Megtörtént,bár nincs ellenemre,de vajon ma mire adtak bennünket?
Megtörtént,bár nincs ellenemre,de vajon ma mire adtak bennünket?
hát USA most meg éppen felfelé megyeget mostan.....mindig megtréfálják, szivatják az egész világot....
mindegy...csak holnapra menjenek lefele... :-)
Szintén tetemesebb esést várok, de azért előtte még megviccelhetnek minket. Részemről tartom a shortokat, újabbakkal kivárok amíg tisztul a kép, így is elég jól betáraztam. A 600-700 közötti szintet kicsi tf-n mondtam, ami akár már holnap reggel nyitásban meglehet. További szép estét mindenkinek! Én léptem.
igen,de titkon én ennél tetemesebb esésre számítanék.....
eddigi gyakorlattal ellentétben a nagyágyúk sem tudták eddig csúcsra hajtani rv indexeket,arra volt elég FED,BoJ,ECB akció hogy egy hatalmas menetelés szintjét örizzük,hamar csalódásba fordulhat a hangulat ha eluralkodik a gazdasági növekedsbe vetett hit elvesztése,csapkodásra számítok,de inkább le mint föl iránnyal
s&p hetes csártját elnézve 2008 aug-szept ,egy brutál öntés kiheverése történt 4 nagyobb lépésben,de az emelkedés meredeksége nekem picit groteszknek tűnik és mintha most értünk volna az utolsó fázishoz,ha csak a bolinger közepét érintenénk visszatesztként is hatalmas profitrealizálást indítana el kishazánk börzéjén,mindenesetre hetesen egy trendforditó gyertyaalagzatnak tudnék örülni....
de ettől függetlenül még akár tovább is rongyolhatja a shortosok idegzetét,bármi lehet...
Ha a Bux letöri ezt a 800 körüli szintet, akkor első körben gyorsan 600-700 között találhatja magát.
Csati aljára is jöhetne....mai napi zárásra vajh mit találtak ki?
brutális divergencia DAXban 4ó-n :
http://kepfeltoltes.hu/120919/DAXdiv_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha kiteljesedik akkor tán hatit is lehozhatja,nálam ezek a várakozások :
Volt értelme a nap eleji mókázásnak,Rg,Oti napi alj...Mollyt bezáratnák 18500 alá nem is bánnám.
Nem tudom, nagyon bizonytalan minden. Nagyon sokan várják a rövid korrekció után az újabb vágtát fölfelé. Én most megfogadtam, hogy ráülök a kezeimre, és a chartban bízva megpróbálom lekereskedni amit látok. Én azt látom, hogy csatorna tetejénél vagyunk, és elég szép potenciál van lefelé az aljáig. Szeretnék végre egy jól kifuttatot pozin sokat fogni, nem csak 100-200 pontot. Bár az igazat megvallva még ha le is megyünk az aljáig, akkor sem biztos hogy őrülten sokat esünk, hiszen enyhe eséssel/oldalazással is bevárhatjuk az alját, akkor "csak" 500-600 pont lenne rajta. Ha meg fölfelé mennénk és átütnénk a csatornát fölfelé, akkor ahhoz lehet jó stopszintet párosítani.
húhú, egy teli oldal piros bux hati :-) ilyet se láttam már tavaly óta....
Nyugi, valószínüleg én is csak akkor ülném végig, ha nem lennék gép előtt. Túlságosan is racionálisan gondolkodom ahhoz, hogy 8%-ot kivárjak. Gondolom Te is így vagy ezzel...
Én 3% után úgy kiszállnék ahogy illik aztán meg csak néznék....
Dehogynem! Hogy én mééé nem tudok egyszer egy ilyen napi 8%-ot megfogni egy blue-ban? Ehhh
MOL -ban nem volt elég komoly mozgás a múlt pénteki +8,3 % ? :-)))
Mondjuk gondolni én is arra gondoltam hogy max a csökkenő csatit törte meg...
http://stooq.com/q/?s=richter.hu&c=3m&t=l&a=lg&b=0
Ez a kitörés nem nagyon kerek nekem...