Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #538312

Te olyan hülye vagy, hogy tényleg nomen est omen alapon választottál aliast :)

Ennyit erről, hülyékkel kár foglalkozni, főleg ha a hülyeség kitartással és szorgalommal párosul.

"AT utazik a pályán az autójával ami már nem garanciás, de tele van márkaszervizes pecsétekkel. Eldurran egy alsó vízcső, ami gumi."

AT telefonál, maximum 45 percen ingyen viszik az autot trailerrel szervízbe, kapom a csereautot és ha komoly baj van, akkor úgy 70% méltányosságra tarthatok igényt, magyarán bagóért egy új motorra. Mellesleg, utoljára amikor benn voltam, mutatta a műszer a motordiagnosztika visszajelzés után, hogy x és y-nal gond van, de mondták, hogy ebből semmi gond nem lehet, mert nem olyan jellegű a hiba, tehát mondjuk csináljuk meg majd két hónap múlva 75% méltányossággal.

Sz*r az élet a hülyék számára, akik még a hibák javítását is hónapokkal előre tervezik :)

"Különben is hogyan merném én venni a bátorságot, hogy azt gondoljam, AT öreg autót vesz. Hiszen ismerjük az életfilozófiát: gazdagodás esetén minden lecserélendő, az asszonnyal együtt."

Te olyan vagy, mint a lépcsőház, sötét és korlátolt. Abból, hogy NEM VESZEK levetett szottyadtványt és nem veszek fel tíz éve volt szépségkirálynőt, abból nem az következik, hogy kidobom, ami régi. Pont az ellenkezőjét írtam, azt, hogy azért kell a szervízkönyv, mert akkor nem fogsz később sem csalódni. De ne is zavartassad magad, ismét szép példát mutattál a gondolatmenetből az ügyeskedő plázacicás majomból :)

"nagy egoval kompenzálni próbáló emberek. :)"

Nem lehet mindenki lúzer, aki csak ugatni akarja azoknak az életét, ahová soha nem fog elérni.

"Annyi segítséget tudok adni, hogy az elsőnek még a régi felesége van meg, a második már a vagyonhoz aktualizálta. :)"

Én a magam részéről nem ennek alapján válogatok ismerősöket, és a bunkóságot nem a pénztől teszem függővé. Jó példának itt vagy például te, akinek nincs, soha nem lesz, de olyan arcokat mutatsz be, mintha bármely gazdagnál sokkal ügyesebb lennél :)

Na ez már rohadt off, kérlek, kíméljük meg a hülyeségedtől a topicot.

Köszönöm a megértésed :)