Én a kevés lehetőségről beszéltem, és pont emiatt sokan a partvonalon maradunk akarva/akaratlan. Közben látom a 400-as szint meg is van...
Én a kevés lehetőségről beszéltem, és pont emiatt sokan a partvonalon maradunk akarva/akaratlan. Közben látom a 400-as szint meg is van...
nem, ha shortban lennénk, már úgy repülnénk fölfele hogy nem lehetne utolérni :D
18580on vettem vagy 10kontit,szerintem FED bizonytalanság miatt van ez a lekör,de délutánra kisüthet a napocska ,szeretném ma zárni 18780körül :) kiderül
Hiszen longban vagy :)
Ha shortban lennél, akkor most azt mondanád, délután begyorsul az esés :D:D
nekem is shortban kellett volna maradnom tegnap....de annyira megtépték tegnap..hogy lezártam.
talán most megy még kicsit fölfele.....délután szerintem.
Már zajlik! :D
Meg hát az ember ilyen kt-ra nem is szivesen pakol rá shortot, oda rakják néha mindenféle ésszerű magyarázat nélkül ahová akarják.
tegnap ki akarták töretni, ma meg be akarják verni...pont ellenkezőleg lett volna értelme..de mindegy...áh...a franc vinné el ezt is..
Én is, legyen mozgás az a lényeg. Egy problémám mindösszesen az, hogy nagyon kicsi nálunk a forgalom, nehéz megjátszani ezeket a kis napon belüli lehetőségeket, és arra a kevésre is túl sokan utazunk. :-(
nálam a 600 az 500 és a 250 ellenállások.. az 500 és a 250 az erős..
otp 950.
kitörés visszatesztnek örülnék :)
Bux 480 egy rövid megálló, 400 a következő szint. Otp-ben is még min. van egy kör 65-ig szvsz.
Bux-nál ugyanez a sáv 550-700 között található, amerre kilép az az irány egy menetre.
Igen, állítólag 18.30-kor, természetesen a mi piaczárásunk után, csak hogy ne legyen egyszerű az élet.
SP futures kicsit mászik fölfele...
délután valami bejelentés is lehet....lehet nagy hullámvasút zárás előtt még.
Ben apó ma fog csicseregni?