Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#550992 Borska Előzmény: #550982

igy igaz,én is igy látom,sőt 19500-20000es tartományba való felszúrást is elképzelhetőnek tartom,én onnan kezdeném a shortot építeni,persze kül és belpolitika függő a dolog

ez most nagyon nem short…

#550989 Borska

ez most nagyon nem short, a stimulusok hatása hosszú napokig érződhet,sőt....

ha fed nem csördít oda egy QE-vel akkor talán lefordulnak az indexek,de ha még ezt is meglépik akkor biza hegymenet továbbra is

az usa ISM adat hónapok óta zsinórban jó szar lett,ehhez a munkaerőpiaci adat is piros,utoljára 2001ben és 2007ben volt ilyen együttállás,akkor pedig brutál esés jött belőlle,ami most is elindulhat ,de nem mindegy milyen szintről,a bika piac utolsó fázisa a eszement emelkedés,az érthetetlen meghúzás,ami akkor jön ha már mindenki azt hiszi nem mehet tovább,ez még nem volt,se itthon se külföldön,én is short belépőre vadászok,mert ha ez lefordul több ezer pontot hoz majd2-3hét alatt,de szerintem ez tuti hogy nem ma lesz,sőt szerintem nem is a héten.......

óvatosan a túlzott méretű shorttal

#550982 Frontin Előzmény: #550966

Azért csak óvatosan, a mai nap szvsz a promt 500-ig el fog menni, de a héten a 19K sem kizárt.

#550981 BudFox Előzmény: #550949

úgy elképzelem hogy ilyen Krisnások terjesztik a NYSE épülete előtt a tanokat, bennt meg mindenki úszik az örömmámorban és nyomkodja a "BUY" gombot :-)

#550960 Frontin Előzmény: #550949

Sziasztok! Bizony a mai napban még bőven benne van az emelkedés lehetősége, elég csak ha az ember ránéz a Mol-Otp párosra, előbbiben 18K-ig, utóbbiban 4K-ig teljesen szabad a pálya. Ezt akár még ma bele tudják kergetni ha akarják. Hogy ez milyen hati értékkel párosulna nem tudom, de nyilván lenne egy kis shortos futtatás.

#550929 BudFox Előzmény: #550909

Igen....teljesen felhúzták a most elvárható maximumra.

amikor nagy emelkedések után vagyunk akkor relatíve magas a KT, amikor nagy esések után vagyunk akkor meg nagyon alacsony...ez szinte mindig igy szokott lenni.

#550920 TROPHEUS Előzmény: #550909

teljesen rendben van a kt most

mindegy de én úgy érzem nagyobb az esély ma a shortpozik felszámolásának mint a longénak

az majd holnap ha nemleges lesz a döntés,na az gyors lenne

#550899 Ibiza Előzmény: #550894

én várok egy lefelé mozgást.. nem tudunk feljebb menni sokan eladogatnak.. ha megindul le akkor kattognak a stopok..

#550894 TROPHEUS Előzmény: #550885

most inkább a shortosok vannak kényszerben ,az ő hátukon repűl a piac egy ideje

ez lesz ma is,vagy legalábbis én erre számítok

#550874 TROPHEUS Előzmény: #550870

holnap délelőtt 10-kor fognak szavazni az esm-ről

szakértők szerint át fog menni ,ezért én már ma délután várok a daxban is és itthon is egy nagy menetet

nekem most egyértelműen long

#550843 BudFox Előzmény: #550800

Azért Stopot tényleg tenni kéne rá..egyszerűen örömködős hét van ma is..úgylátszik....két hét örömködés kell :DD bolond ez a világ.. de hát ezt kell szeretni.