Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#559939 Margaretta Előzmény: #559930

Érdekes, hogy az otinál a januári csúcs 4180 volt, amit 10 pont híján megközelített ma.

A hatinál pedig ugyanez 20698. Hol van ez még attól?

#559930 Waszeitung Előzmény: #559912

Nem feltétlen...úgy látom ezen a héten a magyar piacon leszállt a lila köd.

Másodikra szép lesz ha kiveszik a nem oly régi csúcsokat...

#559927 BudFox Előzmény: #559876

kinek -melyik..

no, még húznak bennünket felfelé ameddig csak lehet elmennek a végsőkig.

USA adatok is ezt szolgálják, jó adatok jöttek. viszont péntek is van. estig lehet bármi

#559908 Waszeitung Előzmény: #559862

Ki lettünk húzva ameddig lehetett,most már illene lefordulni Otinak,Mollynak,hatinak...nem vélemény hanem Ta alapján.

#559876 Euroman Előzmény: #559868

nekem osztrák SPÖ, vagy német SPD típusú párt jó lenne, egy Helmut Schmidt vagy Willy Brandt típusú világpolgárral...még CDU-s Angela-t is el tudom fogadni, de ezt a nacionalista, önelégült, önmagát kielégítő fityeszt, na ezt nem...

#559868 BudFox Előzmény: #559847

hát valamit valamiét :-)

de azért én tartoznék hozzájuk...:-)) még így is..MSzP ugye szóba sem jöhet a családunkban, amíg élek ellenük fogok kampányolni...meg egyébként is....LMP -t túl langyos pártnak tartom, semmi súlya, egyáltalán mi a céljuk ? azt se tudni...a Jobbik -nak vannak jó gondolatani, de egy nácipárt féle párt lenne meglehet, ha hatalomra kerülnének, a többi párt meg szóra sem érdemes.....tehát marad nekem a Jó Fidesz :-)))

#559864 Ibiza Előzmény: #559854

:) mert garasdezsők..

aki a létezés szintjén van az nem lázad..ha alá megy akkor lángba borul minden..

ha jól keresnek akkor kialakul az identitás erős az én tudat..akkor lehet demokráciát játszani.

ezzel játszanak a politikusok..

senkiházi ati meg duracell ildi akarta elindítani a lázadást - mert tetszett nekik amikor zúgott a tömeg gyurcsány takarodj - és elkezdték skandálni Orbán takarodj.. 10-20 ember meg ildi virnyákolt..és csúfos véget ért..

#559862 Frontin Előzmény: #559792

Szerintem esélyes, hogy a mai nap oldalazással/enyhe lefelé csúszással fog telni (prompt 18950-19K közé, hati meg kb.19100-150 közé), és csak jövő héten kapunk igazi irányt.

#559854 Euroman Előzmény: #559849

jah...ezt ők mondják...és még ha úgy is lenne, akkor is sokkal többől vennének el, mint itt....francia vagy görög tüntetők már sokkal kevesebbért tüntetnének...bécsben 10.01-től kiterjesztették a fizetős parkolók körét...azóta itt kiürültek a parkolók, a szomszédos kerületekben meg nem lehet parkolni....minden centet megfognak.