Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#585134 matgab Előzmény: #584157

na a BUX1212 shortom azt természetesen lezáródott. Helyette DKJ vétel.

Ezzel eléggé megnöveltem az esélyét egy globális világrecessziónak és visszaesésnek.

#584482 Bendeguz Előzmény: #584474

beszorította egy csatornába. a baba viszont tünemény és azért jött, hogy a faktort éterré alakítsa. mostantól lehet Pyxis-Pepe vételei ellen fogadni, az is legalább ennyire jövedelmező. (Bocs Tesó! :) )

#584474 prfecó Előzmény: #576813

Maestro !!!!!!

Gratula a MATBABY-hez, ez komoly.

közölnöm kell hogy összes vételeddel jó irányba állítottad kedves kis buxi-muksit!!!!!!

#584157 matgab Előzmény: #576834

csak hogy ne legyen teljes tétlenségre ítélve ez az év, vettem egy kis 2017/I magyar államkötvényt...

Erre felminősített a Fitch?? Nem ezt szokták... Szerintem ezek most hátulról akarnak engem mellbe b.szni...!

#576834 taresz Előzmény: #576833

"Én azt vettem észre, a tétlenség a második legrosszabb dolog. (az első a teljes stop)."

Ezt több soron tapasztaltam. Hibátlanul szoktam beállítani. :) 10 pöttyön belül szinte mindig fordul .

#576833 Ricsi Előzmény: #576813

Én hasonlót csinálok cac-dax párossal azzal a különbséggel, hogy a rossz irányba menőt bővítem. Mondjuk vehettél volna otp-t 3 600-on és 3 300-on is, a 3 300-ast eladtad volna 3 600-on, a 3 600-ast 3 900-on, máris sokkal szebb lenne a világ.

Ugyanúgy hatit is adhattál volna 500 pontonként felfelé, és 500 pontonként zártad volna, már bőven nyerőben lennél.

Én azt vettem észre, a tétlenség a második legrosszabb dolog. (az első a teljes stop).

#576813 matgab Előzmény: #564771

Most hogy közeledik az év vége azt kell hogy mondjam hogy a februári 4020-as OTP vételemmel és a 16.500-as BUX shortommal gyakorlatilag egy csőbe zártam az egész részvénypiacot az idei évre.

Kicsit jó is , meg rossz is ez a taktika, mert ugye mindig lehet örülni az esésnek és mindig lehet örülni az emelkedésnek is... Illetve pont ugyanezek miatt lehet szomorú is az ember.

Az OTP longot lezárhattam volna kb. 5% kamattal (banki kamat) , de akkor féltem feladni, hiszen mi van ha elszbadul a ló és én lezárom az OTP longot és ott állok meztelenül a shortommal?! Mindenesetre szinte nem volt idén tranzakcióm, állóháború alakult ki.

Na mindegy az idő megoldja, mert ezt a tetves BUX shortot úgyis le kell zárjam decemberben...

A forint is stabil maradt, mióta kint tartom a pénzem a németeknél, azóta ott már negatív kamatot fizetnek (szinte) a forint meg csak erősödik, mondjon bármit is Matolcsy.

Elkezdtem dolgozni, persze emiatt megszavazták egyből , hogy eltörlik a TB plafont, tavaly munkanélküli voltam, akkor meg annak az ellátását vették le 3 hónapra...

Most , hogy gyerek is van, gondolom arra is ki fognak valamit találni, vagy nem tudom...

Na mindegy a küzdelem maga is szép, mindenkinek boldog új évet, bár a páratlan évek megfigyelésem szerint mindig sokkal pechesebbek.

#564732 Grizzly Géza Előzmény: #564728

Akkor Te már több tippet tudsz adni,mint én...

Az enyém lába még csak 23-as :)

Azt azért már tudom,hogy elektromos orrszívót nem szabad venni 12 ropiért, mert sz@rt sem ér! Egyből rá kell csatlakoztatni a gyereket a porszívóra,hadd szóljon! :D :D

#564728 Camilla2 Előzmény: #564434

Bizony hamar megnőnek ! Pár éve a lányomnak nagyon tetszett egy cipő a 37-es lábára,nem volt csak 41-es méret,persze az anyját rábeszélte,megvették... ma már jó a méret... de ma már nem tetszik neki :-))

Gratulálok ! Nem csak a …

#564725 Camilla2

Gratulálok ! Nem csak a nyugodt hétköznapokat,hanem az alvást is felejtsd el ,nem nagy ügy ,ezen mindenki átesett már :-)

#564434 exmnbs1 Előzmény: #563701

sok boldogságot a családnak és a babának!!!!))))

meglátod milyen hamar megnő és majd nézegethetitek az első ruhácskát hogy hogy is fért bele