nem ez a fő problémám,vhogy lelakottnak érzem,első benyomásra:)
viszont ez a cabrio csilivili..
nem ez a fő problémám,vhogy lelakottnak érzem,első benyomásra:)
viszont ez a cabrio csilivili..
Tudtam, h ha kompresszor nyomja a naftát a 6 hengerbe, s 10 felett eszik, az már nem tecc.. bezzeg ha 1.6D lenne.. :-)
ez egy retek,soha nem kéne...
ez tetszik nekem....
Szép autó!
Nincs valami takarító, vagy TMK-s hely megüresedve a cégnél?
nekem elég vóna egy smart..))
nu valami ilyesmire váltottam...
"rábeszélt a tulaj..."
tán, ha nem 10 miska köri áron vesztegetnék, még menne is....
http://www.portfolio.hu/vallalatok/cegauto/kutyanak_sem_kell_a_villanyauto.171212.html
Cincog széen lefelé ezeknek az ára is..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/clk_200/mercedes-benz_clk_200_sport_magyar-6053346
Don't worry.
I took the risk, but you couldn't drag me down even though you tried real hard.:)
Kombira buksz? Erre csapj rá. Nem is rossz az ára a powerhez képest..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/c_32_amg/mercedes-benz_c_32_amg_356_le-6014369
Pofás Bimmer, a km-t is ki merte írni, anno a 635Csi-t 310 ezerrel vettem 20 évesen, semmi baja nem volt nálam.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/750/bmw_750i_automata_e38-5964635
egyébként fúúúújjjj:)
beleültetném egy életre,aki ezt a szöveget irta:)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/eos/volkswagen_eos_2.0_pd_tdi_dpf_cserelheto-6042526
aszongya az eosára a maki:"A tető a napokban romlott el, jelenleg coupé." :)
Rád kár volt ennyi időt pocsékolni, maradjunk ennél:
"Never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience"
A stílus maga az ember. A vagyon ugyanolyan stimulálóan hat a pszihére, mint az alkohol. Felerősíti , mások által könnyebben megismerhetővé, nyilvánvalóvá teszi a civilizált kommunikációban titkolandó tulajdonságokat. Feloldja a gátlásokat. Ennek a hatásnak az eredményét figyelhetjük meg ebben a hozzászólásodban.
Ezt leszámítva szépen elrágódtál a nem véletlenül kihelyezett gumicsontokon, Feladatukat teljesítették. Megtudtuk, hogy az autó műszaki fenntarásával kapcsolatban az alapfogalmakkal sem vagy tisztában és az egyetlen konkrét ismereted az a telefonszám, amit felhívsz műszaki probléma esetén. Szerencsére ez nem gátolt meg abban, hogy megtaníts bennünket a használtautó vásárlás fortélyaira. A tőled kapott tudással felvértezve bátran szembeszállunk a gonosz nepperekkel ezután, hisz birtokoljuk már a csodafegyver varázskérdést:
Oszt márkaszervízpecsét van-e? Köszönjük Emese. :)
"itt konkrétan 2 db autóról volt szó..."
Pontosan tudom miről van szó. Figyelek.
"Az egyik a smart, ami szerinted műszaki giccs, szerintem, meg egy városban igen jól használható autó,"
A kettő nem zárja ki egymást. A kategóriájához képest szükségtelenül felturbózott műszaki tartalomra gondoltam, amivel indokolni lehet a magas vételárát a megcélzott vásárlói réteg felé.
"A másik egy prémium kat. autó, 99-es, 154e km-el....."
Azért nehogy duzzogni kezdj. Pont ezért írtam. Mitől romlana el egy ilyen autó 150 alatt.? :) Csak a rossz gazdától. Más oka nem nagyon lehet.
itt konkrétan 2 db autóról volt szó...
Az egyik a smart, ami szerinted műszaki giccs, szerintem, meg egy városban igen jól használható autó, nem mellesleg, klímázva, 3-3,5 literes fogyasztással...
mivel többnyire a feleségem is, én is, egyedül autózunk a városban, ezért nekünk ez, a szerinted műszaki giccs gazdagoknak, volt a legmegfelelőbb választás, mivel mind a 2 autónk, 100km-en városban, 16 liter körül fogyaszt, amiből a smarttal, csak 600km tudunk megtenni, durván...
Ha ez a gazdagok műszaki giccse, akkor szegények, még gazdagabbak lesznek, mivel a benzinkutat, kb havi 1 x kell látogatniuk....
A másik egy prémium kat. autó, 99-es, 154e km-el.....
Te olyan hülye vagy, hogy tényleg nomen est omen alapon választottál aliast :)
Ennyit erről, hülyékkel kár foglalkozni, főleg ha a hülyeség kitartással és szorgalommal párosul.
"AT utazik a pályán az autójával ami már nem garanciás, de tele van márkaszervizes pecsétekkel. Eldurran egy alsó vízcső, ami gumi."
AT telefonál, maximum 45 percen ingyen viszik az autot trailerrel szervízbe, kapom a csereautot és ha komoly baj van, akkor úgy 70% méltányosságra tarthatok igényt, magyarán bagóért egy új motorra. Mellesleg, utoljára amikor benn voltam, mutatta a műszer a motordiagnosztika visszajelzés után, hogy x és y-nal gond van, de mondták, hogy ebből semmi gond nem lehet, mert nem olyan jellegű a hiba, tehát mondjuk csináljuk meg majd két hónap múlva 75% méltányossággal.
Sz*r az élet a hülyék számára, akik még a hibák javítását is hónapokkal előre tervezik :)
"Különben is hogyan merném én venni a bátorságot, hogy azt gondoljam, AT öreg autót vesz. Hiszen ismerjük az életfilozófiát: gazdagodás esetén minden lecserélendő, az asszonnyal együtt."
Te olyan vagy, mint a lépcsőház, sötét és korlátolt. Abból, hogy NEM VESZEK levetett szottyadtványt és nem veszek fel tíz éve volt szépségkirálynőt, abból nem az következik, hogy kidobom, ami régi. Pont az ellenkezőjét írtam, azt, hogy azért kell a szervízkönyv, mert akkor nem fogsz később sem csalódni. De ne is zavartassad magad, ismét szép példát mutattál a gondolatmenetből az ügyeskedő plázacicás majomból :)
"nagy egoval kompenzálni próbáló emberek. :)"
Nem lehet mindenki lúzer, aki csak ugatni akarja azoknak az életét, ahová soha nem fog elérni.
"Annyi segítséget tudok adni, hogy az elsőnek még a régi felesége van meg, a második már a vagyonhoz aktualizálta. :)"
Én a magam részéről nem ennek alapján válogatok ismerősöket, és a bunkóságot nem a pénztől teszem függővé. Jó példának itt vagy például te, akinek nincs, soha nem lesz, de olyan arcokat mutatsz be, mintha bármely gazdagnál sokkal ügyesebb lennél :)
Na ez már rohadt off, kérlek, kíméljük meg a hülyeségedtől a topicot.
Köszönöm a megértésed :)
Többször nem is lenne alkalmad reagálni, mert ehhez semmi kedvem. Ismét van határozott elképzelésed, csak fogalmad nincs. :) Nem is értem miért válaszoltam. Talán, mert nem voltam álmos, unatkoztam.
Tulajdonképpen igazad van. A pénz így forog. A gazdag fizessen mindenért többet, ne üljön a vagyonon. :) Legyen "igényes" :) Erre kár több szót vesztegetni.
A határozott elképzelésedből levont következtetéseiddel foglalkozni sem érdemes.
Tehát csak arról, amit nem értettél, vagy félreértettél, vagy félremagyaráztál:
A kismunka nem az árától kismunka, hanem a jellegéből adódik. Az időszakos szervízmunka kismunka akkor is, ha 500-ba kerül. Nagymunkának a fődarabok javítását szokták nevezni. Arról nem tudhattam, hogy, nagymunka fogalmába mindent beterelsz, ami sokba kerül. :) Jellemzően két programozott szervízlátogatás közötti rendkívüli eseményre gondoltam, (de egy motorjavítás akár lehet tervezett is).Tudom veled ilyen soha nem fordulhat elő, hiszen te előre érezni fogod a hibát és felkészülten várod, de próbáljuk elképzelni:
AT utazik a pályán az autójával ami már nem garanciás, de tele van márkaszervizes pecsétekkel. Eldurran egy alsó vízcső, ami gumi. Ez persze szintén feltételezés, hiszen ezeket az időszakos szervíz keretében a márkaszervízben minden alkalommal leveszik röntgenezik, nyomáspróbázzák. Miért is szakadna el? :) Mire a monoton autózás közben AT észreveszi, felfogja a kontrollámpa figyelmeztetését, megpróbál a leállósávba kihúzódni megfőtt a motor. Mondom, csak a példa kedvéért, mert ha AT-vel ilyen történne, akkor az autópálya éppen üres lenne és csak a lúzernek nem sikerülhet azonnal megállni. Bár azt se zárjuk ki teljesen, hogy a márkaszervizes pecsét hirtelen aktivál egy tartalék hűtőrendszert, így védve meg a motort a tönkremenéstől.
Hát pl az ilyen eseteket követő motormegbontásos javításra gondoltam amikor nagymunkát írtam.
A kilencéves autó példa. azért kilenc, mert most éppen annyi. Aki nem kötözködni szeretne az érti a különbséget, a férj és a feleség autójának állapota között 2-3 éves korban. Konkrétan a garanciaidő akkoriban 1 év volt, azért az 1 márkaszervíz pecsét.
Különben is hogyan merném én venni a bátorságot, hogy azt gondoljam, AT öreg autót vesz. Hiszen ismerjük az életfilozófiát: gazdagodás esetén minden lecserélendő, az asszonnyal együtt.
De látok konkrét személyt ma öreg kis peugeottal járni, aki tiz éve még a merciket a6-a8-kat cserélgette, nem figyelmen kívül hagyva az asszonycserélgetős szabályodat sem. Ismertem merciből öreg koszlott trabantba átülő embert is személyesen.
Soha ne mond, hogy soha. :)
" Azt írtad ide, hogy még ILYEN barbár használat ELLENÉRE is MINDET megvették, mert volt szervízkönyve az autoknak. Mik vannak? :) "
Ó, nincs ebben semmi rendkívüli. Rajtad kívül sokan élnek még ebben az országban autó terén kicsi specifikus ismereteiket, nagy egoval kompenzálni próbáló emberek. :)
A lúzerezésről eszembe jutott egy találóskérdés. Van két ismerősöm a kőgazdag fajtából. Mindketten élvezik a vagyon nyújtotta kényelmet, jólétet. Az egyik hivalkodás és a kisebb anyagi lehetőségekkel rendelkezők lenézése nélkül. A másik az a mindenkin átgázolós, vagyonnal hivalkodó, ki ha én nem tipus. Tudod az, aki mindig beleszövi a beszélgetésbe, hogy ő milyen gazdag. Lehet találkoztál már te is ilyennel. Melyik a nagyobb furkó szerinted? Annyi segítséget tudok adni, hogy az elsőnek még a régi felesége van meg, a második már a vagyonhoz aktualizálta. :)
"Ebben két tévedés is van."
Ha most szóban értekeznénk, csak megvonnám a vállam és kiröhögnének, de itt muszáj rá egyszer reagálnom, hogy nehogy már azt higgye valaki, hogy legalább halvány fogalmad van arról, amiről észt akarsz osztani.
"1, A márkaszervíz sem méltányosságból teszi, mert ha azért tenné, akkor az összes javításből adna, értéktől függetlenül."
Egyes prémiumautoknál (az összeset nem ismerem) bizonyos TULAJDONLÁSI IDŐ (tehát használt esetében is mondjuk négy év) után megkapod azt a kis plasztikkártyát, amire MINDEN alkatrészből igen számottevő kedvezményt kapsz, nagyjából az "okosban" ár környékére, mondjuk az utángyártottnál kicsit drágábban. És ez MINDEN javításból kedvezmény AZOKNAK, akik állandóan a márkaszervízbe hordják a járművüket karbantartásra. Ha pedig ugyanabba a márkaszervízbe, akkor erre jönnek rá a további kedvezmények. A méltányosság EZEN FELÜL lép csak be a képbe :)
"A nagyértékűből kedvezményt csak azért ad, (ha ad), mert nem akarja a nagy számokkal elijeszteni az ügyfelet, nehogy elmenjen az okosszervízbe és ottragadjon a kismunkákra is."
ROTFLMAO, ez a lúzerek szövege.
Prémiumatónál a mondat értelmetlen: Ugyanis nincsenek "kismunkák", ez csak az "okosszervizek" palifogó szövege. Az olyan palimadaraké, akiknek a százezer forint egyszeri kiadása beláthatatlan összeg és inkább fizetnek sokszor 30-50 eFt-okat, hogy "okosnak" látszódjanak és közben komolyan bólogassanak azon, hogy "ezek mibe kerültek volna egy márkaszervízben", ahelyett, hogy egyszer kiszámolnák, hogy a márkaszervízben rendesen megcsinált prémium jármű 2-300 eFt-os EGYSZERI számlája valójában jóval olcsóbb lenne. Nem nekik szólnak ezek az autok, ezért nem értik, hogy ezek NEM nagy számok azoknak, akik mondjuk 15-25 milliót csengetnek ki egy új autoért, vagy ennek a 40-80%-át használtan. Akikről te beszélsz, azok azok a lúzerek, akik 10% környékén vesznek egy leszottyadt exprémium egyedet "okosba", majd utána rosszul vannak, hogy az okosszervízben még 10%-ot kell AZONNAL rákölteniük, hogy ez "milyen drága", hiszen már "kétszer fizették ki az autot".
Na ezek azok, akik olyan távol vannak a prémium kategóriától mint Makó lovag Jeruzsálemtől.
A PRÉMIUM márkaszervizeknek meg baromira nincs szüksége arrra, hogy "ügyfeleket fogdossanak", mint az okosszervizek, ugyanis van munkájuk. Ettől függetlenül elég sok akciójuk van, de azok is inkább raktársöprések, vagy egyéb okból akciós javítások, termékek. Nem egyszer pedig csak azért van ilyen akció, hogy becsalogassák azokat, akik még soha nem jártak ilyen helyen, hogy lássék és érezzék a különbséget, hátha leesik a tantusz nekik. De ez már reklám és marketing és semmi köze a prémium kategóriához és a szervízkönyvhöz :)
"2. Az okosszervíz is ad a nagymunka árából, még ha ezt nem is reklámozza agyon." [...] "azért ad, mert képtelen a rezsóradíjat érvényesíteni a nagy munkáknál."
Miért is?
"Annyira nem, hogy van olyan okosszervízes is, aki sosemlátott ügyfél első megrendeléseként el se vállalja a nagymunkát. (SIC!) Eleve nyomott árat kellene mondani, nagy garanciális kockázattal spékelve, idegen (ki tudja milyen hisztis) ügyféllel flambírozva. Nem éri meg. Persze ha éppen nézelődnek a rabszolgái az más helyzet."
Hiszen valójában EZ az úgynevezett "versenyelőnye".
Valóban más a helyzet, hiszen ahogy írod, valójában csak azért tud "olcsóbb" és "okosabb" lenni, mert nincs munkája és kell, hogy éhen ne haljon, illetve se Áfát, se adót nem fizet, és ezekkel tud ""olcsóbb"" lenni. Magyarán, eleve nem is lenne szabad összehasonlítást tenni, hiszen ha erre az árra rászámolsz minimális adót, nomeg Áfát, akkor máris kiderül, hogy egyáltalán nem olcsóbb az az okosszervíz, csak büszkén adót csalnak a lámákkal közösen, és ezt úgy akarják beállítani, mintha a márkaszervíz lenne a lehúzós szervíz és ők "milyen okosak". Avagy, a kendácsoló "ócsó" óradíját, és a hetekig ott dekkoló verdát hasonlítjátok a szakszervíz "drága" áraihoz, és 24-48 órás javítási időihez, miközben a kendácsoló 10x annyit kendácsol, mire valamiféle eredmény lesz, meg amig sorrakerülsz, a szakszervíznek pedig normája van ÉS NEM számolhat el többet és nem húzhatja az időt. És ez bizony adott esetben jóval kevesebb, mint az "olcsóbb" óradíj. Ahogy szokták vala mondogatni, MINDIG az olcsó a drágább. Node persze mindig vannak újszülöttek, akiknek minden vicc új :)
"És aki a márkaszervízkönyvet szentírásként kezeli, az is."
Mondom, lámákkal nem vitatkozom valamiről, amiről fogalmuk sincs. Jelen írás azoknak szólt, akik nem akarnak lámává válni és később lúzernek érezni magukat a lámatanácsadók miatt.
"Van egy autó a baráti körben. 40 éves cégtulajdonos nő vette újonnan. Rajta kívül más nem használta. jellemzően egyedül, esetleg a gyerekekkel. Az első pecsét márkaszervizes, a többi a baráti körbe tartozó okosszervizesé. Törve festve nem volt. most kilenc évesen 180k km. Bármi baja volt minőségi alkatrészt kapott. Évente 4-5-ször a szintén társaságba tartozó autókozmetikus teljes takarítást csinált, + minden ősszel viaszos polír. 120 fölött csak akkor ment, ha együtt mentünk valahova és nem volt kedve vezetni. No, ilyen autót meg ne vegyél soha a pecsét miatt. :)"
Igazad van, természetesen soha nem fogok lehasznált, baromi öreg, sokat futott, ráadásul szakszervizet gyakorlatilag soha nem látott autot venni, különösen akkor HA MÉG JÓTÁLLÁSI IDŐ ALATT SEM MÁRKASZERVÍZBE HORDTÁK.
Mert ez az auto halott, csak még nem látszik rajta.
Ez már csak pénznyelő, amit csak a legenda és az tart össze, hogy aki benne ül, az el van a hibáival, azok nem zavarják, de ha nem voltak meg a gyári előírt nagyszervizek, mert csak akkor kendácsolták meg, amikor éppen baja volt, akkor ennek az autonak annyi, meg egy bambi és pár tízezer kilóméter van benne amig kimúlik, vagy az új tulajdonosnak (nem írtad a típust) úgy 200-2m között kell majd perkálnia pár éven belül, de lehet, hogy fél éven belül, ameddig kijavítja a szerinted nem létező hibákat ezen a csotrogányon.
Egy dolog biztos: Be ne vigyék eladás előtt állapotfelmérésre egy szakszervízbe, mert nem lesz aki megveszi. Olcsón adják el, hogy vigyék és ne is lássák többet, mert egyébként iszonyatosan rosszul fognak járni a bíróságra, amig szétperelik őket, hogy milyen sz*rt sóztak rá valakire azzal a mesével, hogy csak a feleség használta azt még akkor is, amikor a vadállat vezető férje éppen nem használhatta a saját autoját, mert az éppen szervízben volt. Pár ilyen apró kis kiruccanás és az autonak vége van, csak még nem látszik rajta. Majd amikor eladják, akkor fog. És kit érdekel, hogy az új vevő majd telef*ssa a netet, hogy ez milyen sz*r auto, pedig hogy vigyáztak rá korábban, most meg állandóan csak a baj van vele, meg ilyen, meg olyan drága és állandóan a szervízben áll...
"Mindben összes pecsét márkaszervizes, mert a garancia végén eladogatja." [...] "Hát, ezek közül vegyél egyet, összes márkaszervizes pecséttel."
Nyilván nem látod a fától az erdőt, ezért felhívom rá a sötétkék szemed figyelmélt: Azt írtad ide, hogy még ILYEN barbár használat ELLENÉRE is MINDET megvették, mert volt szervízkönyve az autoknak. Mik vannak? :)