milyen oti résről beszélsz?
Én nem tudom mit akarnak, szerintem tanácsosabb kivárni, nem érdemes vakon fogadni a folytatásra.
Gondoltam hogy a bux elmegy ma 720-740 közé, meg azt is hogy a Kt-t összenyomorgatják, és nem fogja lekövetni a promt mozgását a hati. Ez így elég nehezen kereskedhető normálisabb kontiszámmal, egyszer 350 a Kt, egyszer meg éppen hogy 150. Ez így elég kaszinó napon belül.
na kezdünk már visszaesni ?
USA is kezd leereszteni...vagy csak nekünk akarnak művészkedni megint...
Jogos teljesen amit látsz...
Napközben mit össze nem eszetlenkednek a futikkal hogy nyitásban olyan legyen mint aminek semmi köze hozzá,grrr.
Mennyire hasonlatosak a bekarikázott részben a hullámok karakterjegyei. Lehet hogy csak én vélek v.mi fajta analógiát felfedezni a 2 dolog között, de kíváncsian figyelem a folytatást. Ez alapján rést kéne töltenie Oti-nak, fel kéne mennie 900-ig legalább:
http://kepfeltoltes.hu/120927/134060981OTP15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szia! A Mol mozgása valóban bíztató, bár azért várjuk még meg a nap végét, meg talán egy visszatesztet, mert ez még akár be is halhat. Otp ellenben nagyon gyengének tűnik, újabb aljat várok benne. Bux esetében sem tartom kizártnak egy újabb alj kialakulását az esetleges fordulat előtt (már ha lesz egyáltalán), bár ebben az esetben ennek nagyon gyorsan végbe kéne mennie, szorítja az idő. Talán még a héten meglehet. Aztán az is lehet, hogy váratlanul kitörünk fölfelé lendülettel. Sok szereplős a történet. Részemről kivárás, veszélyes most bármit is csinálni ebben a bizonytalan helyzetben.
Frankón áll még a zászló a bux-ban és a hatiban:)
A mol pedig kilépett fel az árbócszalagból.
Ezt az álláspontot nem osztom, hogy Imf megállapodásra esnénk mert már beáraztuk, inkább az valószínű vsz, hogy nyomja a piacot, hogy erősen kétséges lesz e, vagy melyik évben, és ha lesz előtte milyen akciók várhatók még. :)
Pár nappal ezelőtti 300 pontos kt emelkedésben beszükült 150 pontra...remek!
sztem olasz kötvénykibocsátás most téma..most épp ez van.. du. meg usa munkanélküliség..
én esést nem várok..sztem jönnek a vállalati eredmények q3ak jók lesznek..hiszen optimálisan működnek.
arról meg még nem is beszéltünk hogy sok elemző szerint az IMF megállapodás már eleve be van kalkulálva már most...szóval lehet hogy esés lesz ha mégis megállapodnak.
De tényleg lehet hogy év végére ennél magasabban leszünk....nem lepődnék meg...
Uhh,köszi szépen ez kimerítő volt,most itt a "senki földjén"tökörészünk,és nyitott mindkét irány felfelé is nagyot tudunk lépni,Oti elég jól tartja magát 3800 felett és Molly sem bír rendesen 18500 alá körülni,én ebből felfelét gondolok...bár most ahogy nézem lefelére állok! :D
Olyan enervált az egész piacunk már régóta mintha egy gumikalapáccsal fejbe vágtak volna valakit aztán tántorogna itt össze vissza, az egész évről ez a benyomásom ahogy ránézek a kereskedésre. :) Történnek dolgok de nem meggyőzően.
Irányokról nehéz mit mondani, év végére el tudnám képzelni azt a forgatókönyvet, hogy javul a magyar megítélés egy nagyjából semleges , kicsit optimista külföld mellett (mondjuk egy tető alá hozott imf miatt) és beletépnek 2000-3000 k pontot az idei csúcsokhoz képest. Tehát mondjuk egy 22 k körüli hati zárást.
De azt is, hogy semmiféle javulás , vagy akár negatív fejlemények a megítélésünkben év végéig és külföldön is esés aztán ki tudja hol állunk meg.
Sőt ezt a dögrovást is.
Ha muszáj lenne tippelni én azért év végére ennél a szintél feljebb tippelném.
Bocs,nem Marietta, hanem Margaretta. Lehetett volna mondjuk Margarita is, akkor legalább tudtam volna mi kavar be. ;-)
Sziasztok! Azért meg kell mondani érdekes a helyzet most. A Bux válaszút elé került, napokon belül döntenie kell a továbbiakat illetően. Az egyik lehetőség az, hogy folytatja az esést 18K irányába v. picivel alá, ahol az ideális korrekciós szint, a csatorna alja, és 18K alatt kicsivel az 50-es és 200 napos mozgóátlagok húzodnak. Ezt a verziót erősíti az Macd indikátor lassan eladásba forduló jelzése. A másik pedig a már tegnapelőtt Mariettával is tárgyalt itt a rajzon élénk kékkel jelölt zászló lehetősége, ami idáig minden kritériumnak megfelel a klasszikus Ta szerint: magas a zászló rúdja alatt a forgalom (a szalagja alatt leült), ideálisan a 38,2 fiboszintnél lejjebb nem ment az esésben. Amennyiben azt feltételezzük, hogy a rúdnak és a szalagból való kitörésnek egyforma idő alatt kell végbemenni, akkor ha jól számolom még 2 napja maradt arra, hogy eldöntse mit is akar. És ez csak a klasszikus Ta, elliott-i értelemben még ki sem taglaltuk a a témát. Szerintem egy primary szintű 3. hullám, azon belül annak 2. hullámában megyünk felfelé a zászló esetében, amennyiben pedig esés jön tovább lefelé, akkor már elkezdtük a 3. hullámát lefelé. Mindkét esetben durva esés előtt állunk, a kérdés csak az, hogy honnan fog indulni az az esés, már elkezdődött az újabb löket lefelé, vagy csak 20K környékéről fog. Nekem egészen addig bear a piac nagy tf-n, ameddig meg nem haladjuk a február eleji lokális csúcsot 20K környékén. Szerintem az a kritikus szint.
http://kepfeltoltes.hu/120927/BUX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
azért ha lemennénk ma minuszba lehet hogy zárnék..nem engedik a piacokat esni egyszerűen...minden héten bejelentenek valami fedezet nélküli pénznyomtatást..most éppen a Kínaiak művelnek valamit ?
ez igy nem fog menni...higítják a pénzt az emberek alól..olyan ez mint a Humet, az is összeomlott...ez is azt fogja csinálni.
Ma megcsináljuk a tegnapi nap fordítottját....remek,mindezt 400 millás Oti,82 millás Molly vel eddig.Én ökör miért nem zárok minden nap?