7 hónapig...
Sikeresen beszorítottad a piacot a 16500-as bux1212 és a 4000-es ótépé közé kerek hét hónapig. :)
na ez érdekes...
Néhány hónapot kellett csak várják és az OTP ismét elérte a beker áramat... Most már csak azt nem tudom mit csináljak a BUX shortommal??
Az állampapír kemény ellenfél, látom.
A hosszabb oldal is épp csak oldalazni bír, a rövidebb meg egyenesen erősödik.
Már csak a kétharmadban bízhatsz.
Amúgy jó dolguk van ezeknek az ellenőröknek...
10-re jön, 4-kor megy, közben 2 órára eltűnik. No nem mintha hiányolnám...
Közben kaptunk egy keresztellenőrzést is...
Ma kiadtam a parancsot a DKJ vételre...meglássuk...
Én is így gondolom, vannak emberek, akik elmennek másokat cseszegetni, és vannak, akik nem...
feladatot, munkát végez mindkettő....
az adóellenőr is és a toronyőr is parancsot hajt végre... a felettese utasítását
visszautasítja, békeidőben állásából mentik fel, háborúban fejbe lövik....
Azért durván primitív csúsztatás a NAV és a világháború összemosása.
Az idegenforgalmi adó beszedése sem atombomba fenyegetettség.
De sok ember szájából hallottam már ezt...
Munkájukat végezték azok a rendőrök, akik megkergettek engem az átkosban...
Munkájukat végezték azok a rendőrök, akik több ezer autóst megszívattak az EÜ dobozzal...
Munkájukat végezték, akik Hiroshimára atomot dobtak...
Munkájukat végezték azok, akik egy civil Drezdát porig bombáztak...
És végül munkájukat végezték a toronyőrök is 1942-1945 között...
Nem értem, mi a baj. Csak a munkájukat végzik, a törvényeket nem ők találták ki. Egyébként az adófegyelem a gazdaság egyik alappillére.
Ha harc, akkor legyen harc...Azt hiszem holnap veszek egy nagyobb mennyiségű államkötvényt, meglátjuk ki bírja jobban, matgab, vagy az 1100 éves Magyarország...
Kezdem azt hinni, hogy nem kicsit élünk diktatúrában... No nem politikaiban, hanem gazdaságiban, ahol a nemzetközi pénzintézetek a semmiből előteremtett pénzeik kamatait és annak visszafizetését az állam erőszakszervezetein keresztül hajtják be mindenáron.
Kint van az egyik cégnél, ahol dolgozom az APEH átfogó vizsgálaton, ma a másikra kijött a VPOP környezetvédelmi termékdíj ellenőrzésre, én lent nyaralok a Balcsin, ma reggel kopogtattak az idegenforgalmi adó miatti ellenőrök, anyámat meg most csütörtökre idézte be a NAV nyomozóhatósága egy kis meghallgatásra...
Pedig nem vagyok vállalkozó, de ez egy kicsit kezdem soknak érezni erre a csonka hétre...
http://www.portfolio.hu/gazdasag/harom_fokozattal_minositette_le_szloveniat_a_moodys.171013.html
biztos itthon vagy?
vallj! ))