nem tudni gyorsan akarnak élvezni egyet lefelé vagy 2-3 napig itt dojiznak majd
nem tudni gyorsan akarnak élvezni egyet lefelé vagy 2-3 napig itt dojiznak majd
Péntekről tartom,de csak nem találják a "sell" gombot...
19199en az első adag short elindult,lássuk jön-e a kijózanodás...
Mollyt fogja 18500,Oti fenn,Rg-t kapott némi rossz hírt,de nem nagyon akar itten korrekcijó lenni...
Egyenlőre nem tudjuk hogy merre menjünk,de Otinak nagyon tetszik ez a 4e feletti szint..
Szerintem nagyon sanszos, hogy a bux lenéz hamarosan 600-700 özé, hati pedig 800-900 közé. Szigorúan szvsz.
Röppentünk cirka 2e pontot,egy jó kis kori senkinek sem ártana! :D
Főleg a függőlegesen fel Molly után,és Oti is szalad 15% körül..
Pozitól függetlenül (shortban ülök) szerintem az utóbbi sanszosabb. Figyelek egy lehetséges formációt, de egyelőre nem akarom elkiabálni.
Na közben látom meg is lett a mozgás a hsz-ből, nem negyven hanem 50 pont. Innen szerintem az a szitu, hogy 4100 felett újabb csúcs jönne, ha azonban 100 alól lefordul, akkor gyorsan 4K lehet.
Meg is indult mint a tavaszi paré..
Gyogyósok kapnak ezzel még egy fülest...
Otp5' mintha háromszögelődne, lassan elfogy a hely benne. Amerre megindul lesz egy kb. 40 pontos mozgás. 20-30 perc max.
No,már alakul is! :D
Egyelőre relatíve erősnek tűnük, de azért van honnan esni. Mol szerintem első körben min. visszamászhatna 300-400 közé, Otp meg mondjuk 4K környékére. Ez minden különösebb indok nélkül benne van a pakliban.
Nem.
Frei csinált velük egy interjút ahol Gyurika mondta a bratyó ügyesebb volt, a nagy tengerhajó kikötőkkel, szabadalmai stb vannak, épített is jócskán ilyeneket és ebből gazdagabb lett mint ő.
Kb 2 éve volt?
Én is csodálkoztam hogy sehol nincs jegyezve, de amit mondott hiteles volt, mutattak a kéglijéből is képet, hát az biza feltételezi a dollár milliárdokat.
Valszin magyar szokás szerint: titkolja! o)
Adó???
Én is szeretnék némi korrekciót,de most relatív erősnek tűnünk,nem nagyon látom hogy mellik tudna egy combosabb zakót bemutatni...
én is igy vagyok ezzel...
na, ma nem leszek...majd este jövök. szevasztok.
Sziasztok! Úgy látom most van esély egy korrekcióra, ami még ha egy nagyon alacsony szintre menne is csak le, akkor is min. benéz 19K alá szvsz. Én mindenesetre hosszabb távon szeretném ezt a pozit futtatni, így nem lenne ellenemre egy méretesebb esés sem. Ezek a vágyaim, hogy aztán mi lesz a valóság az élet eldönti majd. Egyelőre annak is örülnék, ha a profitvédőt lejjebb húzhatnám.