Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#565985 wizes Előzmény: #565918

Letöltöttem, élesítettem, forex miatt ez devizára van kihegyezve, keresem az OTP-t vagy BUX-ot ( hatit, de nem lelém)

Aszem ebben a topikban nem forszérozom a témát, vagy kéne nyitni egy Kereskedési platformok c. topikot, vagy emilben, vagy PÜziben értekezhetnénk, köszi!

#565984 wizes Előzmény: #565918

o))

Köszönöm!

Futik kizöldültek, Ázsiában vegyes, - fáziskésés,- hát majd meglátjuk merre.

MA elég volás nap lesz?

Xrgg!

nyitóba bepótoljuk tuti,…

#565928 big-ebuy

nyitóba bepótoljuk tuti,de aztán..elég túladottak....futikat ázsia biztos lefelé tolja ..én beszívtam ma kint rendesen longokkal

olaj esett nagyot mol is fog

#565918 Borska Előzmény: #565872

simán letölthető a demó is tőlük,ingyenes,sokrétű

nem igazán akarnék itt reklámozni ,mert nem erről szól de a bpforex.hu honlapjáról elérheted,és kivállón alkalmas TA elemzésre,miért fizetne az ember ha ingyen sokkal bőségesebb szolgáltatást is megismerhet,ha nam boldogulsz szólj és privátban szívesen segítek Neked

Jobb lett volna, ha ilye…

#565906 Fornit

Jobb lett volna, ha ilyen esések mellett nyitva tartunk. Tegnap, ma estünk volna lehet 300-400 pontokat, e helyett lesz egy 200-300 pontos gap.

#565872 wizes Előzmény: #565858

Köszi, ingyenes vagy számlának kell lenni?

Én a Stooq-ot használom aés a Forexpros-t.

Már nem fizetek elő reálra, ezért a AMrkers-el már nem tudok rajzolni, a swinghez nem kell.

#565858 Borska Előzmény: #565856

a bpforex kereskedési felülete,én mást nem igazán használok,itt minden megvan ,elérhető és kézreáll

a ProTrader

#565849 wizes Előzmény: #565847

OTP-n buktam tavaly, most csipegetek és gyűjtögetek hosszú távra, de a mostani zuhit talán jobb lenne kibekkelni legalább a fele eladással.

Majd megámodom reggelig!

#565847 Borska Előzmény: #565846

:) csupán stratégia és időtáv kérdése :) az otp long ,de fundásan egyenlőre nem alátámasztott dolog

#565846 wizes Előzmény: #565838

o)

Gazember!

A tözsde feladata hogy emelkedjen!

Nna!

Mindenestre nem mertem shortba állni, de azért dobtam a hatikat mert nagyon azt éreztem: itt zuhi lesz.

Most már csak azon tökölök: Oti dolgaimat is -legalább a felét- eladjam-é?

Mindent tört:

http://i.imgur.com/eqyY1.png

#565845 BudFox Előzmény: #565840

na jah...hát akivel meg akarják vetetni a piacot, vagy hagyja magát rábeszélni az az ő baja.... még mindig a tetején vagyunk szerintem...USA alapján nézve.

#565843 Borska Előzmény: #565840

háááát nem tudom,az hogy egy fórumon milyen a légkör az annyira nulla hogy leirni sem érdemes,a nemzetközi szentimenthez pedig:

http://www.market-harmonics.com/free-charts/sentiment/putcall.htm#Equity

http://finance.yahoo.com/echarts?s=%5EVIX+Interactive#symbol=^vix;range=5y;compare=;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=on;source=undefined;

ha vetnél ezekre pár pilantást,szerintem láthatod hogy korántsem helytálló azt mondani hogy überszar a hangulat és esésvárás lenne....

#565840 rbbj11 Előzmény: #565837

hatalamas az esés várás, nem csak itt a fórumon. Mindenhonnan ez ömlik. Most erre rádobott 2 nap szinte csupa rossz gyj az USA-ban és EU-ban is. Ennyi történt.

A hangulati szentiment is indokolja, hogy ez lehetőség vásárlásra