nyitó után adtam még rá
nyitó után adtam még rá
Letöltöttem, élesítettem, forex miatt ez devizára van kihegyezve, keresem az OTP-t vagy BUX-ot ( hatit, de nem lelém)
Aszem ebben a topikban nem forszérozom a témát, vagy kéne nyitni egy Kereskedési platformok c. topikot, vagy emilben, vagy PÜziben értekezhetnénk, köszi!
o))
Köszönöm!
Futik kizöldültek, Ázsiában vegyes, - fáziskésés,- hát majd meglátjuk merre.
MA elég volás nap lesz?
Xrgg!
nyitóba bepótoljuk tuti,de aztán..elég túladottak....futikat ázsia biztos lefelé tolja ..én beszívtam ma kint rendesen longokkal
olaj esett nagyot mol is fog
simán letölthető a demó is tőlük,ingyenes,sokrétű
nem igazán akarnék itt reklámozni ,mert nem erről szól de a bpforex.hu honlapjáról elérheted,és kivállón alkalmas TA elemzésre,miért fizetne az ember ha ingyen sokkal bőségesebb szolgáltatást is megismerhet,ha nam boldogulsz szólj és privátban szívesen segítek Neked
Jobb lett volna, ha ilyen esések mellett nyitva tartunk. Tegnap, ma estünk volna lehet 300-400 pontokat, e helyett lesz egy 200-300 pontos gap.
Köszi, ingyenes vagy számlának kell lenni?
Én a Stooq-ot használom aés a Forexpros-t.
Már nem fizetek elő reálra, ezért a AMrkers-el már nem tudok rajzolni, a swinghez nem kell.
a bpforex kereskedési felülete,én mást nem igazán használok,itt minden megvan ,elérhető és kézreáll
a ProTrader
bár merre is legyen a folytatás,vinni fogja hatit rendesen
http://kepfeltoltes.hu/121023/otp_hetes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
én 3500-3300között venném több részletben, de 3300alatti napi-heti zárásnál stoppolnám (persze ha bíznék Mo rv piacában) ....de nem bízok
ha esünk az csak azért lesz mert lezártam minden shortom 19k-nál..
OTP-n buktam tavaly, most csipegetek és gyűjtögetek hosszú távra, de a mostani zuhit talán jobb lenne kibekkelni legalább a fele eladással.
Majd megámodom reggelig!
:) csupán stratégia és időtáv kérdése :) az otp long ,de fundásan egyenlőre nem alátámasztott dolog
o)
Gazember!
A tözsde feladata hogy emelkedjen!
Nna!
Mindenestre nem mertem shortba állni, de azért dobtam a hatikat mert nagyon azt éreztem: itt zuhi lesz.
Most már csak azon tökölök: Oti dolgaimat is -legalább a felét- eladjam-é?
Mindent tört:
na jah...hát akivel meg akarják vetetni a piacot, vagy hagyja magát rábeszélni az az ő baja.... még mindig a tetején vagyunk szerintem...USA alapján nézve.
háááát nem tudom,az hogy egy fórumon milyen a légkör az annyira nulla hogy leirni sem érdemes,a nemzetközi szentimenthez pedig:
http://www.market-harmonics.com/free-charts/sentiment/putcall.htm#Equity
ha vetnél ezekre pár pilantást,szerintem láthatod hogy korántsem helytálló azt mondani hogy überszar a hangulat és esésvárás lenne....
még kicsit hagyjuk a piacot essen :)