Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#563710 Euroman Előzmény: #563708

én ugyan nem shortoltam, sőt megszakításokkal egész évben longoltam, de ennek az emelkedésnek már én sem örülök....a bevétel a longból nem esik annyira jól, mint amennyire a valutakészleteim miatt aggódom, és hát az se tetszik, hogy a fityesz nem szop hatalmasakat..a sikerük nekem xart se ér, ellenben a diktatúrájuktól rosszul vagyok....ez a kis politizálás ugyan sajnos nagyon is off, de a jelenlegi rózsaszín gazdasági köd sajnos átvitt értelemben támogatja őket

#563708 Hathor Előzmény: #563481

Üdv Bud!

Látom még mindig haragszotok Buxra.

Csak a short, csak a short.

Mi a baj a longgal?

Mondjuk lassan 20K Buxnál azért oda kell figyelni, ezt megértem, na de addig 16Któl mi volt a baj? Ahogy visszaolvasom mindenki adta még mindig, és a körbe Herceg is beszállt. Nem semmi

Sosem értettem minek állandóan adni, 100pontra verni a KT-t.

Kifutáskor meg megy a pislogás mire emelkedik már.

#563675 Waszeitung Előzmény: #563673

Addig megy a rizsa amíg be nem néz 200 alá,olyan jól olvasnak a mesekönyvből,megint rózsaszín köd van a piacon...

Alacsonyra lötték be a poriftvárakozásokat is az jelentésekhez is,azt pedig könnyű túlszárnyalni,egyáltalán lesz rossz jelentés majd?

számomra ez a hihetetlen…

#563621 Borska

számomra ez a hihetetlen,tudom hogy miként miért és mi módon,de mégis csodálattal tölt el,és így utólag is szinte hihetetlennek tartom:

http://stooq.com/q/?s=es.f&c=5y&t=l&a=lg&b=0

egy gazdasági káosz kellős közepén,amikor kontinensnyi aggodalom akad,no comment

#563616 Fornit Előzmény: #563594

Én is elgondolkodtam a napokban.. Pl vki tavaly nyáron all int tolt otp-ben 4000-en. És csak nézte ahogy bepörög neki a -30%, olvad a pénze, semmi stopp, semmi ilyesmi. Igazi lúzer, mondhatnánk. De ki is az igazi?? Most kb 10% nyerőben van 14 hónap múlva. Én nem... idegesítő.

azért némi önkritikát gy…

#563594 Borska

azért némi önkritikát gyakorolva be kell hogy lássam ,az elmult vastag 3év meredek emelkedéséből egy kanyit nem profitáltam,a sikeres rövidebb longokat a makacs shortvárás simán leamortizálta,az évem ismét nem lesz plusszos,el kell gondolkodnom a shortb vetett hitemen :)

jó időben megnyitott vásárlásokkal kinnt is ,itthon is KOMOLY hozamok lehettek volna elérhetőek,persze tudva azt hogy a volna és a talán a nincs testvérei és igy utolag bárki lehet okos,nem fogom tökönszúrni magam :) de a továbbiak szintén homályba burkolóznak előttem

hm,hm ez nem kifejezette…

#563585 Borska

hm,hm ez nem kifejezetten shortos

....eddig

#563468 BudFox Előzmény: #563450

hát mit röhögtem tegnap mikor mondták hogy miért kapta valaki a közgáz Nobel díjat : hogyan választanak párt, mi az ideális pár ha mondjuk valaki fogorvost keres :DD vagy mi az ideális párválasztási struktúra egy hosszú kapcsolatban..valami ilyesmi.. :D

a válság közepén :D nem arra kéne öszpontosítani hogy hogyan pörgessük fel a termelést ? országok el vannak úszva teljesen, hogyan tudják letörleszteni az adósságukat, hogy még feljődjenek is ?

valami ilyenekért kellett volna díjat adni...ezeket a Svédeket is jó valagba kellett volna csak rúgni hogy a Jeges tengerig meg se álltak volna :-))

#563467 BudFox Előzmény: #563450

hát mit röhögtem tegnap mikor mondták hogy miért kapta valaki a közgáz Nobel díjat : hogyan választanak párt, mi az ideális pár ha mondjuk valaki fogorvost keres :DD vagy mi az ideális párválasztási struktúra egy hosszú kapcsolatban..valami ilyesmi.. :D

a válság közepén :D nem arra kéne öszpontosítani hogy hogyan pörgessük fel a termelést ? országok el vannak úszva teljesen, hogyan tudják letörleszteni az adósságukat, hogy még feljődjenek is ?

valami ilyenekért kellett volna díjat adni...ezeket a Svédeket is jó valagba kellett volna csak rúgni hogy a Jeges tengerig meg se álltak volna :-))

#563450 BudFox Előzmény: #563411

nem akar itt semmi sem esni egyelőre...OTP is ingyen van...bét már hetek óta csak felfelé igyekszik.

ingyenpénz ömlik a piacokra..abból könnyű hősködni...de ki fog munkából pénzt termelni ?

miért nem ezért adtak tegnap közgazdasági nobel díjat ? :-))) ja ? hogy erre nincs válasz ?