Re: nincs cím
lagwagoner Előzmény: #533314TrendMan-nek igaza van, ezt én is feszegettem már ezt. Honnan veszed, hogy ezen a forumfelületen megragadnak gondolataid magvai? Viszont akkor azt írtad, hogy releváns ez a fórum. Ámen. De Trendman feladta a leckét: tessék meghatározó személyiségnek lenni. Bár nem tudom átjönne-e mindenkinek amit mondasz.
Trendman: annyiban célt ér _AT_ mondandója, hogy számomra, mint, annyiunknak, unszimpatikus (volt) a fazon. De ha nem hergeli magát a libsibolsizásba (bocsánat: libsinácizásba),ír (számomra) hasznos(abb) dolgokat is, és vannak igazságok amiket mond. Nem kell úgy látni a dolgokat ahogy ő, de be lehet sok dolgot építeni saját világnézetünkbe, illetve pár pontját revideálhatjuk álláspontunknak. Ha hajlandóak vagyunk a nyitás irányába..
_AT_ jobb FIDESZ kommunikátor, mint a kormány szóvivői. Én figyelek rájuk, meg minden, de tocsog a populizmustól amit mondanak, az álságos beszédet meg nem állom. Ha világosan elmondanák, mit akarnak és mi a cél (de ne 20 meg 100 éves tervekben) akkor jobban kedvelném a politikájukat.