Regisztráció Elfelejtett jelszó

A trendivé tett antimagyarizmus

Re: nincs cím

#533536 Előzmény: #533410

Ebben most nincs igazad, rátaláltam a PC kifejezésre, így nem kell már sajátot gyártani (HAMVAZS, liberálbolsevik), ez pont a konformitás részét képezi. Most már elég egy kifejezést használni.

#533457 Dr. ursi Előzmény: #533440

van rá megoldás.

de nem lehet nyíltan.

most még nem.

mert még nem adott minden feltétel a negatív körülmények kizárására.

én csak annyit tudok mondani hogy aki tud gondolkodni az gondolkodjék el Viki minapi nyilatkozatán az 50%-os magyar bankarány legyen és ha Ő mondta az is lesz :o) és hogy ebből amikor ez megvalósul mik következnek, miért is van erre szükség ? na miért is ?

össze lehet rakni :o)))

#533451 lagwagoner Előzmény: #533388

"Az már nem szándékom, hogy el is fogadják amit mondok, bármennyire is így látszik abból, hogy milyen türelmesen és sokszor elmondom akár ugyanazt is :)"

Valahol ez átjött. Sőt írod nekem: "Ugye-ugye, hogy ragadósak a gondolatok?! :)" Ok, tökéletesíted gondolatvilágom, szívesen hallgatom véleményedet, mert tényleg érdekelnek. Nem vagyok nagy netírnok, szerelmeimnek nem írtam ennyit mint neked :-) csak érzem, hogy gyakorlati előnyökkel járnak tanácsaid. De ettől (mivel nem vagyok releváns makro szempontból), nem változik sok minden (azt nem mondom, hogy semmi). Én arra lennék kíváncsi, hogy miért itt írsz, ilyen bedobással, több mint egy éve? csak , hogy átjöjjön a dolog...? Hát, nem is tudom... Bár ez is magánügyed természetesen.

Rátérve ami/akik ellen "harcolsz". Gondolom (sőt tudom) észrevetted, miért olyan zseniális a tervük, és miért érzed úgy, hogy sokan vannak (nem tudatosan) az oldalukon. 1. Valóban (tőke)erősek, és meggyőzőek, logikusak, következetesek. 2. politikai választások kipipálva, hisz az osztogatással (olcsó állami transzfer az alsó, alsó-közép osztályban) nagy előny van náluk, így a szavazóbázis biztosítja a hatalmukat. 3. az üveggyöngy hitellel (állami túladósítás is) egy mesterséges és hamis növekedést éreztető (ahogy ezt oly sokszor kifejtetted) közeget ad a népnek (amiből jut olcsó segélyekre). 4. felértékelődik (mily érdekes, biztos magától) az adott ország devizája, hogy az olcsó import beömöljön az országba (éjjen, óccsó a plazma TV!!), ezáltal az adott ország versenyképtelenné válik; + hazai devizájú hitel helyett "olcsó" külföldi devizájú akármi (BUBOR-CHFLIBOR) hitelek elterjedés. Szóval az értelmileg kevésbé nyitott (igyekeztem PC lenni) embereknek ez bejön. Ami pedig bejön a többségnek, azzal nehéz harcolni. Nehéz elvenni a gyerektől is az üveggyöngyöt...;-)

Felépített, és tökéletes, valld be! Nem arról van szó, hogy ez jó vagy rossz (persze, hogy rossz), hanem mekkora az ő erejük és van e erőteljes alternatíva. Illetve meddig lehet meglenni levadászás (Arsene Lupin) nélkül egy ilyen nemzetközi, mindent irányító erő nélkül. Ráadásul az EU-nak és az IMF-nek (!) önkéntes tagjai vagyunk (befizetők is), tehát kötnek bizonyos szabályok. Amiket be kell tartani a nemzet érdekeit nézve persze, de a tárgyalóasztalnál! Ott viszont csak a nemzet, de ésszel, nem hordószónokként "Brüsszelezni meg Moszkvázni" Nem hergelünk, persze érzem én a taktikai töltetét....

"Ha úgy tetszik, én adott esetben el tudom magyarázni, hogy miért más az, amit csinálnak, illetve, hogy annak mi az értelme, és mi lehet a ki nem mondott motiváció, de ez inkább "értelmezés", mint szóvivőség :)"

Akinek átjött, átjött, aki meg nem kedvel és akit irritálsz, azt nem győzöd meg. Meg akik nem ismernek azokat sem. Ja persze, nem azt mondom, hogy ne írjál meg minek írsz....

"Csakhogy ezt nem lehet, mert menten felkoncolná őket a liberálnácik érdekköre."

Oko, ok ezt is értem, de nem lehetne mégis valami egyenes tervhez hozzájutni? :-)

"És még megdöbbentőbb számomra az, hogy mennyire nem tudnak értelmesen beszélni a másik oldalon, hiszen valójában azon kívül, hogy futnak mindenhová beárulni a magyarokat, meg uszítanak, igazából semmiféle építő ötletük nincs."

Tényleg döbbenet.

"node a többinek már politikája sincs, csak a Fidesz gyűlölete a Fidesz sikeressége miatt. "

pedig a Negatív kampány egy jelentékeny szavazóbázisnak bejön ám.

#533443 KawaBazsy Előzmény: #533268

Ezzel egyetértek, hasonlóak a tapasztalataim. Éltem, dolgoztam több helyen külföldön, van összehasonlítási alapom. S télleg mindegy, h melyik irányba mész, tavaly nagyon keleten is voltam..

#533440 lagwagoner Előzmény: #533398

"Hazai" bankok" topic folytatása: ""a gondolat egyáltalán felmerül", "mocskos kommunizmus", "nem ez a kapitalizmus"

mi az hogy kommunizmus? Hogy perközösségbe tömörülnek a sértettek? Kiállnak magukért? Hisz úgy tudtam ez a kapitalista demokrácia (vagyis mintha ezt hazudnák...) része.

Viszont magatartás szempontból a devizaadósok "viselkedése" (amivel nem általánosítok, csak az általam tapasztaltakat írom le): Néhány devizaadósnak anno küldtem át cikket, és mondtam el a véleményem, hogy lehetne megtámadni ezen szerződéseket. Igazából helyeslően bólogattak, de ennyi. Nyilván azért nem hatja meg őket a dolog, hisz tudják azokat fizetni (még), mert van munkahelyük. És legtöbb helyen ezt hallom, "ha lenne munkám" vagy " ha annyi lenne a fizetésem, akkor fizetném" stb.... Ez helytelen hozzáállás. 100 forint jogtalan többlet sem megengedhető havonta. Ha jogtalannak érzik, akkor tenniük kell az érintetteknek, de úgy érzem, hogy beletörődve hánykolódnak passzívan. Most azt várják majd egy "nagy" ember ezt megoldja...? megoldhatja egy nagy ember, ha érzi a társadalmi nyomást, igényt. Nehéz menet persze, és nehezebb mint megideologizálni, miért nem cselekszünk (rád hivatkozva). Hogy miért alakult ki az "ők az erősek", "úgyis csak lopnak", "itthon minden sz@r" érzet, én sem tudom. Nyilván ez kapóra is jön a zsinór rángatóknak. Hisz egy hite vesztett, deprimált nemzetet könnyű irányítani.

Apropó a kormány és a devizahitel: pont a devizahitelben nyújtott segítség az egyik rosszul sikerült problémakezelése a kormánynak. Hisz a kamatkérdés helyett az árfolyamhoz "nyúlt" (nem kell részletezem a problémámat, hisz tudod mire értem). Egyrészt ez egy távirányított megoldás, hisz azt tette, amit a bankok helytelenül. Egyoldalúan belenyúl egy ténybe (az árfolyamba). Ugye a kamatokat "megtámadni" jogosabb lett volna, hogy mi alapján lett az a kamat ami, és erről adtak-e tájékoztatást (nyilván ez egy többéves húzós menet lett volna, amiben csak nagy nehezen lett volna eredmény). Vagy persze felfoghatom az egész kérdést önző pragmatikus módon is: Jó hogy így találta ki a kormány, hisz a bankok többlet bevételhez jutnak továbbra is, amiből szép bankadó folyik be (ellentétben, ha a kamatot támadja be: nincs bevétel, nincs adó), így nem engem nyúznak adókkal. Aki meg nyert a "16%-os" SZJA-val, meg a családi kedvezménnyel, az meg ott kapott muníciót a hiteltörlesztőjéhez. Tehát, született, egy nem épp a problémát célzó, féligazságos, de kompromisszumos (a bankokkal) megoldás.

#533415 Bendeguz Előzmény: #533295

Attól hogy a kutyaszarra porcukrot szórunk, az még kutyaszar marad. Meg lehet fogalmazni a mondandómat magyarbarát szavakkal is, de attól még a tartalom ugyanaz. Kíváncsi volnék mit dolgozol, hol laksz, hány éves vagy, milyen családban nőttél fel, mert sokszor nem értem a kirohanásaidat. A lelkesedésed mindenképp szimpatikus, de ha elfogadsz egy tanácsot, foglald össze tömörebben, mert már ezt a mennyiséget is nehéz követni.

#533410 TrendMan Előzmény: #533398

Továbbfejlesztetted a szitokszavadat.

Ehhez gratulálok Neked, mégis haladsz valamerre.

#533398 Előzmény: #533381

Rád egyáltalán nem, csak megint felidegesített az, hogy eszembejutottak a libárálnácik és az, amit az országgal műveltek. Túl nagy érzelmeim vannak az országgal kapcsolatban.

#533389 Előzmény: #533362

"Egyébként önmagában komoly lecke egy fórumon igazán vezető személyiséggé válni"

Mint írtam, nincs ilyen szándékom :)

#533388 Előzmény: #533351

"Honnan veszed, hogy ezen a forumfelületen megragadnak gondolataid magvai?"

Már megtörtént :)

Egyébként, valami félreértés van. Én nem vágyom se hittérítésre, se (nép)vezetői ambícióim nincsenek, politikai meg pláne nincs. Ugyanakkor mivel igaz az, hogy akár hittérítőnek, akár (nép)vezetőnek kiváló lennék a képességeimből fakadóan (nem nagy arc, tessék tovább olvasni!), ezért amikor ezekről a kérdésekről beszélek, akkor sokan azt hiszik, hogy ez motivál, hiszen ezeket érzik ki abból, amit írok.

És ez tévedés.

Nekem csak annyi a szándékom, hogy elmondjam amit el akarok mondani és annyi, hogy adott esetben értsék meg, hogy mit akarok mondani. Az már nem szándékom, hogy el is fogadják amit mondok, bármennyire is így látszik abból, hogy milyen türelmesen és sokszor elmondom akár ugyanazt is :)

"De Trendman feladta a leckét: tessék meghatározó személyiségnek lenni. Bár nem tudom átjönne-e mindenkinek amit mondasz."

Nézd, ha most indítanál egy szavazást, hogy ki az, aki nem ismer errefelé, akkor elég kevés név jönne le. Akik ""ismernek"" azoknak meg a nagy része utál, de ez az apróság Howard Sternt se szokta zavarni és zavarba hozni, hiszen azok sokkal többet töltenek az olvasgatásommal, mint akik ""kedvelnek"" :)

Viszont lásd feljebb: ÉN NEM akarok meghatározó személyiség lenni, én csak beszélgetek. Nem szándékozom csoportot alapítani, élre állni, irányítani, mert többek között lusta vagyok, és értelmét sem látnám. Ennél sokkal többre tartom azt, ha a gondolatok talajt fognak. Azt meg mindenhol elmondom, ahol és amerre éppen járok, az, hogy mostanában ez a "kedvenc kávéházam" az csak egy dolog :)

"Nem kell úgy látni a dolgokat ahogy ő, de be lehet sok dolgot építeni saját világnézetünkbe, illetve pár pontját revideálhatjuk álláspontunknak. Ha hajlandóak vagyunk a nyitás irányába.."

Ugye-ugye, hogy ragadósak a gondolatok?! :)

"_AT_ jobb FIDESZ kommunikátor, mint a kormány szóvivői."

Huhh! Én nem akarok Fidesz kommunikátor lenni, és a legkevésbé sem szeretném, ha pártfüggőségem lenne, hiszen az rögtön bekorlátozna. Én egyszerűen magyar szeretnék lenni és a magyarság érdekében beszélni Magyarországon. Az, hogy ez sok szempontból hasonlít arra, amit a Fidesz szeretne csinálni, az számomra öröm, de azért, mert abba az irányba mutat, amit én jónak tartok és amit - ahogy már többször írtam - jóval a Fidesz hatalomra jutása előtt is képviseltem.

Ha úgy tetszik, én adott esetben el tudom magyarázni, hogy miért más az, amit csinálnak, illetve, hogy annak mi az értelme, és mi lehet a ki nem mondott motiváció, de ez inkább "értelmezés", mint szóvivőség :)

"Én figyelek rájuk, meg minden, de tocsog a populizmustól amit mondanak, az álságos beszédet meg nem állom. Ha világosan elmondanák, mit akarnak és mi a cél (de ne 20 meg 100 éves tervekben) akkor jobban kedvelném a politikájukat."

Csakhogy ezt nem lehet, mert menten felkoncolná őket a liberálnácik érdekköre. Szép csöndben, össze-vissza beszélve lehet csak zavart kelteni, hogy közben világos irányba lehessen állítani az országot.

Nemrégiben éppen arra döbbentem rá, hogy valójában elképesztően nagyot fordítottak az országon, hiszen alig két éve vannak hatalmon és gyakorlatilag már mindent átírtak és elkezdtek bebetonozni, ami az (szerintem) ország érdekeinek irányába fordítja a kocsirudat. Két év alatt ez nem kis teljesítmény. És mint már sokszor leírtam, most is ide kívánkozik, igazából az a megdöbbentő a számomra, hogy nem igazán tudok olyat mondani, amit "vissza kellene", vagy egyátalán "vissza lehetne" csinálni, ebbe beleértve az adóátalakításokat és az államberendezkedést.

Egyszerűen az az ÉRZÉSEM, hogy ha arról kellene most népszavazni, hogy visszaálljon a Legfelsőbb Bíróság elnevezés a Kúria helyett, avagy, hogy ne Magyarországnak hívjuk az országot, hanem Magyar Köztársaságnak, vagy Isten kerüljön ki az Alkotmányból, netán, hogy visszajöjjön a komcsi alkotmány, akkor az nagyon csúfos vereséget szenvedne.

És még megdöbbentőbb számomra az, hogy mennyire nem tudnak értelmesen beszélni a másik oldalon, hiszen valójában azon kívül, hogy futnak mindenhová beárulni a magyarokat, meg uszítanak, igazából semmiféle építő ötletük nincs. Valamelyik nap az autorádióban belehallgattam egy LMP-s nyiltakozatba a földtörvény kapcsán, hát öt percen át olyan bullshitet nyomott le, hogy maga sem gondolhatta komolyan, egyszerűen egyetlen normális mondat nem jött ki a száján, értelmes gondolat pedig még véletlenül sem.

Ha pedig így nézem, lehet nem kedvelni a Fidesz politikáját, node a többinek már politikája sincs, csak a Fidesz gyűlölete a Fidesz sikeressége miatt. Azon meg mit szeressek?

Re: vegetáció

#533377 Előzmény: #533346

"_AT_, légy kicsit lélekturkász: kit hibáztassanak, hogy ideologizálják meg rossz helyzetüket, saját maguk felelősségrevonása nélkül?"

Ó, hát nem az a baj, ha felelőst keresni, a "fekete bárány" kijelölése és a bűnök ráaggatása igen régi megoldás :) Csak van egy kis különbség aközött, hogy megszabadulsz a bűnöktől és kezded újra az életed és aközött, hogy a NEM TEVÉST akarják megideológizálni! Ugyanis valójában erről van szó, azaz arról, hogy NEM IS AKARNAK VÁLTOZÁST, egyszerűen csak abból indulnak ki, hogy "nekik is jár a jobb élet".

Ez pedig nem igaz és ez a tévedés.

#533370 Előzmény: #533344

"Ne hari, de a mantraként ismételgetett szólamok szerencsére nem fognak meggyörekezni - sőt az ellenkező hatást is kiváthatják."

Sajnos nincs igazad, elég csak a "csődbe megyünk", "jöjj el imperial monetary forces megmentőnk", "jöjjön el az uzsorások világa", "jobban élünk mint négy éve" és a "lehet kölcsönből gazdasági növekedésre" gondolni. Igenis a "pápápápá" féle bnki szólamok is meggyökereztek, a trendi anitmagyarizmus is meggyökerezett és mára bizony ott tartunk, hogy arra mondják, hogy "sok beszédnek sok az alja", akik ezek ellen érvelnek.

"Eredeti, mélyen ülő és markáns vélemények olyan személyektől, akiknek tekintélyük van és egy közösséget összefogni képesek - ezek ismételgetés nélkül is meg tudnának gyökerezni."

Akkor meg mit akarsz értekezni? Vagy van ilyen személy, vagy nincs, de ha találsz, akkor biztosan másnak fogják leführerezni a liberálnácik. Csak a saját fegyverükkel győzhetőek le, igenis egyre több embernek kell elmondani, hogy elég volt az antimagyarizmusból és abból, hogy Magyarországon magyarnak látszó személyek a magyarokat gyalázzák.

#533362 TrendMan Előzmény: #533351

AT szerencsére nem jelenik meg a képernyőn, igy valójában csak a szövegeléséből tudjuk leszürni, hogy

1) Tárgyilag müvelt és tájékozott

2) Földhözragadt és szemellenzős

Egyébként önmagában komoly lecke egy fórumon igazán vezető személyiséggé válni, bizalmat épiteni és közösséget létrehozni - szerintem - személyes találkozás és közös cselekvés nélkül nem is lehet.

#533351 lagwagoner Előzmény: #533314

TrendMan-nek igaza van, ezt én is feszegettem már ezt. Honnan veszed, hogy ezen a forumfelületen megragadnak gondolataid magvai? Viszont akkor azt írtad, hogy releváns ez a fórum. Ámen. De Trendman feladta a leckét: tessék meghatározó személyiségnek lenni. Bár nem tudom átjönne-e mindenkinek amit mondasz.

Trendman: annyiban célt ér _AT_ mondandója, hogy számomra, mint, annyiunknak, unszimpatikus (volt) a fazon. De ha nem hergeli magát a libsibolsizásba (bocsánat: libsinácizásba),ír (számomra) hasznos(abb) dolgokat is, és vannak igazságok amiket mond. Nem kell úgy látni a dolgokat ahogy ő, de be lehet sok dolgot építeni saját világnézetünkbe, illetve pár pontját revideálhatjuk álláspontunknak. Ha hajlandóak vagyunk a nyitás irányába..

_AT_ jobb FIDESZ kommunikátor, mint a kormány szóvivői. Én figyelek rájuk, meg minden, de tocsog a populizmustól amit mondanak, az álságos beszédet meg nem állom. Ha világosan elmondanák, mit akarnak és mi a cél (de ne 20 meg 100 éves tervekben) akkor jobban kedvelném a politikájukat.

vegetáció

#533346 lagwagoner

"Miért nem megy máshová, ahol jobban kereshetne, többet kereshetne? Azért, mert nem így van. Csak a szájuk jár, de valójában semmi esélyük sem lenne a határokon túl."

Pont ma állapítottam meg érintőlegesen, hogy lám-lám eljött/eljön az az idő amit régen is mondtam, hogy a vegetálásért is keményen meg kell majd dolgozni (tetszik nem tetszik). Bizony a munkanélküli képzőből kijött egyetemista/főiskolásnak lehet, hogy meg kell emelni a kis fenekét és kezdhet dobozokat pakolni. Nem szégyen, ha nekem is azt kéne csinálni azt csinálnám, ha ügyes vagyok úgy is apránként előrébb lépek vagy lepattanok egy jobb helyre. Ha meg nem, jó helyen vagyok hisz képességeimhez ez illik.

Sajna önkritika nincs nagyon sok emberben, és ahogy többször utaltál rá, az fáj nekik, hogy (tényleges) munka nélkül nem lehet elvegetálni ( a híres sör/12 éves viszki, virsli/mangalica kolbbász, TV/HD projektor analógiád), mert a legtöbb embernek ez elég, de az járjon nagyon és legfőképp mindig. Mind ismerőseim, mind rokonságomban van ilyen, és hamar rávezetem arra, hogy bizony barátom 80%-ban te vagy felelős sorsodért. Nekem is vannak olyan vétségeim, amiért magam tartom (nagy részben) felelősnek. Ennyi.

Na de miért is alakult ez ki. Ahogy érintőlegesen, de tényleg volt egy 10-20-40 év amikor állami transzferekből, később svarcból (bőséggel volt fekete munka, amit nem most nem is adózás szempontjából bírálok, csak ugye a jobb fekete munkából nem sokan vannak akik félre raktak volna apránkén, így most szembesülnek, hogy mikre nem jogosultak) el lehetett éldegélni, sőt még prémiumra is jutott a jobbaknak. Na most a jobbak pattantak külhonba, és maradék itt maradt ahogy írod. És most kedves _AT_, légy kicsit lélekturkász: kit hibáztassanak, hogy ideologizálják meg rossz helyzetüket, saját maguk felelősségrevonása nélkül?

És ahogy Bendeguz is utalt rá, sajna itt Magyarországon (bár más országban is vannak: szerintem KKE-i jelenségről van szó szerintem, de bárki megcáfolhat. Kár Nyugathoz hasonlítani minket: nem azért mert különbnek gondolom őket, hanem mert más a (gzd.politikai)történelmük) bizony azon ötleteket sem támogatják, ami számukra hosszútávon előny (és lehet fájdalmas önbeismeréshez vezet), csak a rövidtávú -esetlegesen destruktív- előnyöket nézik.

Vicces, de nem kedvelem a FIDESZT, sosem volt szimpatikus, nem is lesz, és lehet kritizálni sok lépését (illetve annak cizelláltságát), de úgy látom számos olyan pont van, ami előrelépés a korábbi filozófiához képest (nem kiforrott, de előrelépés): így redukálása az állami transzferek osztogatáánaka a szavazók bebiztosítása érdekében, meg a fogyasztási adókra való hangsúlyáthelyezés (bár lehetne drasztikusabb a munkát terhelő adóék további csökkentése, mert kb. most is akkora mint az 5 (!) kulcsos SZJA rendszerben, mert a járulékteher megnőtt. Ezt egy FIDESZ szavazó ismerősöm számolta ki pedig). Szóval ahogy hallgatom az MSZP, DK, LMP nyilatkozatokat félek, hogy a gyári munkás megint gazdag ember lesz az ellenzék szemében, a szolidaritás jegyében (érted _AT_ miért írom ezt?), most még/már jobb útra léptünk rá, és lehet elvérzés lesz a vége, de vannak jó pontok, amiket az előbb említett megsavanyodottak -érthető okokból - nem fogadnak el.

Szóval te ezt a témát szokás szerint a média (HAMVAZS) irányába toltad el (véleményem szerint ők lehetnek azok akik megélnek ebből, ahogy értelmeztem írásod), azonban sokkal többrétűbbek az okok. Én üdvözlöm a (termelő) munka támogatását, munkateher csökkentését, de legfőképpen, azt ha hagynak magamról (!) öngondoskodni, és nem nekem kell sáppal majd megfizetnem az általad írt "szerencsétlenek " ingyenélését itthon a szolidaritás jegyében. (A valódi (!) elesetteket, betegeket, nyugdíjasokat (akik befizették tisztességgel a járulékokat), azonban igen is transzferálni kell, kérdés ki az elesett, és ki a gazdag ember. A 3 diplomás munkanélküli bölcsész nem elesett, a 170e nettót kereső több műszakba járó melós pedig a közhiedelemmel ellentétben nem gazdag ember).

#533344 TrendMan Előzmény: #533314

Ne hari, de a mantraként ismételgetett szólamok szerencsére nem fognak meggyörekezni - sőt az ellenkező hatást is kiváthatják.

(Lásd a mondást: Sok beszédnek sok az alja.)

Eredeti, mélyen ülő és markáns vélemények olyan személyektől, akiknek tekintélyük van és egy közösséget összefogni képesek - ezek ismételgetés nélkül is meg tudnának gyökerezni.

xxx

Nem gondoltam kokrétan semmire, csupán futólag olvastam, hogy miről beszéltek.

#533314 Előzmény: #533309

Nem egészen értek egyet veled.

A gondolatok, ha meggyögyereznek, akkor azok sokkal többet érnek, mint egy szervezkedés. Ehhez szükséges az, hogy ne kevésszer legyenek leírva, hanem lehetőleg minél többször.

Te milyen cselekvési tervre gondolsz, ami ennél többre lenne képes? No offense: érdekel.

#533309 TrendMan Előzmény: #533304

Amennyit Te irkálsz, az valóban nem kevés.

A legnagyobb téveszme viszont az, hogy ezen az úton bármilyen közösség létrehozható, cselekvésre birható, pozitiv hatás kiváltható.

Ez csak duma, melyet elsodor a szél és holnap már mindenki másról beszél.

A dolog ott kezdődne, hogy megbeszélünk egy időt és egy helyet, amikor és ahol találkozunk és ahol megegyezünk egy cselekvési tervben.

#533304 Előzmény: #533299

Szerintem már az írkálás sem kevés, különösen akkor, ha 98%-ban arról szólnak a dolgok, hogy amiatt, hogy az ORSZÁGOT véded, lefideszeznek, náciznak, jobbikosoznak és ezt ÁLLNI KELL. Ha csak még egy embert meggyőz valaki arról, hogy ne szidja a saját nemzetét és ez így továbbgyűrűzik, akkor már előrébb leszünk.

Valahol el kell kezdeni. Szerinted ez kevés lenne?