Nem gondoltam volna hogy a tegnapi száz pontot lecsorgást érdemes lenne megvenni mert ma +200 pont nyerő lehetett volna rajta...pff.
Nem gondoltam volna hogy a tegnapi száz pontot lecsorgást érdemes lenne megvenni mert ma +200 pont nyerő lehetett volna rajta...pff.
Egyet előre,egyet hátra...megy az izmozás.
nyomtam egy shortot..
Forint bikáskodik..nem is esik jól de meglátjuk
kéne egy ki erőgyüjtés..itt ritka a levegő..
nem akarja ez se az igazságot
És nem sikerül promtnak és hatinak a szinkronmozgás..
kicsit sok a különbség a könyvben...
USA nekünk figurázott...
ma is elindultak élesen lefele...gyanítom hogy hétfőn pluszba rángatják a BUX -ot bármi is legyen :_))
jó hétvégét mindenkinek, sziasztok.
nahh pici off,eurusd is belépős nálam 1,2970en short target 1,2880 stopp pedig 1,30
lássul,ha ez elindul lefelé indexek is vele mehetnek
akkor a Te szemszögedből illene ma s&p nek 1430fölött maradnia....
...én alá várom :) lehet hiába
de hetes képeket nézve hacsak ma bele nem sz@rnak a nulláslisztbe akár fordulat is jöhet,1432-34 körüli zárót vizionálok alapesetben,shortnak kedvezőbb esetben pedig olyan minusz 0,4 -0,5% körüli esést várnék kint
nekem még csúcs időszakomban is max 100 volt a legtöbb eddig életemben :) de mostanság inkább óvatos a duhaj nálam :) de ahogy megnyitottam már ki is lőtt usa :) abban a szent pillanatban up....
19255ön ujabb shortokat nyitottam,talán pár hetes távon fordulat jöhet
Mff... mindjárt visszaesünk 210-re, ahonnan a shortjaim nagy része volt...
vagy ezt, mint a legfőbb komponens...
Jelen levelünkkel küldjük Önnek a(z) Erste Fókusz legújabb kiadását, melynek legfontosabb témái a következők:
Új idei rekordot állított be tegap az OTP árfolyama, ezzel pedig áttörte a 4200 forintnál található ellenállást és egyúttal kilépett 1 éves bázisából is. A következő erős szint, ami feltartóztathatja az árfolyam emelkedését a már régóta nem járt az OTP árfolyama 4500 Ft-nál található, azonban ennek áttörése után 5100 forint fölé is emelkedhet a részvények árfolyama. A pozitív technikai képen túl több fundamentális érv is felsorakoztatható az árfolyam emelkedése mellett.
nem kéne akkor jönnöd :))
Ok, majd igyekszem! Az amerikai piacot vizsgálva, ugyancsak helyes lehet a feltételezés, eléggé összeállt az összes index egy jelentősebb elmozduláshoz lefelé, és itt most nem 20-40 pontos SnP trendre gondolnék, szerinem lassan itt lesz az ideje hosszabb távban gondolkodni.