Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#564125 Zotya32 Előzmény: #564113

JK-val tettük össze a részleteket, én csak közzé tettem, hátha vki tud még csavarni rajta. :)

árfolyamra szerintem max annyi lehet a hatása, hogy amíg nem rendeződik az ismeretlen 7 milliós pakk sorsa, addig itt leszünk, így napi limiten belül beleférnek az ilyen mutyis átkötések. hülyén nézne ki 40 ft-os napok közben 25-ön kötögetni (meg nem is menne), vagy otc-n bohóckodni... :)

#564113 Trisz Előzmény: #563709

Tetszik ez a levezetés. Végtelenül logikus. Érdekelne, hogy az árfolyam jövőjével kapcsolatban milyen összefüggésre jutottál?

http://www.origo.hu/gaz…

#563944 Zotya32

http://www.origo.hu/gazdasag/20121017-duplajara-emelik-a-csekkadot-marad-a-bankado-jon-a-kozmudij.html

" Most azt teszi a kormány, hogy meghatározza, mi legyen az a legkevesebb összeg, amit a cégeknek fizetniük kell, bármekkora is a forgalmuk. Az ilyesfajta adóminimumra van már példa a magyar adórendszerben, a társasági adónál is van, aminek a célja, hogy az évek óta papíron veszteséges cégek legalább egy minimális közterhet fizessenek, mert gyanítható, hogy aki éveken keresztül veszteséges, az tönkre menne, és nem működne sok éven át, tehát vélhetően trükközik."

Halló nyomozók! akkor miért söpörtek le minden beadványt a phyl ellen?? évek óta veszteséges, tehát vélhetően trükköznek.... re: -5 milliárd

"Tőzsdén kívül cserélt g…

#563886 Zotya32

"Tőzsdén kívül cserélt gazdát a 2 milla papír.

A rendszeren belül 600 ezer darabra volt vevő 25-ig, valamiért őket nem akarták kitömni.

3791"

ha tőzsdén kívüli volt, akkor miért került be a kereskedési rendszerbe? elvileg csillagos kötésnek kellet volna lennie, ha előre megbeszélt, fix áras kötés, nem? otp-ben is volt ilyen párszor.

#563753 macika Előzmény: #563709

Egis 7 785 715 drb rv

apportálhatnák nem? ez már igazán nem tétel )))))

pár millió rv ide v oda mit számít már

#563709 Zotya32 Előzmény: #563632

Ami érdekes, hogy anno a kp-s emelésnél 7.2 millió db ment névtelen helyre. Ez az akkori mennyiséghez képest 12.46%. 5% = 2.188.340 db

ma 2.055.856 db-ot kötöttek át. Még 3 csomag lehet, pontosabban még 2 ami más néven lehet, mint ahol lennie kéne. Ugye senki nem hiszi, hogy a 7.2 millát kisbüfik vitték el.?

Vki akkor még nem akart 5% fölé menni, ma ehhez 4.588.340 db papír kell.

Tehát 2 számlára tudja pakolni úgy, hogy nem kell jelenteni. Ezért lett most átkötve, és nem 2 hete, vmint emiatt nem mehetett 32 fölé, mert nem fért volna bele a limitbe.

#563629 Zotya32 Előzmény: #563624

:))

engem nem zavar a humorod, az a szerencse, hogy nem érdekel már mi lesz vele, vagy 160 körül adom el, vagy megmarad örökre, és még vagy 30 éven át járok a közgyűléseikre :))

re: diófa :)

#563624 macika Előzmény: #563622

ja hát egy négyszeres felszorzás nem ártana, mert még egy apport és lekörözi a mol rv számot ))))

#563622 Zotya32 Előzmény: #563617

végre reális ára van )

re: 30 :)))

lesz ez még sokkal drágább is mackóka... mire meghozom a kenguruhúst, addigra 100 ft :))

este majd átolvasom a híreket, és gyártok új elméleteket hozzá :))

tulajdonosi bejelentést várok... nem furcsa, hogy pont 25 ft-on volt a kötés? és anno a kp-s jegyzésnél 7 millió darabról nem tudjuk kié? azt a látszatot keltették, hogy sok kisbüfi vitte el??? most kerül egy kézbe.. lesz még ilyen kötés...

#563527 JP Előzmény: #563065

Elfelejtettem mondani: Buxikám, tegyél félre nekem áfonyalekvárból, ha van... nem maradok köszönet nélkül. Az idei mind elfogyott már szeptemberben. Dzsenifer jól főz! :-)

#563218 macika Előzmény: #563207

a krumplis ládák már össze vannak kalapálva az ute pályán

a bunkerbe már le is vitte )))

#563207 JP Előzmény: #563065

Nnah, azért reméljük, hogy téged nem szednek szét a dögkeselyük :-)

#563076 macika Előzmény: #563065

éhes vagy dagi? )))

a vadőr csak nemek add pitét

neked a drog való ezzel az avatar képpel))

#563040 Sly-- Előzmény: #563023

A 212-re emlékeztem, mintha pénteken még azt láttam volna. Ha így van, akkor bocsánat.