta az megy, hogy mikor bizonyos emberek teljesen elviselhetetlenné válnak, akkor van nagy cirkusz és tiltás a fórumról. Hogy ezt miért kell mindig kivárni, azt nem egészen értem.
Egyébként formernek is egész holdudvara volt, tucatnyi fórumozó olyannyira kiállt mellette, hogy leléptek a fórumról is, ahogy former kitiltásra került. Olyan emberhez voltak lojálisak, akinek a fórumos tevékenysége utólag egyértelműen kártékonynak bizonyult.
Ehhez képest AT sehol nincs, alig van néhány ember, aki a holdudvarában van, és messze nem olyan mélyen elkötelezettek. Tehát hiába minden erőlködése, még annyi figyelmet és tiszteletet sem ébreszt, mint former a téves meglátásaival.