Ezt hírt csak belökték.A baltásról kell elterelni a figyelmet.
Ezt hírt csak belökték.A baltásról kell elterelni a figyelmet.
pedig az IMF olyan feltételeket szabott most, amit tudnak hogy eleve nem fogunk elfogadni, vagyis nem lesz IMF megállapodás...amire minimum alsó limiten lenne a helye a BÉT -nek..erre elkezdték tépni :DDD
itt valamit a kormány nagyon jól "elintézett / megbeszélt" :-)
Volt már a másik házunkban egyébként védett személy...az akkori Házelnököt hozták hozzánk..előtte 2-3 órával jöttek a head-set -es fekete öltönyös biztonsági emberek..mindent átvizsgáltak..tisztára mint a Célkeresztben c. Clint Eastwood filmben :DD
Ámulok és bámulok bux heti örömén....
na ennek NULLA az esélye....már a popódba is benyúlt volna a TEK, ha odajönne, és minden asztalnál már TEK-es fiúk kávéznának....
nyomtam egy kis shortot..250ig még 2 helyen fogok.
minden futi pluszban..
"...azt hiszik hogy az internet korában is mindent meg lehet csinálni ? "
az internetet ők találták ki.. tudjanak napi 24 órát kereskedni és árukat eladni 24órában..
"..már vége lesz a hatalmuknak nemsokára.... "
én nem vagyok optimista..átszövik a világot és a nemzetközi szervezeteket..
Az IMF nem nemzetközi segítség akarna lenni? vagy az ensz? de nem ezek mind lobbikat érdekeket képviselnek..nemzetközi jótékony maszk mögé bujtatva..mintha egy demokratikus világakarat lenne.
..." bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának. "
Mégis hol élnek ezek a nyamvadt zsidó bankármaffiózók ? azt hiszik hogy az internet korában is mindent meg lehet csinálni ? már vége lesz a hatalmuknak nemsokára....
Nekünk ugye itt Sárváron van kávéházunk....ha bejönne Viktor majd megvendégelem, és megtárgylajuk ezeket a dolgokat :-)))
IMF meg elmehet a búsba :D
na azthiszem lesz nagy hullámvasútazás ma is....hogy rohadnának meg.....mindig ez a csodavárás, meg az ellentettje.....meg hogy mindent egy lapra kell feltenni feeling..
na mi? kezd igaza lenni Orbánnak? ki akarnak csontozni minket.. gondoljátok ezt csak most hallották a vitézek? dehogy..kell az a szabadságharc.
a jegybanki pénz arra van ha az idegen tőke menekülni akarna legyen rá kp fedezet..az IMF hitellel szemben zálogban a teljes nemzeti vagyon..plusz még a jobbágyok lelke is kell..
Kissé elszállt az agyuk az IMF-es gyerekeknek.Ez így totális t*könszúrás lenne. Hosszú menet lesz, nem véletlenül van belengetve az azeri-török injekció.
Az EKB ma dönt a kötvényvásárlásokról
Az EKB egyik legfontosabb üléséhez érkezhet. A jegybank tanácsa az Eurócsoport elnökének, Jean-Claude Juncker jelenlétében ma dönt egy újabb államkötvény-vásárlási programról, írja a Reuters. Már az ülés elött heves szóváltás alakult ki az EKB-elnöke, Mario Draghi és a Bundesbank elnöke, Jens Weidmann között. Weidmann ellenzi a kötvényvásárlásokat, véleményével azonban kisebbségben van a tanácsban. 13.45-kor várható az alapkamattal kapcsolatos döntés. Belsö információk szerint szinte kizárt, hogy az alapkamatot 0,5%-ra csökkentsék. Az EKB elnöke, Draghi 14.30-kor hozza nyilvánosságra a döntés okait és az új program részleteit. Ha a jegybank csalódást okoz a befektetöknek, kiárusítás következhet be a tözasdéken.
hát ez nagyon durva...így már én sem vagyok ennek a pártján...görög nyugdíjas 3-4000 Eur nyugdíját lehetett rövidíteni, de ezt a 200-300 eur-os lófasst, amit itt nyugdíjnak adnak, abból már nincs mit csökkenteni...menjen az imf a pychába ezekkel a feltéttelekkel...Viktor királytól függetlenül....
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-517120
Ez így elég hajmeresztően hangzik...