durcizik..E-star kötvény lejáratig nem ír..
Hát, ez az!
És hová letHathor?
Hova lettek Hathor grafikonjai?
Mindig annyi hogy ne legyen jó egyik oldalnak sem,eséskor nagy,emelkedésben kicsi...
Csak amikor épp longolunk vagy rá szeretnénk adni :))
A kamatnak nem inkább 280 körül kéne lenni?
Kamat is ki lett feszigetve 150 re a kemény 50 pontról :D
Viszont múltkori promt csúcs kb 19150 körül volt,Otinál 4200 volt a tető...
Érdekes, hogy az otinál a januári csúcs 4180 volt, amit 10 pont híján megközelített ma.
A hatinál pedig ugyanez 20698. Hol van ez még attól?
Nem feltétlen...úgy látom ezen a héten a magyar piacon leszállt a lila köd.
Másodikra szép lesz ha kiveszik a nem oly régi csúcsokat...
kinek -melyik..
no, még húznak bennünket felfelé ameddig csak lehet elmennek a végsőkig.
USA adatok is ezt szolgálják, jó adatok jöttek. viszont péntek is van. estig lehet bármi
Erre az elemzésre gondoltál?:)
http://kepfeltoltes.hu/view/121005/BUX1212_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ki lettünk húzva ameddig lehetett,most már illene lefordulni Otinak,Mollynak,hatinak...nem vélemény hanem Ta alapján.
Azért igyekeznek még ma minden kétséget kizárni hogy merre is az arra...
nekem osztrák SPÖ, vagy német SPD típusú párt jó lenne, egy Helmut Schmidt vagy Willy Brandt típusú világpolgárral...még CDU-s Angela-t is el tudom fogadni, de ezt a nacionalista, önelégült, önmagát kielégítő fityeszt, na ezt nem...
hát valamit valamiét :-)
de azért én tartoznék hozzájuk...:-)) még így is..MSzP ugye szóba sem jöhet a családunkban, amíg élek ellenük fogok kampányolni...meg egyébként is....LMP -t túl langyos pártnak tartom, semmi súlya, egyáltalán mi a céljuk ? azt se tudni...a Jobbik -nak vannak jó gondolatani, de egy nácipárt féle párt lenne meglehet, ha hatalomra kerülnének, a többi párt meg szóra sem érdemes.....tehát marad nekem a Jó Fidesz :-)))
:) mert garasdezsők..
aki a létezés szintjén van az nem lázad..ha alá megy akkor lángba borul minden..
ha jól keresnek akkor kialakul az identitás erős az én tudat..akkor lehet demokráciát játszani.
ezzel játszanak a politikusok..
senkiházi ati meg duracell ildi akarta elindítani a lázadást - mert tetszett nekik amikor zúgott a tömeg gyurcsány takarodj - és elkezdték skandálni Orbán takarodj.. 10-20 ember meg ildi virnyákolt..és csúfos véget ért..
Szerintem esélyes, hogy a mai nap oldalazással/enyhe lefelé csúszással fog telni (prompt 18950-19K közé, hati meg kb.19100-150 közé), és csak jövő héten kapunk igazi irányt.
jah...ezt ők mondják...és még ha úgy is lenne, akkor is sokkal többől vennének el, mint itt....francia vagy görög tüntetők már sokkal kevesebbért tüntetnének...bécsben 10.01-től kiterjesztették a fizetős parkolók körét...azóta itt kiürültek a parkolók, a szomszédos kerületekben meg nem lehet parkolni....minden centet megfognak.