Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ds

Frontin Előzmény: #557538

Sziasztok! Azért meg kell mondani érdekes a helyzet most. A Bux válaszút elé került, napokon belül döntenie kell a továbbiakat illetően. Az egyik lehetőség az, hogy folytatja az esést 18K irányába v. picivel alá, ahol az ideális korrekciós szint, a csatorna alja, és 18K alatt kicsivel az 50-es és 200 napos mozgóátlagok húzodnak. Ezt a verziót erősíti az Macd indikátor lassan eladásba forduló jelzése. A másik pedig a már tegnapelőtt Mariettával is tárgyalt itt a rajzon élénk kékkel jelölt zászló lehetősége, ami idáig minden kritériumnak megfelel a klasszikus Ta szerint: magas a zászló rúdja alatt a forgalom (a szalagja alatt leült), ideálisan a 38,2 fiboszintnél lejjebb nem ment az esésben. Amennyiben azt feltételezzük, hogy a rúdnak és a szalagból való kitörésnek egyforma idő alatt kell végbemenni, akkor ha jól számolom még 2 napja maradt arra, hogy eldöntse mit is akar. És ez csak a klasszikus Ta, elliott-i értelemben még ki sem taglaltuk a a témát. Szerintem egy primary szintű 3. hullám, azon belül annak 2. hullámában megyünk felfelé a zászló esetében, amennyiben pedig esés jön tovább lefelé, akkor már elkezdtük a 3. hullámát lefelé. Mindkét esetben durva esés előtt állunk, a kérdés csak az, hogy honnan fog indulni az az esés, már elkezdődött az újabb löket lefelé, vagy csak 20K környékéről fog. Nekem egészen addig bear a piac nagy tf-n, ameddig meg nem haladjuk a február eleji lokális csúcsot 20K környékén. Szerintem az a kritikus szint.

http://kepfeltoltes.hu/120927/BUX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg