Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: lezartak

lagwagoner Előzmény: #617752

"Tudod jól, hogy AT-vel kezdetőktől csak vitám volt, az más kérdés, hogy próbáltam benne is a jót meglátni és sokáig türelmesen kezeltem."

Tudom, pedig nagyon szerettem olvasni az ÉRTELMES okfejtéseteket, de rajtad most negatívan csodálkoztam. Azt tudod, hogy kifordultál önmagadból és nem csak _AT_-ra förmedtél?

De nem csesztetlek ezzel. Azt tudod-e, hogy _AT_ nagyon bírt téged, szimpatikus voltál neki, és nem célja a provokáció, csak az, hogy hogy reagálsz rá. Tudod, én ugyanígy voltam vele mint te, nagyon is. És rájöttem, hogy sok olyan dolgot mond ami segített nekem, konkrétan. Most annál a pontnál, amikor úgy látja, hogy őszinte vagy (lehet addig is az vagy, de amikor ő ugy érzi) teljesen más lesz. Szerintem ő az az ember aki elsőre sprődnek tűnik, a valóságban meg a legmegbízhatóbb, legsegítőkészebb ember, de nem mindenkinek. De cseles. Amúgy látom azt is, hogy idegesít még mindig, tehát valahol számít neked a véleménye, csak kettős érzésed van vele kapcsolatban. Ő vele nem türelmesnek kell lenni, hanem nyitottnak, pontosabban nem is kell, csak ha érdekel a véleménye, és a VALÓS álláspontja, amit sokan TÉVESEN ráerőltetésnek éreznek. Pedig egyáltalán. Ami olyan tőle, hogy kiborítana (pontosabban nem borít ki,mert értem, hogy azt milyen okfejtés miatt írja), azt most is átgörgetem.

Amúgy bármi is legyen az oka, remélem ez a fásultság elmúlik.