Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: jh

#554864 BudFox Előzmény: #554803

hát USA most meg éppen felfelé megyeget mostan.....mindig megtréfálják, szivatják az egész világot....

mindegy...csak holnapra menjenek lefele... :-)

Re: nincs cím

#554863 Frontin Előzmény: #554858

Szintén tetemesebb esést várok, de azért előtte még megviccelhetnek minket. Részemről tartom a shortokat, újabbakkal kivárok amíg tisztul a kép, így is elég jól betáraztam. A 600-700 közötti szintet kicsi tf-n mondtam, ami akár már holnap reggel nyitásban meglehet. További szép estét mindenkinek! Én léptem.

#554858 Borska Előzmény: #554854

igen,de titkon én ennél tetemesebb esésre számítanék.....

eddigi gyakorlattal ellentétben a nagyágyúk sem tudták eddig csúcsra hajtani rv indexeket,arra volt elég FED,BoJ,ECB akció hogy egy hatalmas menetelés szintjét örizzük,hamar csalódásba fordulhat a hangulat ha eluralkodik a gazdasági növekedsbe vetett hit elvesztése,csapkodásra számítok,de inkább le mint föl iránnyal

s&p hetes csártját elnézve 2008 aug-szept ,egy brutál öntés kiheverése történt 4 nagyobb lépésben,de az emelkedés meredeksége nekem picit groteszknek tűnik és mintha most értünk volna az utolsó fázishoz,ha csak a bolinger közepét érintenénk visszatesztként is hatalmas profitrealizálást indítana el kishazánk börzéjén,mindenesetre hetesen egy trendforditó gyertyaalagzatnak tudnék örülni....

de ettől függetlenül még akár tovább is rongyolhatja a shortosok idegzetét,bármi lehet...

#554854 Frontin Előzmény: #554850

Ha a Bux letöri ezt a 800 körüli szintet, akkor első körben gyorsan 600-700 között találhatja magát.

#554845 Waszeitung Előzmény: #554829

Volt értelme a nap eleji mókázásnak,Rg,Oti napi alj...Mollyt bezáratnák 18500 alá nem is bánnám.

eddig nem rossz a 230kör…

#554829 Ibiza

eddig nem rossz a 230körüli shortom..

#554803 Frontin Előzmény: #554776

Nem tudom, nagyon bizonytalan minden. Nagyon sokan várják a rövid korrekció után az újabb vágtát fölfelé. Én most megfogadtam, hogy ráülök a kezeimre, és a chartban bízva megpróbálom lekereskedni amit látok. Én azt látom, hogy csatorna tetejénél vagyunk, és elég szép potenciál van lefelé az aljáig. Szeretnék végre egy jól kifuttatot pozin sokat fogni, nem csak 100-200 pontot. Bár az igazat megvallva még ha le is megyünk az aljáig, akkor sem biztos hogy őrülten sokat esünk, hiszen enyhe eséssel/oldalazással is bevárhatjuk az alját, akkor "csak" 500-600 pont lenne rajta. Ha meg fölfelé mennénk és átütnénk a csatornát fölfelé, akkor ahhoz lehet jó stopszintet párosítani.

#554774 Frontin Előzmény: #554769

Nyugi, valószínüleg én is csak akkor ülném végig, ha nem lennék gép előtt. Túlságosan is racionálisan gondolkodom ahhoz, hogy 8%-ot kivárjak. Gondolom Te is így vagy ezzel...

#554765 Frontin Előzmény: #554758

Dehogynem! Hogy én mééé nem tudok egyszer egy ilyen napi 8%-ot megfogni egy blue-ban? Ehhh

#554704 Frontin Előzmény: #554678

Rg jelen állás szerint kitört fölfelé, hacsak vissza nem rakják nap végére a csökkenő trendvonal alá. Engem igazából a Mol foglalkoztat leginkább, számomra nagy talány mit is akar. Egy biztos, komoly mozgás lesz benne rövid időn belül v.melyik irányban.