Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#489707 Zotya32 Előzmény: #489699

Alejandro Romero

:)

csak, vicc volt, ő egy kulcsember :))

"Alejandro Romero is a key member of GEM Management Geneva where he overseas the sourcing of new investments throughout Europe"

#489705 zeeh_ Előzmény: #489696

Visszajön az majd 150-ig, még az alá is. Elég csak a szállítókra gondolni, akik szeretnék már a zsozsót jó ideje...

#489696 Zotya32 Előzmény: #489693

280-300-ig szerintem. én kimaradok belőle, pedig pár napja 160-nál már venni akartam, Herceg mondta korai, mondjuk esett is még 150-ig, de ott sem vettem, pedig itt ez a kulcsszint.... simán meghúzzák 300 fölé, ott jön 1-2 hír, netán GEM-es tőkeemeléses, és akkor agyontömnek mindenkit 200-ig, max picit alá. 150-re nem várom vissza, szerintem idővel beáll a névérték köré, aztán ha semmi nem lesz GEM-ből, akkor le 50-ig, mint a genya.

indi ár: 211 már nyitóban kiakad...

#489695 Zotya32 Előzmény: #489690

Index-nél svájci, 2007-ben a QUAESTOR-nál még amerikai volt :)

A GEM csoportról

A GEM 1993-ban alakult amerikai magánbefektetői csoport, amelynek irodái vannak New Yorkban, Londonban és Pekingben. A GEM mindeddig 250 tranzakciót bonyolított le 29 különböző országban.

#489693 zeeh_ Előzmény: #489689

Jó kis tömés lesz itt megint. Kíváncsi vagyok, meddig megy el erre a kamura.

#489684 exmnbs1 Előzmény: #489682

ivonatok a közleményből:

.

Genesis Energy Befektetési Nyrt. (Genesis Energy) átváltoztatható kötvény kibocsátására vonatkozó szerződést írt alá a GEM Global Yield Fund-dal (GEM), amely lehetővé teszi a Genesis Energy számára, hogy az átváltási feltételek szerint egyoldalúan kezdeményezze a kötvények részvényre történő átváltását. A szerződés szerint a GEM kötelezi magát a Genesis Energy által kibocsátott új részvények lejegyzésére. Egyúttal arra is kötelezettséget vállalt, hogy 40.000.000 Euró keretösszegig vásárol új részvényeket. A minimális átváltási ár 11,43 Euró.

A Genesis Energy célja, hogy a fenti konstrukció keretében befolyó összeget első gyárának felépítésére fordítsa Spanyolországban. A társaság a közeljövőben rendkivüli közgyűlést fog összehívni az átváltoztatható kötvények és a feltételes tőkeemelés megszavazása érdekében.

#489683 Zotya32 Előzmény: #489682

bazz, megtaláltam, tényleg...elképesztő... ez azért nem vet jó fényt a hírre.... mármint, hogy a GEM a genesis-nél is felbukkant 5 éve.

http://bet.hu/newkibdata/125737/25737_1_Bejelentes20071219_magy.pdf

és ugyanaz az elv, hogy a hazai cég irányítja, hogy mikor legyen tőkeemelés...

"A Genesis Energy-nek lehetősége van arra, hogy bizonyos korlátozások mellett irányítsa a befektetés nagyságrendjét és időpontját. Tekintettel arra, hogy a lehívások időzítése a Genesis Energy kizárólagos hatáskörébe tartozik, a tulajdonosnak lehetősége nyílik arra, hogy az esetleges jövőbeni áremelkedésből előnyt élvezzenek és a társaság minél kevesebb új részvényt bocsásson ki. A minimális átváltási ár 11,43 euro. "

b+, ez komolyan gázos így....