Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Bendeguz Előzmény: #533262

AT, kb két hete volt egy kisebb vitánk, ami miatt a cikkeddel némileg megszólítva érzem magam. Alapvetően ismét egyetértek Veled, ez nem állapot ami itt van. Hazaszerető magyar vagyok és felháborít amit ellenünk tesznek lépten-nyomon. Valami miatt mégis az az érzésem, hogy a magyar nép el van korcsosulva, nagy százalékban valóban bunkók, elaljasodtak, felvettek idegen szokásokat és lezüllöttek. Ekkora széthúzással, ellenségeskedéssel, igénytelenséggel, szarházi magatartással, gerinctelenséggel nem találkoztam külföldi országokban, még a "barbár" törököknél és mexikóiaknál sem. De még a balkáni bolgároknál se. Németországot hoztam fel jó példának, Svábia fele már bevándorlókból áll, de mégis biztonság van, nyugalom, tisztaság, zöld a fű, járnak a buszok, jók a fizetések és olcsóbbak az élelmiszerek, ruhák. Az emberek közvetlenek, segítőkészek, és még a 45 év feletti nőkre is rágerjedek huszonéves fejjel, mert nem néznek ki többnek 30-35-nél. Anyám korabeli nők nyugaton legalább 10 évet letagadhatnak, nagymamám korabeli nők pedig esténként futni járnak, vagy kirándulni, bicajozni. Nagyságrendileg jobb életet tudnak élni. Tudom, ez mind a gyarmatbirodalomnak köszönhető. Valami mást válaszolj kérlek :)