Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: nincs cím

#461261 Sigorszky Előzmény: #461258

Két kolléganő beszélget a reggeli kavénál, az egyik panaszkodik:

- Nagyon fáj a torkom, és semmi nem mulasztja el.

- Hááát, a múltkor az én torkom is fájt, de leszo**am a férjemet, és a fájdalom azonnal eltűnt! Szerintem próbáld ki te is!

Másnap újra találkoznak a reggeli kávénál, és a torokfájos kolléganő mondja a jó hírt:

- Igazad volt! Tegnap este leszo**am a férjedet, és egyből elmúlt a torokfájásom. Mondjuk elég nehezen hitte el, hogy a te ötleted volt...

#461258 Sigorszky Előzmény: #461199

A HR-es kérdezi az új titkárnőt:

- És mondja, az előző munkahelyén mennyi volt az évi fizetése?

- Az előző munkahelyemen nem dolgozott egy Évi sem!

#461199 Atesz11 Előzmény: #461163

A cigányasszony hazavisz egy háztartási hazugságvizsgálót, ami sípol, ha valaki hazudik. A gyerek hazaér az iskolából: - Hanyast kaptá, fiam? - Ötöst, anyám! BIP - Hármast! BIP - Na jó...egyest. Anya: - Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest! BIP Apa: - Bezzeg amikor én iskolába jártam... BÍÍÍÍP - De Apa! Te soha nem is jártál iskolába? - Há ne szemtelenkeggyé mán fiam, tudd ám kive hogyan beszész, az apád vagyok! BIIIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP-BIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP

Egy napon meghal Orbán V…

#461163 Atesz11

Egy napon meghal Orbán Viktor. De minden virág elhervad a sírján.

Először hívják a holland kertészeket, de bármilyen tudományos módszert is alkalmaznak, az összes tulipán napokon belül elszárad. A francia kertészek

is felsülnek, sőt a bolgárok is. Hosszú tanakodás után helikoptert menesztenek Bábolnára a Pista bácsiért, mert ő mindennek tudója. El is hozzák az öreget, lehajol a sírhoz, felvesz egy göröngyöt, majd sokáig porlasztgatja az ujjai között, és erőteljesen csóválja a fejét. Mindenki feszülten figyel, mikor végre az öreg megszólal:

- Itt soha az életben nem fog nőni semmi, nem hogy virág !

- Miért? - kérdezik kétségbeesetten.

- Mert túl mélyen van a gané

A katolikus pap és a rab…

#461149 Primo

A katolikus pap és a rabbi karamboloznak. Mindkét kocsi totálkáros lesz. Kiszállnak és megszólal a rabbi:

- Kedves paptársam. Az valóban Isten csodája, hogy épek maradtunk, erre inni kell.

Ezzel benyúl a zsebébe, előveszi a szilvapálinkás üveget és átnyújtja a katolikus papnak. Az meghúzza, visszadja, a rabbi pedig elteszi a zsebébe.

- Maga nem iszik? - kérdi a pap.

- Én megvárom a rendőrséget.

viccek

#461130 Bendeguz

Az öreg székely bemegy a disznóólba,és bedob egy parókát a vályúba:

-Nincs többé korpa,csak gyönyörű haj!

- Hölgyem, megkérné a kisfiát, hogy ne utánozzon már engem?

- Pistike, hányszor megmondtam már, hogy ne viselkedj úgy mint egy idióta!

#459345 kosami Előzmény: #459175

Érettségizik a rendőr. Utána találkozik a barátjával, aki érdeklődik az eredmény felől.

-Hát tudod, matek, fizika, történelemmel nem volt gond.

-Na és mi volt a tételed töriből?

-Kérdezték, hogy halt meg Napóleon. Mondtam, hogy ráült a vaterlóra és leesett. Aztán kérdezték, hogy halt meg Rákóczi? Mondtam, hogy belefulladt a rodostóba. Átangedtek. Hanem magyarból megbuktam.

- Hogyhogy?

- Hát aszonták, mondjam el a szeptember végét. Én mondtam: 29, 3o, 31. Megbuktam. És én marha, akkor jut eszembe, hogy a szeptember csak 3o napos!

Cigány elmegy az orvosáh…

#459175 kosami

Cigány elmegy az orvosához, hogy megtudja a vizsgálat eredményét, az orvos

azonban rossz hírrel fogadja:

- Nagyon sajnálom, de közölnöm kell Önnel, hogy cukros!

A cigány értetlenkedve dülleszti szemeit!

- Áz meg mit jelent doktor úr??

- Hát, hogy ön cukorbeteg!

- Cukor van a kezemben?

- Igen!

- Cukor van a lábamban?

- Igen!

- Cukor van a farkamban is?

- Igen!

; - Há akkó csessze meg, a Gázsi nem is ****, csak szeret nassolni!!!

#458778 Sigorszky Előzmény: #458777

Anyós és a veje hazafelé tartanak a piacról. Nehéz a csomag, cammog a

mama, mire a veje dühösen kifakad:

- Mama, igyekezzen már, mert ha így haladunk, holnapra sem érünk haza!

- Majd meglátom én fiam, ha te is 80 éves leszel, hogy fogsz sietni!

- Az istenfáját magának, hát még azt is meg akarja érni?!

Kovács anyósát megrúgja a ló, az öregasszony belehal a sérülésbe. A

temetésre nagyon sokan elmennek, még a környezo falvakból is.

- Mennyi ember! - csodálkozik Kovács barátja. - Ennyire szerették az

anyósodat?

- Ugyan! Mind a lovamat akarja megvenni...

#458777 Sigorszky Előzmény: #458775

Mindig kínosan ügyelek, hogy a beírt cím pontos legyen.

Tanulságos történet az elírt e-mail címről:

„Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.

Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.

A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.

Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

Szerető feleségemnek

Időpont: 2010. jan.13. péntek

Tárgy: megérkeztem!

Drága szerelmem,

Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.

Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!! „

Azok a nők, akik úgy gon…

#458775 Sigorszky

Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet

megfogni, egy jó arasznyit tévednek!

Az italt elhagyni jó dolog... sokkal rosszabb viszont, ha már nem

emlékszel, hol hagytad el.

A feleségemmel mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol

valamit.

Nem tudom mit kezdenék a feleségem nélkül. De akkor is olyan jó

rágondolni.

Fiatalabb koromban 4 hajlékony tagom volt és 1 merev. Ma négy merev és

egy hajlékony tagom van.

Hölgyeim! Ha már megkedvelték a koffeinmentes kávét és teát, a

cukormentes kólát, a nikotinmentes cigarettát, miért nem kedvelik az

impotenseket?

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor

jut eszükbe a sör is.

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak

vannak barátai.

Kurvára megy a pénz! - mondogatta apám is, anyám is, csak más-más

hangsúllyal.

Egyszer, valamikor régen…

#458717 KawaBazsy

Egyszer, valamikor régen egy tökéletes férfi és egy tökéletes nő találkozott. Tökéletes udvarlás után tökéletes esküvőjük volt. Az életük együtt természetesen tökéletes volt. Egy havas karácsony este, ez a tökéletes pár az autójával ment egy kanyargós úton, amikor észrevettek egy szomorú alakot az út szélén. Mivel tökéletes pár voltak, megálltak segíteni. A Télapó volt egy nagy halom ajándékkal. Mivel nem akarták, hogy bármely gyermek csalódjon karácsony este, a tökéletes pár felvette a Télapót és a játékait az autójukba. Hamarosan össze-vissza autókáztak, hogy kézbesítsék az ajándékokat.

Sajnos a rossz (vezetési) körülmények miatt a tökéletes pár és a Télapó balesetet szenvedett. Csak egyikük élte túl a balesetet.

Ki volt a túlélő?

...

A tökéletes nő élte túl.

Ő az egyetlen, aki létezett eredetileg is.

Mindenki tudja, hogy nincs Télapó, és nincs olyan dolog, mint tökéletes férfi.

---

A nők hagyják abba az olvasást itt, ez a vicc vége.

---

A férfiak gördítsenek tovább.

Szóval, ha nincs tökéletes férfi és nincs Télapó, a nőnek kellett vezetnie. Ez megmagyarázza, miért szenvedtek balesetet.

Ha már itt tartunk, ha nő vagy és még midig olvasol, ez szemléltet még valamit: A nők sosem hallgatnak arra, amit mondanak nekik...